2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Merhaba bende bu üründen istiyorum ve ankaradayım.nerde var acaba ve fiyatı nedir? Teşekkür ederim
Tulumu mu kasdettin ? Cankaya da bir yerde satiliyor yazin gordum kisa getiricez dediler sonra alirim diye almadim hala bekliyorum gelsin diye ama gelirmi bilmem internette tutumluanne sitesinde birisi sifirini satiyor 100 tl civariydi. Odenwalder markasi

Sitesini buldum:
https://tutumluanne.com/Urunler/Detay/69003/bebek-tasima-araclari/sifir-odenwalder-mucki-babynest

Arabanin markasini yanlis siykemisim britax degil baska bir marka hatirlayinca yazarim. Britaxi da avmde bi ikizlerde gordum. Onlar da arabadan memnundu ama arabanin katlaninca cok yer kapladigini hatta arabalari poloymus sanirim tum bagaji kapladigini soylediler. Kesinlikle yan yana alin dediler arabanin kucukse britax almayin dediler. Diger markayi hatirlayinca yazarim

Merhaba. Evet ayak tulumunu sordum. Tutumlu annedekini gördüm de daha önce 2. El bir ürün aldım bozuk çıktı. O yüzden mağazadan almak istiyorum. Zaten kızım 1 buçuk yaşında uzunundan gerekiyor bana. Uzunu mu 100 liraydı?

Uzununu bilmiyorum ben yeni dogan gormustum

İşte bende yer sıkıntısı olmasın diye chicco lite way e takıldım birleştirme aparatını sadece site içinde kullanacağım. Sitede de geniş dar sıkıntı olmaz.

Kaşıntı sorunu yaşayan var mı benimki bir geçiyor bir başlıyor deli olacam başıma vuruyor artık diş ellerime kadar kaşınıyor o derece ilaçlar bana mısın demiyor

Kızlar ben de siz konuşuyorsunuz diye baktım arabalara sizin için yoksa ben yaza doğru alıcam artık kesin kararımı verdim ama çok güzel arabalar var ilk önce yan yana mı yoksa arka arka arkaya olanı mı tercih edececeğiz ona bakmak lazım ama sanki yan yana olanlar daha mı iyi bilemedim bi de deneyimli anne olarak bir püf nokta söyleyeyim ben oğlumda hiç dikkate almadım tam yatan pişerlerse bakın kızlar yani yazın gezmek yürüyüş filan düşünürseniz tam yatar vaziyette daha rahat uyuyorlar açılı olduğunda aşağı kayıyorlar boyunları düşüyo falan ne aldığınızı özelliklerini fotolarını koyun dikitlerinizi yazın biz de deneyimlerinizi kullanalım. Bu arada sancılarım bitti çok şükür kızlar ama yatmaya devam

Kaşıntı sorunu yaşayan var mı benimki bir geçiyor bir başlıyor deli olacam başıma vuruyor artık diş ellerime kadar kaşınıyor o derece ilaçlar bana mısın demiyor
Canım ben çok kaşınıyorum Zaman Zaman geliyo gidiyor ilaç kullanamadığımızdan soğuk su kompresi yapıyorum acaba kullandığın vitaminlerden biri mi yapıyor mesela bi kan ilacı ferrum bana kaşıntı yapıyor onun yerine başka birşey kullanıyorum bi de dayanabilirsen kaşımamaya çalış bakalım geçmiş olsun kaşıntı fena

Kızlar tıbbi açıklamasını bilmiyorum ama annem bana hamileyken heryeri kıpkırmızı döküntü şeklinde kaşınıyırmuş. Doğum yapmış hemen sönmüş hiçbişey kalmamış. Belki bebek yapıyor,yani horonlar. Doktora sorun mutlaka

Yürüyüş falan da yapacağımdan değil de avm gezerken büyük ihtiyaç Bebek arabası :) Yanyana olanlar daha iyi ancak bazı sayfalarda yorumlara baktım Yanyana olanlar bazen asansöre falan sığmıyormuş kaldırıma çıkarken de zor oluyor diyorlar zaten Yanyana olan benim baktıklarım ana kucağı gibi biri çıkabiliyor istersen tek de kullanabiliyorsun bugaboo donkey modeli arka arkaya olan da stokke nin daha araştırma halindeyim bir de göğüs pompası kafamı kurcalayan lansinoh ikili varmış şu an en çok tercih edilen ama sizin de Önerileriniz varsa alırım

Evet zaten Can'ım doktorun açıklaması da o hormonlar arttığı için oluyormuş genelde de ikiz gebeliklerde görülüyormuş

Ya bende de bazen var bazen yok bende de magnezyumu kesti doktorum kaşımayınca dayanabilirsem geçiyor ama zor oluyor tabi

Selam kizlar bugun seker yuklemesi ve 2.doz tetanozumu oldum geldim ama zor bi sabah oldu

Slm kızlar bende 27 haftalık ikiz gebeyim.bu topiği bulduğuna çok sevindim.Rabbim yardimcimiz olsun inş.bu arada cinsiyetleri erkek :) isim önerilerinizi bekliyorum hala bulamadık bir de beşik falan aldınız mi ben daha almadim kararsızım ne tür bişey alsam diye.yardımcı olursanız sevinirim

Hoş geldin Can'ım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benim bir yaz bir oğlan iki oğlan olsaydı ayaz ve Atlas yada Aras isimlerinden seçecektim şimdi ayaz ve naz olacak Allah nasip ederse

Gecmis olsun canim cok sevindim iyi olmana. İnsallah tekrarlamaz. Benim de buun kontrolum vardi doktor gelecek haftadan itibaren dogum iznini cikabikirsin bundan sonra dinlenerek gecireceksin dedi. Anladigim kadariyla bizim oyle dogumfan sonraya izin aktarmalar falan hikaye. 28de izne ayrilman cok normal 30u beklemeyelim dedi.Benimde is hayati bir sureligine sona erdi :)
Araba dedigin gibi arka arkaya olanlarin bir tanesi genelde tam yatmiyormus o yuzden benimde baktiklarim onermedi arka arkayayi

Selam kizlar bugun seker yuklemesi ve 2.doz tetanozumu oldum geldim ama zor bi sabah oldu
Bende 2. Asiyi oldum sonra mayista ve 3 tane daha olursam 80 90 yasina kadar korurmus, kontrole gittim bebikler iyilermis. Dr karin sertlesmeleri cok normal dedi. Suyun gelmesin kanaman olmasin siddetli agrin sizin yoksa kasilma sertlesmeleri kafaya takmayacaksin vakti geldi bunlarin dedi. Bol bol dinlenecekmisiz su icecekmisiz. Yapacak bisey yok.

Britaxı bende çok düşündüm ama anakucaklarının biri monte ediliyor sanırım ayrıca anakucağıda aldım aslında en zoruda arabayı seçmekmiş

Peg Perego Aria Twin İkiz Bebek arabası nasıl kızlar o biraz sanki aklıma yatıyor benim. Kullanan ikiz anneleride hafif ve çok geniş olmadığını memnun olduklarını yazmışlar. Gidip bakma ihtimalimde yok artık sizin görüşlerinizle karar vericem kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…