2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Bende 2. Asiyi oldum sonra mayista ve 3 tane daha olursam 80 90 yasina kadar korurmus, kontrole gittim bebikler iyilermis. Dr karin sertlesmeleri cok normal dedi. Suyun gelmesin kanaman olmasin siddetli agrin sizin yoksa kasilma sertlesmeleri kafaya takmayacaksin vakti geldi bunlarin dedi. Bol bol dinlenecekmisiz su icecekmisiz. Yapacak bisey yok.
Benim tek doz aşı olmamı istedi doktrm sağlık ocağını arayıp eve gelip yapabilirler mi öğrenicem sanırım var öyle hizmetleri. Doktora muayene olman iyi olmuş kafan rahatlamıştır canım izinde almışsın dinlenirsin artık yattığımız yerden gün sayarız hep birlikte

Günaydın kızlar nasılsınız bakalımm? Ben de bu hafta izne ayrılıyorum inşallah. Evde zaman geçecek mi merak ediyorum. El işi fln yapmayı düşünüyorum. Siz neler yapıyorsunz, zaman nasıl geçiyor? Şu ciğer geliştirici iğneleri de bu haftasonu olucam, inşallah şifa olur hepimize de

Geçmiş olsun Canım dikkat et fazla yorma kendini
sağol canım :) valla o kadar uğraştım yine eksik olmuş ALP testi yapılmamış acile gittik yaptıralım diye o da her hastanede yokmuş bir daha gidip kan vermem gerekecek, sen yaptırdın mı öyle bir test?
Slm kızlar bende 27 haftalık ikiz gebeyim.bu topiği bulduğuna çok sevindim.Rabbim yardimcimiz olsun inş.bu arada cinsiyetleri erkek :) isim önerilerinizi bekliyorum hala bulamadık:KK43: bir de beşik falan aldınız mi ben daha almadim kararsızım ne tür bişey alsam diye.yardımcı olursanız sevinirim
hoşgelsin canım az kalmış bile senin ne güzel :) benimde tek yumurta ikizi iki erkek, bir Ediz ve Deniz koyucaz inşallah :) henüz biz de almadık yatak, oda düşünüyoruz ama erken diye sipariş vermedik aralık sonu gibi vericez inşallah bakalım, ben bir de belki bi beşik alırım başlarda ikisini birden aynı yerde yanımda yatırabilmek için, sen nasıl düşünüyosun?
Gecmis olsun canim cok sevindim iyi olmana. İnsallah tekrarlamaz. Benim de buun kontrolum vardi doktor gelecek haftadan itibaren dogum iznini cikabikirsin bundan sonra dinlenerek gecireceksin dedi. Anladigim kadariyla bizim oyle dogumfan sonraya izin aktarmalar falan hikaye. 28de izne ayrilman cok normal 30u beklemeyelim dedi.Benimde is hayati bir sureligine sona erdi :)
Araba dedigin gibi arka arkaya olanlarin bir tanesi genelde tam yatmiyormus o yuzden benimde baktiklarim onermedi arka arkayayi
böyle izinleri konuştukça yaklaştığını daha çok idrak ediyorum ya :) yani tam olarak kaç + kaçta izne ayrılmış olcan canım? yasal hakkımız 29+0 dan itibaren mi başlıyo? yoksa 30+ larda mı?
Günaydın kızlar nasılsınız bakalımm? Ben de bu hafta izne ayrılıyorum inşallah. Evde zaman geçecek mi merak ediyorum. El işi fln yapmayı düşünüyorum. Siz neler yapıyorsunz, zaman nasıl geçiyor? Şu ciğer geliştirici iğneleri de bu haftasonu olucam, inşallah şifa olur hepimize de
günaydın canım :) bugün dayak yemiş gibi uyandım sırt kemiklerim sızlıyo valla. bende evde durunca vakit geçiremiyorum şu an çalışıyorum hala, yasal iznime başladığımda evde bebek süsleriyle uğraşayım diye düşünüyorum ama bakalım ne durumda olcam

sağol canım :) valla o kadar uğraştım yine eksik olmuş ALP testi yapılmamış acile gittik yaptıralım diye o da her hastanede yokmuş bir daha gidip kan vermem gerekecek, sen yaptırdın mı öyle bir test?

hoşgelsin canım az kalmış bile senin ne güzel :) benimde tek yumurta ikizi iki erkek, bir Ediz ve Deniz koyucaz inşallah :) henüz biz de almadık yatak, oda düşünüyoruz ama erken diye sipariş vermedik aralık sonu gibi vericez inşallah bakalım, ben bir de belki bi beşik alırım başlarda ikisini birden aynı yerde yanımda yatırabilmek için, sen nasıl düşünüyosun?

böyle izinleri konuştukça yaklaştığını daha çok idrak ediyorum ya :) yani tam olarak kaç + kaçta izne ayrılmış olcan canım? yasal hakkımız 29+0 dan itibaren mi başlıyo? yoksa 30+ larda mı?

günaydın canım :) bugün dayak yemiş gibi uyandım sırt kemiklerim sızlıyo valla. bende evde durunca vakit geçiremiyorum şu an çalışıyorum hala, yasal iznime başladığımda evde bebek süsleriyle uğraşayım diye düşünüyorum ama bakalım ne durumda olcam
Canım bana öyle bir test yaptırmadı Dr um ama ben şeker yükleme bile yaptıramadım ki sancılar başlayınca tüm diğer şeyler geri planda kaldı

Canım bana öyle bir test yaptırmadı Dr um ama ben şeker yükleme bile yaptıramadım ki sancılar başlayınca tüm diğer şeyler geri planda kaldı
aman bebişler iyi olsun da canım bunlar sadece tedbir amaçlı, daha iyisin dimi?

Ben zaten ev hanımıyım diplomalı :) kitap okuyorum avm geziyorum dinleniyorum bol bol müzik dinletiyorum bebeklerime geçiyor yani vakit bir şekilde

aman bebişler iyi olsun da canım bunlar sadece tedbir amaçlı, daha iyisin dimi?
Canım çok şükür iyiyim;ama yatmaya devam dediğin gibi onlar iyi olsun da ... sertleşmeyi kafama takıyordum ama kızları okuyunca herkesde varmış demeli normal deyip daha da rahatladım ama tabii sık sık nst lere devam Dr um sıkı tutucam işi dedi 3-4günde gidiyoruz nst ye son ikisi normal çıktı çok şükür ❤️❤️

Slm kızlar bende 27 haftalık ikiz gebeyim.bu topiği bulduğuna çok sevindim.Rabbim yardimcimiz olsun inş.bu arada cinsiyetleri erkek :) isim önerilerinizi bekliyorum hala bulamadık:KK43: bir de beşik falan aldınız mi ben daha almadim kararsızım ne tür bişey alsam diye.yardımcı olursanız sevinirim
Valla daha alan yok beşik :) daha erken diye benim alacağım yer gelmesi 3 hafta sürer sesi ona göre aralık ortası falan sipariş veririz diye tahmin ediyorum ben 2 beşik alacam ilk 6 ay onda yatarlar diye sonrası için de oda yapıyoruz 2 yatak bir gardrop bir Şifonyer 2 tane de raf olan bir takım yapacaz

Hayirli olsun canim. Kacinci haftadasin? Ben de izne ayrildim haftaya da dogum iznine ayriliyorum. Keceden kapi susu yapiyorum simdi birde internetten malzwme aldim bebek hediyelik cerceve yapicam vakit oldurmek icin yoksa is yapmak yasak

Canim hastanelerin sgk ve kurumlarla baglantili bir sistemi varmis. Dr oradan senin haftani giriyormus ve izne cikabiliyormussun. Resmi olarak 30. Haftada cikiyormussun ama riskli durumlarda 28den sonra cikarabiliyorlarmis doktorlar daha iyi ayarliyordur. Sen doktoruna sor ne zaman derse cikartir seni izne ben oyle anladim. Ben 28+ 3 4 gibi cikmis olucam nasil ayarnacak bilmiyorum

Hayirli olsun canim. Kacinci haftadasin? Ben de izne ayrildim haftaya da dogum iznine ayriliyorum. Keceden kapi susu yapiyorum simdi birde internetten malzwme aldim bebek hediyelik cerceve yapicam vakit oldurmek icin yoksa is yapmak yasak
Sağol canım :) bizim aynıymış ya bu hafta son işe gidişim, sonrasında rapor alıcam inşallah 1 hafta. Sonraki hafta da iznim başlıyo senin gibi hayırlısıyla. Veee keçeden kapı süsü yapmayı düşünüyodum. Malzemeyi nerden alırım diye araştırdm ama bulamadım. Sen nasıl yapıyorsun set mi aldın internetten? Benim son adet tarihim 7 mayıs, yani 27+5 görünüyorum bu hafta

kızlar size bişey sorcam bugün alişverişe cıktım ama alışveriş sırasında biberonlar konusunda kararsız kaldım alamadım.
ikizler daha erken biberona basladıkları için anne memesine ençok benzeyen yapısı olarak silikon degil de kaucuk yapılı olanlarda alsak daha iyi olurmuş. şekil olarakta damaklı olmalıymış cok küçükken kullanacakları için damaklı sekilde olunca anne memesinden uzaklaşmıyormuş dedi satıcı kız. siz bu konuda neler biliyorsunuz sizce nasıl biberonlar almalyız

konyadayım civil deki bebk cantalarına baktım ama hiçbirini begenmedim konyada olup güzel bebek çantasını nerden bulabilirim bilen varsa yardımcı olursanız cok sevinrim.

Canım çok şükür iyiyim;ama yatmaya devam dediğin gibi onlar iyi olsun da ... sertleşmeyi kafama takıyordum ama kızları okuyunca herkesde varmış demeli normal deyip daha da rahatladım ama tabii sık sık nst lere devam Dr um sıkı tutucam işi dedi 3-4günde gidiyoruz nst ye son ikisi normal çıktı çok şükür ❤️❤️
Canim 28de sertlesmeler artarmis ikiz olunca daha erken baslamasi normal dedi doktor. Bu donemin en tipik ozelligiymis

Sağol canım :) bizim aynıymış ya bu hafta son işe gidişim, sonrasında rapor alıcam inşallah 1 hafta. Sonraki hafta da iznim başlıyo senin gibi hayırlısıyla. Veee keçeden kapı süsü yapmayı düşünüyodum. Malzemeyi nerden alırım diye araştırdm ama bulamadım. Sen nasıl yapıyorsun set mi aldın internetten? Benim son adet tarihim 7 mayıs, yani 27+5 görünüyorum bu hafta
Benim de 11 mayis :) bende senin gibi rapor airim diye gittim doktora rapora gerek yok direk dogum iznine cik dedi. Haftaya sali yada carsamba cikiyorum ben de insallah nasil ayarlanir bilmiyorum ama. Ben ankarada malzemeviden aldim keceleri internettende hayvan figurleri bulup tek tek yapiyorum. Hayvanlar bitti halkaya yapistirinca fotografini paylasirim. En incesinden renkli keceler alabilirsin internetten birde tuhafiyeden onlara uygun dikis ipi aldir oturdugun yerde yapabilirsin biseyler oldukca zevkli ve kafa dagitici oluyor

kızlar size bişey sorcam bugün alişverişe cıktım ama alışveriş sırasında biberonlar konusunda kararsız kaldım alamadım.
ikizler daha erken biberona basladıkları için anne memesine ençok benzeyen yapısı olarak silikon degil de kaucuk yapılı olanlarda alsak daha iyi olurmuş. şekil olarakta damaklı olmalıymış cok küçükken kullanacakları için damaklı sekilde olunca anne memesinden uzaklaşmıyormuş dedi satıcı kız. siz bu konuda neler biliyorsunuz sizce nasıl biberonlar almalyız
Medela calma oneriyorlar. Birde dr browns u cok ovuyorlar. Ben ikisi arasinda kararsiz kaldim ikiside pahali ama yinede aralarinda iki kati fiyat farki var :) ama ikiside kaucuk degil. Senin dedigini yalanci emziklerde duydum damakli ve kaucuk emzik diye ama biberon emzigi icin oyle bir urun bilmiyorum

Kızlar Nasılsıniz umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım işler baya yoğundu. Bende bugün kontrole gittim oğlum 690 kızım 735 gr çıktı hersey yolundaymjs dr 30 haftaya kadar rahat calisirsin dedi ağrılar normalmis rahim iyice büyüyor ve bebekler artık zor sigiyor dedi :)

Mrb bende ikiz annesi olucam hayırlısıyla.Geçen hafta kontrolüm vardı.biri 1850 gram diğeri 1880 gr kiloları.doktorum bir problem olmadığını söyledi.ama kasım çıkana kadar çok dikkat etmelisin erken doğabilirler dedi.ama bana ciğer geliştirici iğne ne zaman vurulmam gerekiyor bu konuyla alakalı bilgi vermedi.bu iğne kaçıncı haftalarda vuruluyor acaba.şimdiden tşkler

Son düzenleme:
Mrb bende ikiz annesi olucam hayırlısıyla.Geçen hafta kontrolüm vardı.biri 1850 gram diğeri 1880 gr kiloları.doktorum bir problem olmadığını söyledi.ama kasım çıkana kadar çok dikkat etmelisin erken doğabilirler dedi.ama bana ciğer geliştirici iğne ne zaman vurulmam gerekiyor bu konuyla alakalı bilgi vermedi.bu iğne kaçıncı haftalarda vuruluyor acaba.şimdiden tşkler
Maşallah canim bu 34. Haftaları bizde görürüz inşallah benim doktorum 32. Haftayi gorsek iyi diyor erken kasilmalarim oldugu icin yapildi bana igneler belki bitehliken olmadığı icin yapilmycaktir sana

X