2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar hepinizi yürekten tebrik ediyorum :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...

size bir konuda danışmak istiyorum. BAT'ım 24 nisan. cumartesinden beri ara ara mide bulantısı yaşıyorum. hala geçmiş değil. geçmeyince dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. üşüttüm herhalde dedim ama hala bulantı devam. şimdi de diyorum acaba var mı. ne dersiniz...
İdrar testini sabah mı yaptın ?

Slm kızlar bende beklemedeyim son stress.1 Nisan son adetim beklenen de 26 nisan. Ama 1 haftadır çok fazla hamilelik belirtileri yaşıyorum . Bukadarıda psikolojik olamaz herhalde diyorum ama ümitlenmemeye çalışıyorum .Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. adetim 3 gün geçince hamile oldugumu öğrendim 6. günü kaybettim, adet oldum. Çok üzücüydü. 3günlüğüne hamileydim.
Belirtilerim adet sancısı gibi sancı tam geçmiyor hiç hafif hafif sürekli var. Bide göğüslerim geçen hafta çok ağrıdı 1-2 gündür azıcık hafifledi ama tam geçmedi. Benim adet döneminde bile ağrımaz göğüslerim. Acaba kimyasal gebelik yüzünden hormonlarım beni kandırıyormu yoksam .Hayırlısı Allahtan artık.en erken nezaman test yapsam ki
Öncelikle geçmiş olsun kötü bir deneyim yaşamışsın, inşallah tekrarlanmaz. Hormonal bir durum olabilir ama sabah ilk idrarından ilk fırsatta bak derim. Eğer tuttuysa 5 ila 15 gün içinde idrar testinde kendini gösterebiliyormuş.

Öncelikle geçmiş olsun kötü bir deneyim yaşamışsın, inşallah tekrarlanmaz. Hormonal bir durum olabilir ama sabah ilk idrarından ilk fırsatta bak derim. Eğer tuttuysa 5 ila 15 gün içinde idrar testinde kendini gösterebiliyormuş.
Bende cok heyecanlandim simdi bugun test alip yarin sabah bakacam

Bende cok heyecanlandim simdi bugun test alip yarin sabah bakacam
Sabah ilk idrarın aktığı gibi kaba alma orta kısmını al derim biri bana öyle demişti ben öyle yaptım. Daha 1 dk geçmeden 2.çizgi belirmeye başladı. Gün boyu ne durumdayım anlatamam. Büyük heyecan cidden inşallah sizinde tutar biran önce :)

Açıkçası çok bilgim yok bu konuda erken gebelik testini duymamıştım hiç... idrar testi sandım...

evde yapılan gebelik testlerinin daha hassas, bir miktar daha pahalı olanı...

amaaaan kızdım kendime valla. :KK12: acaba öylemi böylemi diye diye kendimi psikopata bağladım :confused: neyse ne yani bir kaç güne öğrenicez zaten:KK39:

seni çooook tebrik ederim. :nazar::nazar::nazar: çoook güzel, keyifli bir hamilelik sürecinin sonunda :anneadayı: Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiin:KK46::nazar::KK39:

tebrik ederim :anneadayı::nazar::anneadayı: Allah tamamına erdirsin:KK46:

benim de sat 28 mart, bat 24 nisan. ben de 2007 ocak annesiyim. bizde oğlumuza kardeş istiyoruz. buraya kadar hep aynı sizinle:KK39:

ama hafta sonu midem çok bulanınca dün sabah erken gebelik testi yaptım. sonuç negatif . 14 aydır böyle. ümidim kalmadı gibi bir şey. yaşım 38 yaş. tedavi işine girişmiyoruz. en fazla bir sene daha kendime zaman tanıyorum. eğer olmazsa bu işi tamamen kapatıp yakışıklı oğlumun en iyi şekilde yetişmesine kanalize olacağım. hangisi hayırlıysa o olsun Hoppa

Teşekkür ederim .ben de 38 yaşındayım :)hakkınıza Hayırlısı olsun tabi ki ama umarım sizden de güzel bir haber alırız.

Siftah senden bereket Allahtan....hayirli olsun ,bu erken gebelik testi kac tl ve markasi nedir...bende sat 1 nisan bat 26 nisan bir gebelik testi yapiyim diyorum ama daha erken cuma yapacam kafaya koydum ogluma hamileligimde 4 gun onceden cikmisti
Âmin teşekkürler.testin markası predi... Early (marka belirtmek belki yasaktır diye böyle yaZdım ) fiyatı 15 tl

kızlarrr bat a 4 gün var ve gebelik testinde çıktı gittik kan testi baktırdık veeeee 39. 69 pozitif değerim hamileyimmmmm:)))))nasıl sizce
bide doktora ne zaman gitmeliyim .

Ayyyy kan testi de yaptırmışsın. Çok çok tebrik ederim tekrar. İnşallah ben de ucundan köşesinden ocak ayına katılırım beraber oluruzzz.

Merhaba,

2014 Ekim annesiyim. Altı aylık oğlum var. Bu sabah hamile kaldığımı öğrendim. İlki gibi yine isteyerek ve planlı bir şekilde oldu :)
İlk hamileliğimde kadınlar klübünde çok şey öğrendim hala devam ettirdiğim güzel dostluklar kurdum hatta görüştük. Oğlumun kardeşleri onlar. Bugün ikinci bir serüvene başlayacağım haberiyle heyecan içindeyim. Ama artık ilkine oranla çok daha deneyimliyim. Çok daha cesurum. Ve bildiklerimi paylaşmaya ve yine yeni yeniden öğrenmeye hazırım.
Bebeğin anne karnına düşmesiyle beraber her anı ayrı bir heyecan. Altı aylık oğlum şuan ek gıdaya geçmeye hazır. Onun heyecanı, yeni çıkaracağı dişinin heyecanı, yeni çıkardığı seslerin heyecanı anlayacağınız bebek hiç bitmeyen bir heyecan.
Tabii bu süreçte en büyük sıkıntıyı çevremiz yaşatıyor. Verdikleri tepkiler. Örneğin hamile kaldığım haberini büyük bir heyecanla verdiğim ablam "daha öbürü 6 aylık yazık" dedi. Hiç sevinme heyecanlanma yok. Çok acıklı. Üzüldüm son haber verdiğim kişi oldu. Birazdan annemi ararım ama elim telefona gitmiyor. Heyecanımı paylaştığım canım Ekim anneleri ise benimle birlikte mutluluktan ağladılar resmen :) Ve diğer dostlarımda .
Sorun yok ben alışığım, güçlü ve hazırlıklıyım. Birbirimizle yeri gelecek dertleşecek, yeri gelecek kahkahalar atıcaz.
Hoşgeldiniz 2016 Ocak Anne Adayları :KK71:
tebrik ederim sizi de hayırlı olsun :)

Back
X