2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktordan geldim hcg 224 . Bu değerde takriben 3 haftalık hamile olduğumu gösteriyor. Yani dediğim 5 Nisan tarihine cuk oturuyor zaten başka ihtimal de yoktu :) 6 ay önce anne olduğum için düzensiz adet tarihim nedeniyle hesaplama 5 Nisan üzerinden yapılacak. Darısı isteyenlerin başına :)
Amin cnm hadi ins :))
off birisi benimde öyleydı sonra degerım düştü adet oldum dedi yaaaaaaaa
Herkesin ayni olcak diye bisey yokki. Sen hep iyi seyler dusun. Dogurdgnu bebegini kucagina aldgni fln :))

moral bozmak yok Kırmızılar gelmediği sürece teste devam Ayy sana bir şey söyleyeyim mi canım benim dün 7. günümdü kendi kendimi gaza getirdim çıkmayacağını bile bile test yaptım incecik hayalet gibi bir çizgi görürmüyüm acaba diye tabii çıkmadı
Bende daha adetime 10 gun var test yaptim gidiyor geliyor teste bakiyorum belki sonradan cikar diye 2 gun teste baktim ama yok,,,evde 2 tane daha var. Kizima ilac alirken refleks olarak bir tane daha aldim...bagimli gibi oldum isin kotusude her ay ayni eczaneden alamiyorum,,,utaniyorum bu kadar testi napiyin der .zor valla Allah herkese versin onceliklede olmayanlara ama bu ay bende cok istiyirum helede burdaki arkadaslara iyice alismisken

Bende daha adetime 10 gun var test yaptim gidiyor geliyor teste bakiyorum belki sonradan cikar diye 2 gun teste baktim ama yok,,,evde 2 tane daha var. Kizima ilac alirken refleks olarak bir tane daha aldim...bagimli gibi oldum isin kotusude her ay ayni eczaneden alamiyorum,,,utaniyorum bu kadar testi napiyin der .zor valla Allah herkese versin onceliklede olmayanlara ama bu ay bende cok istiyirum helede burdaki arkadaslara iyice alismisken
Netten alsana canım çok daha ucuz hem de söylediğin şeye maruz kalmazsin
ovulasyon (30 tane), erken gebelik (3 tane) ve gebelik(15 tane) aldım ben bu ay rahat rahat yapayım diye Gebeliğin birini kullandım ama negatif tabii
gebelik çıkarsa beta yi takip edeyim diye çok aldim

Netten alsana canım çok daha ucuz hem de söylediğin şeye maruz kalmazsin
ovulasyon (30 tane), erken gebelik (3 tane) ve gebelik(15 tane) aldım ben bu ay rahat rahat yapayım diye Gebeliğin birini kullandım ama negatif tabii
gebelik çıkarsa beta yi takip edeyim diye çok aldim
Aaaa ben bunu bilmiyordum internetten alisverise alisik degilim ama iyi oldugu soyledigin,,,insallah gerek kalmaz bu ay,,,hamisim derimde,,,

ayyy ben de hamileyim gibi geliyor 13 nisanda ovulasyon oldu bugün 8. gün normalda bat 4 mayıs ama ovulasyondan sonraki 14. gün 27 nisan a denk geliyor

*Özellikle Sol göğsümde hassasiyet oluştu

*kasık batmaları, saplanmaları hatta bazen ahhh ahhh diyor öylece kalıyorum ( kimyasal yaşamadan önceki ay apandisit ameliyatı geçirmiştim Kasık saplantılarımın hep ondan olduğunu düşünmüştüm, üşütme ameliyata iyi gelmez derler ya o aralar hava soğuktu bayağı ona bağlamıştım , Ama şu anda da aynı şekilde saplanma oluyor olduğum yerde kalıyorum resmen ahhhh ahh diye Şimdi düşünmeye başladım acaba ameliyat ağrısı diye düşündüğüm gebelikten dolayı mı oluyor diye)

*yumurtlamadan üç gün sonra bir iki damla kan geldi peçeteye (döllenen yumurta rahime 3-4 gün sonra geliyor tutunmak için bir salgı salgılıyor ki bu kanın ondan dolayı geldiğini düşünüyorum)

*çok şiddetli olmasa da bazen mide bulantısı da oluyor

yoksa ben iyice belirti aramaktan sapıttım mı
bende senin gibi ovulasyon günüm 13 nisan ama bende hiç belirti yok

Idrar testini ne zaman yapmayi dusunuyorsun benim o gunlerde oldugu icin soruyorum ben cuma dedim ama
ben yarından sonra hergün sabah yapmayı düşünüyorum elimde bir sürü test var çıkarsa ne ala çıkmazsa yapacak birşey yok hayırlısı böyleyşmiş derim Diğer aya yeni heyecanlar başlatırız

Bende dikkatimi dagitip 4 gun daha beklemeyi planliorum :) o zmnda reglime 3 gun kalmis olacak.. aslinda regli bekleyebilsem daha iyi tabikide ama burdaki hangi aday o kdr bekleyebilcekki :KK17:

ben yarından sonra hergün sabah yapmayı düşünüyorum elimde bir sürü test var çıkarsa ne ala çıkmazsa yapacak birşey yok hayırlısı böyleyşmiş derim Diğer aya yeni heyecanlar başlatırız
Aynen cnm napalimki zaten Allah n zmn hayrli gorduyse o zmn olacak.. tabi insss vardirrr bebiiissleerr gelsin bebislerr:KK46:

Back
X