2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Âmin teşekkürler.testin markası predi... Early (marka belirtmek belki yasaktır diye böyle yaZdım ) fiyatı 15 tl
iyi almışsın burda 25 tl bende diğer test yaptım gaza geldim negatif çıktı ama daha son adet günüme 6 gün var...hayırlısı...birde ben bu ay kasık ve bel ağrım çok oldu ama şu an kasık ağrım azaldı bayağı...agız tadımda bir değişiklik var ama gögüserde hassasiyet falan yok...gerçi ilk gebeliğimde de göğüs ağrısı olmamoştı...sizde belirtiler neler acaba
Âmin teşekkürler.testin markası predi... Early (marka belirtmek belki yasaktır diye böyle yaZdım ) fiyatı 15 tl
burda 25 tl...ben normal test aldım bugün bir hevesle baktım negatif çıktı ama daha son adet günüme altı gün var...hayırlısı

Arkadaslar merhaba,

Daha aileme bile soylemedim, uygun guzel bir an bekliyorum. Ultrasonda daha belli degil ama sanirim 5 haftalik hamileyim. Bendeki belirtiler adet gecikmesi( 2 gun ) goguslerde siskinlik ve beyaz az bir akinti oldu. Ama sanirim en onemlisi ice dogmasi. Rabbim.isteyen herkese saglikla sihhatle nasip etsin. :KK54:

off bende şimdi normal gebelikmi diye düşünmeye başladım yaaaaaaaaaaaaaaa
değerim nasıl acaba 39.69 çıktı bat a 4 gün varken

canım 4 gün kala bu değer güzel bence. sat ne ? benim dha çok bekleme lazım çünkü sat 28 mart aa daha cmt günü yumurtladım :( daha önce kimyasal gebelik olmuştu benim. adet günü 25 çıkmıştı. bana değerin iyi gibi geldi. güzel haberler alacaz senden bence :)))

canım 4 gün kala bu değer güzel bence. sat ne ? benim dha çok bekleme lazım çünkü sat 28 mart aa daha cmt günü yumurtladım :KK43: daha önce kimyasal gebelik olmuştu benim. adet günü 25 çıkmıştı. bana değerin iyi gibi geldi. güzel haberler alacaz senden bence :)))
canım benim bilemiyorum işte banada iyi gibi geldi değer. ben 8 9 10 nisanda yumrtladım canım 10 gün oldu yani yumurtlamadan

BU DERT DEĞİL Kİ içimden gecen bır istekti ama çok şükür hamıleyım sağlıklı olsunda tabıkı ayı gunu önemli değil
Tabikide en onemli olan da bu zaten..
maalesef sabahı bekleyemedim test yaptım negatif çıktı...ama daha adet günüme var daha sonra tekrar deniycem
Ewt cnm daha erken cikmz die bende yapmiorum test..
Arkadaslar merhaba,

Daha aileme bile soylemedim, uygun guzel bir an bekliyorum. Ultrasonda daha belli degil ama sanirim 5 haftalik hamileyim. Bendeki belirtiler adet gecikmesi( 2 gun ) goguslerde siskinlik ve beyaz az bir akinti oldu. Ama sanirim en onemlisi ice dogmasi. Rabbim.isteyen herkese saglikla sihhatle nasip etsin. :KK54:
Allah kucagina saglikla almayi nasip etsn tebrikler cnm..
günaydın anneler:))
Gunayydiiinnnn :))
benim de bat 4 mayıs ilk deneme umarım ocak annesi olurum :):KK46:
Hadi hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin ins :)

ayyy ben de hamileyim gibi geliyor 13 nisanda ovulasyon oldu bugün 8. gün normalda bat 4 mayıs ama ovulasyondan sonraki 14. gün 27 nisan a denk geliyor

*Özellikle Sol göğsümde hassasiyet oluştu

*kasık batmaları, saplanmaları hatta bazen ahhh ahhh diyor öylece kalıyorum ( kimyasal yaşamadan önceki ay apandisit ameliyatı geçirmiştim Kasık saplantılarımın hep ondan olduğunu düşünmüştüm, üşütme ameliyata iyi gelmez derler ya o aralar hava soğuktu bayağı ona bağlamıştım , Ama şu anda da aynı şekilde saplanma oluyor olduğum yerde kalıyorum resmen ahhhh ahh diye Şimdi düşünmeye başladım acaba ameliyat ağrısı diye düşündüğüm gebelikten dolayı mı oluyor diye)

*yumurtlamadan üç gün sonra bir iki damla kan geldi peçeteye (döllenen yumurta rahime 3-4 gün sonra geliyor tutunmak için bir salgı salgılıyor ki bu kanın ondan dolayı geldiğini düşünüyorum)

*çok şiddetli olmasa da bazen mide bulantısı da oluyor

yoksa ben iyice belirti aramaktan sapıttım mı

Arkadaslar merhaba,

çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

moral bozmak yok Kırmızılar gelmediği sürece teste devam Ayy sana bir şey söyleyeyim mi canım benim dün 7. günümdü kendi kendimi gaza getirdim çıkmayacağını bile bile test yaptım incecik hayalet gibi bir çizgi görürmüyüm acaba diye tabii çıkmadı

Kızlar doktordan geldim hcg 224 . Bu değerde takriben 3 haftalık hamile olduğumu gösteriyor. Yani dediğim 5 Nisan tarihine cuk oturuyor zaten başka ihtimal de yoktu :) 6 ay önce anne olduğum için düzensiz adet tarihim nedeniyle hesaplama 5 Nisan üzerinden yapılacak. Darısı isteyenlerin başına :)

Kızlar doktordan geldim hcg 224 . Bu değerde takriben 3 haftalık hamile olduğumu gösteriyor. Yani dediğim 5 Nisan tarihine cuk oturuyor zaten başka ihtimal de yoktu :) 6 ay önce anne olduğum için düzensiz adet tarihim nedeniyle hesaplama 5 Nisan üzerinden yapılacak. Darısı isteyenlerin başına :)
Hayırlı olsun canım değerinde iyi çıkmış

bnde adet gunumden bes gun once ogrenmiştim kan testiyle. sımdı kızım ayagımda uc aylık oldu. ınsallah darısı sıze kızlar.rabbim isteye herkese versin. zormus ama guzelmiş..
birisi benim degerım 46 dedi sonra düştü değeri,m adet oldum dedi yaaa canım sıkıldı

Back
X