- 18 Mayıs 2015
- 33
- 20
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. sayfadaki tablodaki bilgileri verirsen yeterli canım :)Hosbulduk canim amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi. Ne gibi bilgiler vermem gerekir
1. sayfadaki tablodaki bilgileri verirsen yeterli canım :)
Yaş Beklenen Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi Cinsiyet Bebeklerin İsmi İkizlik Durumu Şehir
1. sayfadaki tablodaki bilgileri verirsen yeterli canım :)
Yaş Beklenen Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi Cinsiyet Bebeklerin İsmi İkizlik Durumu Şehir
Rastlantıya bak bende medipol mega ya gidiyorum doktorum Günseli Özdemir. tüp bebek doktorum aynı zaman da onunla devam ediyoruz.senin doktorun kim?Ewt cnm istanbuldayım medipol Mega üniversite hastahanesine gidiyorum avrupa yakasindaysan tavsiye edebilirim ]
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallahSuperr saaglikla kucaginiza alin insallah
Rastlantıya bak bende medipol mega ya gidiyorum doktorum Günseli Özdemir. tüp bebek doktorum aynı zaman da onunla devam ediyoruz.senin doktorun kim?
yasin 24 cift yumurta ikizi. Tahmini dogum tarihi 15 mart 2016 isimleri ines nil ve uzay mete
Hoşgeldiniz:)Allah sağlıklıya ve güzellikle kucaklarımıza almayı nasip etsin güzel haberler paylaşmak dileğiylemerhaba hanımlar beni de alın aranıza ikiz kızlarıma hamileyim bende sat a göre 2 mart ama daha erken geliyor bizim minnoşlar hayırlı zamanda doğurmak nasip olur inşallah hepimize.31 yaşındayım tüp bebek birinci denemeyle hamile kaldım.istanbulda oturuyorum.çift yumurta ikizleri bebişlerim.isim henüz belli değil
Canım hamileliğin durumuna göre Dr karar veriyor bence en iyi yorumu Dr un yapar ben biryerlerde ikiz gebelikte 24 haftaya kadar izin veriyorlar diye okumuştum ama evet kasılmaları bazen tetikleyebiliyormuş bence utanma Dr una sorGünaydın kızlarr nasılsınız??? Birşey sorucam size doktora soramıyorm, aslında önceleri sormuştum sorun olmaz demişti ama şimdi iyice büyüdüler. İlişki yasak mı ne diyor doktorunuz?? Zararı varmıymış kasılmaların. Utandım ama sorayım dedim size kızlar
Canım tam olarak bilemiycem ama bende ikizlere hamileyim ve 20. haftadan beri ilişki yasak ama benim gebeliğim baştan beri sıkıntılıydı bence en iyisini doktorun bilirGünaydın kızlarr nasılsınız??? Birşey sorucam size doktora soramıyorm, aslında önceleri sormuştum sorun olmaz demişti ama şimdi iyice büyüdüler. İlişki yasak mı ne diyor doktorunuz?? Zararı varmıymış kasılmaların. Utandım ama sorayım dedim size kızlar
Allah yardimciniz olsun tez zamanda duzelir insallah hersey. Neyi var bebeginizinBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Canım tam olarak bilemiycem ama bende ikizlere hamileyim ve 20. haftadan beri ilişki yasak ama benim gebeliğim baştan beri sıkıntılıydı bence en iyisini doktorun bilir