Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benim transfer günü hariç 6.günümdü idrarda öyle görünce gidip kan vermiştim 38 çıkmıştı ama benden tavsiye dayanabilirsen kan için gününü bekle bn çok stres olmuştum dayanamayıp hergğn gidiodum 😀
Beklemek zorundayım zaten arkadaşım haftasonu girdi araya sabahtan yapsaydım testi kesin zaten bugün kan verirdim 😂😂 pazartesi 10. Günüm versem mi evde idrarla mı takip etsem bilemedim

Kızlar artımed test yapan varmı internetten baktım çoğu kişi yalancı pozitif veriyor demişler.
Ben denemiştim. Hatta aldıktan sonra yalancı pozitif çıkardığını öğrenince aynı gün ben denedim ve hamilelik olasılığı sıfır birinde denedim.
O negatif çıktı benim pozitif.
Bu pozitifi görmeden önce başka test markası ile de denemiştim.
Yani eskileri yalancı pozitifti de şimdi düzelttilerse kendilerini veya bana böyle denk geldiyse ayda yılda bi doğru sonuç veren onu bilemem.

Kız benimki 6. Gün embriyosuymuş ben transferden kaç gün sonra başlayayım test yapmaya 🤣🤣🥰🥰🤭🤭
Ahahahah ben geçer sefer 5.gün başladım idrar testine 6.gün gördüm pozitifi kuzum😂😂😂 Kimyasal oldu ama sonuçta pozitifi 6.günde gördüm 😁 Bi başlık var kaçıncı gün pozitifi gördünüz diye hep 5te görmüşler😂 11.günü bekleyen yok nerdeyse😂😂😂 Ama kimyasal olunca üzüldüm o yüzden az sabretmeye çalışcam ben bu sefer🙈 Eğer üzülmem etkilenmem diyorsan Maralım 6.günde patlat gitsin😂😂

Back
X