2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 35 yasindayim hadi bakalim bu ay hepimize hayir getirsin...mubarek ayda hayirli sonuclar olsun suraya bu ay hamisim diye yazmayi cok hayal ediyorum
Aminnn evet mübarek ûç aylara giriyoruz insaAllahhh Rabbim duy sesimizi tüm isteyenlere içinde bana da nasip et en kısa zamanda...
Ayyy bende bendeeeee aynen senin gibi hamileyimmm diye yazmak ve yalnızca eşimden başka kimseyle paylaşmıyacağım taa ki 4 aylığa kadar.
Çünkü üzülmelerini istemiyorum

Allah bagslasn :) buyutmussunuz sizde çocukları. . Bende o zmnlari goreblcekmiyim diorum cogu zaman :)
Insallah canim ben8m kiz kardesim 4 yillik evli o da tedaviye basladi rahim filmi cektirdi cuma gunu insallah tum isteyenlere rabbim nasip etsin

Bugun anneme gittim iskembe corbasi yapmis soylemesi ayip 2 tabak yedim simdi gelince bakiyorum netten aslinda sakatat gebelikte iyi d egilmis ama yedim artik annemede gebe olabilirim diyemedim hayirlisi artik

Insallah canim ben8m kiz kardesim 4 yillik evli o da tedaviye basladi rahim filmi cektirdi cuma gunu insallah tum isteyenlere rabbim nasip etsin
Amin ins Allah gonlune gore verir. Pazrtsi 3 aylar baslangici dualar kabul olurmus hepimiz birbirimiz adina dua edelim.. Allah burada bebek bekleyen herkese nasip eder ins hayirlisiyla saglikla..

Bide rahim filmi cektirmekte kanallari actigi icin hamile olma olasiligini arrtiriyomus.. komsumda ole 4 sene sonra cocuk sahibi oldu. . Klomenler kan testleri rahim filmleri vs.. ama smdi dunya tatlisi bi kizi var. Tam umidini kesmeye baslamisti. Allah nasip etti. Ilk once kafası rahat olmali.

Kızlar ben de klomen kullandim bu ay 4 kez. Zorla büyüdü yumurta. Pko var bende 31 yaşında yim. Dün sabah kontrol vardı catlamis dedi. İlişki olsun dedi. Estrofem kullanıyorum bi de progesteron verdi salı başla 15 gün kullan dedi. Adet olursam iğne ye gececez.. Bat 28 Mart.. Tutarsa bu grupta yer alırım galiba:)hheyecan yaptım inanılmaz

Hadi hayrlisi olsun

Kacgundur forumlardan cikamadim:) en guzelide eski tarihlerdeki yazilanlarda hamile olmak isteyenlerin msglarinin altindaki kac haftalik hamis olduklarina dair cikan hamile tablolari :) yani basarmislar ne guzel Allah saglikla kucaklarina almyida nasip etsn diorum.. iyi bsey bu hamile tablolari guncel takip saglio eski msglarda bile olsa:))

herkese merhaba,ben 2011 ocak annesiyim ve oğlumuza kardeş istiyoruz.
bu sabah erken gebelik testlerinden yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür.
SAT 29 Mart,BAT 24 Nisan. inşallah 2016 ocak annesi olacağım :))))
isteyen herkese Allahım nasip etsin,sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyorum.üç aylar hepimize hayırlı olsun.

hayırlı olsun.benim de kızım 4 yaşında
oğlum da 6 buçuk
son bir çocuk daha istiyorum
bakalım hayırlısı.ben de beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…