- Konu Sahibi mayala katar
- #8.701
Evet ama iki hafta oldu aşağı yukarı etkisi kalmamıştır diye düşünüyorumİnşallah diyelim Rabbim nasip etmiştir Allah’ın izniylepeki ovitrelle vurmuşmuydun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama iki hafta oldu aşağı yukarı etkisi kalmamıştır diye düşünüyorumİnşallah diyelim Rabbim nasip etmiştir Allah’ın izniylepeki ovitrelle vurmuşmuydun
Hangisi olduğuna bağlı canım. Mavi olanda sorun olmuyor.Kızlar artımed test yapan varmı internetten baktım çoğu kişi yalancı pozitif veriyor demişler.
Evet ama iki hafta oldu aşağı yukarı etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum
Beklemek zorundayım zaten arkadaşım haftasonu girdi araya sabahtan yapsaydım testi kesin zaten bugün kan verirdimCanım benim transfer günü hariç 6.günümdü idrarda öyle görünce gidip kan vermiştim 38 çıkmıştı ama benden tavsiye dayanabilirsen kan için gününü bekle bn çok stres olmuştum dayanamayıp hergğn gidiodum![]()
Beklemek zorundayım zaten arkadaşım haftasonu girdi araya sabahtan yapsaydım testi kesin zaten bugün kan verirdimpazartesi 10. Günüm versem mi evde idrarla mı takip etsem bilemedim
InsAllahhhEvet canım bu topik hepimize şansgetirsin inşallah
![]()
İnşallah be nazlı kızımAhahahah olsun olsun kuzum sağlıklı olsunlar tutunsunlarda 9unda olsunAllahımmm inşallah amin
![]()
Hiç sanmıyorum kendisinin bi hayrını görmedim henüzMaral’ım bence 9 sayısı senin uğurlu rakamın bunu kabul et lütfen![]()
Kız benimki 6. Gün embriyosuymuş ben transferden kaç gün sonra başlayayım test yapmayaDayanabilirsen bekle kuzum tabiki ama 5.gün embriyosu nasılsa dayanamazsan da ver gitsin kanı
![]()
Ben denemiştim. Hatta aldıktan sonra yalancı pozitif çıkardığını öğrenince aynı gün ben denedim ve hamilelik olasılığı sıfır birinde denedim.Kızlar artımed test yapan varmı internetten baktım çoğu kişi yalancı pozitif veriyor demişler.
Kramplarınız nasıl bir kramp acaba?Pazartesi gidicem canım doktora mesaj attım yerleşme dedi kramplarda normal daha çok olacak dedi pazartesi gel dedi işte bakalım
Şişş dile bile getirmiyoruz kuzumİnşallah be nazlı kızımeğer tutmazsa şu 9 rakamından bilcem o dereceyim
ama umutsuzluk yok evrene pozitif enerji yolluyoruz ki pozitif sonuçlar alalım
![]()
Bu ay görceksin kuzum bakHiç sanmıyorum kendisinin bi hayrını görmedim henüz![]()
İşte o malum rakam olunca benim tüyler diken diken oluyorŞişş dile bile getirmiyoruz kuzumAhahah aynen kuzum bu ay Allahın izniyle olacak
Allahım sen biliyorsun meseleyi Amin
![]()
Ahahahah ben geçer sefer 5.gün başladım idrar testine 6.gün gördüm pozitifi kuzumKız benimki 6. Gün embriyosuymuş ben transferden kaç gün sonra başlayayım test yapmaya![]()
AhahahDayanabilirsen bekle kuzum tabiki ama 5.gün embriyosu nasılsa dayanamazsan da ver gitsin kanı
![]()
İnşallah bakalımBu ay görceksin kuzum bak![]()
Ahahaha ilk kez hayrını şimdi görceksin demekki yavrum kısmet bu zamanaymışİşte o malum rakam olunca benim tüyler diken diken oluyorAminnnnnn ağzın bal yesin inşallah olacak
çok aminnnnnnn
![]()
Aynen kuzum koyulaşmayı takip et 24 saat faşan olsun ama arası ki belli etsin kendini iyiceAhahahpazartesi veririm gibi duruyor dayanamam gibi ama bakıcam yarın sabah yine yapıcam koyulasmayı takip edicem 2 gün
Ahahahaah ayy alcaz alcaz buraya pozitif haber vermeye gelcezİnşallah bakalımpozitifi alırsam anında burdayım
![]()