- 18 Eylül 2014
- 420
- 250
- 42
-
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
senin çok az kalmış inşallah olur:)Benimde bat 15 Nisan az kaldı inşallah bu grupta yer alırız herkesin gönlüne göre olur inşallah
Benim de bat 4 mayıs ocak dogumlu bebekler cok tatlı cok uslu oluyor insallah hayırlısıyla saglıkla biz de kavusuruz bebişlerimize
benimde bat 4 mayıs, haydi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinnn
Bat 5 Mayıs nisan 2015 annesi almak nasip olmadı inş bende bu topiğe talibim herkese allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
İnşallah canımsenin çok az kalmış inşallah olur:)
Canım bazen çok şey bilmesemşydik diyorum dahaki stres oluyoruz sen dua et her şeyi gören bi rab var merak etme gereksiz stres yapma o isterse bebek varsa yasayacakKızlar bir şey söyleyeceğim size ya biz pazar çalışmıştık oylesine korunmamistik ama dün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve test pozitif hem de 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum Hemen doktora gittim yumurta göremedi muhtemelen catlamistir dedi Gebelik ihtimali oluştu dedi
7-9 Mart gibi Kimyasal geçirdim 4 nisanda yeniden adet oldum
beta yeni sifirlandigi için (daha doğrusu adetin 3. Günü hala 4.69 du ama su ana kadar sifirlandiğini tahmin ediyorum) doktora bir ay daha bekle demiştiniz dedim sıkıntı olmayacağını belirtti ama kafamda deli sorular var Dün de değerlendirdik ama aklıma takılan bazı şeyler var
ben bu ay yapmayız diye dişimi yaptiriyordum daha isim bitmedi devam edersem sıkıntı yaratır mi
bir de bu ay da beklemedigimiz için tekrar gebelik oluşursa sağlıksız olabilir mi
10. Günde pozitif görmek acaba yumurta yeteri kadar gelişmeden çatladı mi dedim
yine aynı şey yaşar miyiz diye korkuyorum bir taraftan
Ya ben çok otlardan falan içtim günlük 2,3 tane incir yedim acaba yumurta ondan dolayi mi erken büyüdü ya da bunlardan dolayi yeterince büyümeden çatladı
doğru söylüyorum Bazen biz ne yapsak boş Herşey Rabbimin dilemesine bağlıCanım bazen çok şey bilmesemşydik diyorum dahaki stres oluyoruz sen dua et her şeyi gören bi rab var merak etme gereksiz stres yapma o isterse bebek varsa yasayacak
henuz hamıle gelmemıs :)
amininsallah bende mayısta tup bebek tedavısıne baslıycam umarım olumlu sonuclarla gelırımBence burası Mayıs başı gibi belli olmaya başlar.. Daha Aralık anneleri belli oluyor bizde bu ay istiyoruz... Bakalım nasip
Bende oyle canim her ay yaziyorum bakalim kismet ben son adet tarihim 1 nisan hayirlisiHer ay yazıyorum böyle Ekim anneleri, Kasım, Aralık....Bu kez de Ocak annesi olmak için yazıyorum. Sat 1 Nisan Bat 2 Mayıs. İki yıllık evliyim, 2 düşüğüm var. Biri kimyasal diğeri dış gebelik. Çok yıprandım ama yine de istiyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah
Aynen bencede benim 1 nisan adetim bekliyorum ama mayis gibi belli olur ....ocak anne adaylariBence burası Mayıs başı gibi belli olmaya başlar.. Daha Aralık anneleri belli oluyor bizde bu ay istiyoruz... Bakalım nasip
Bat ne zaman canim sBende oyle canim her ay yaziyorum bakalim kismet ben son adet tarihim 1 nisan hayirlisi
Bat ne zaman canim sebin? İnsallah bu ay tuttururuzBende oyle canim her ay yaziyorum bakalim kismet ben son adet tarihim 1 nisan hayirlisi
Bat larimiz ayniymis canim :) bu ay ugurlu gelir insallah. Yumurtlama zamanlari iyi degerlendirmek lazimmkısa bir araştırmayla öğrenmiş bulunuyorum beklenen adet tarihiymiş
ben en son ben en son 2 nisan da regl oldum
bu ay denememiz olacak oluyor :)
bat 2 mayıs o zaman
hadi hayırlısı belki tutar ocak annesi olurum
şuan tam yumurtama zamanlarına girmiş bulunuyoruzBat larimiz ayniymis canim :) bu ay ugurlu gelir insallah. Yumurtlama zamanlari iyi degerlendirmek lazimm