Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Bence bebeğin büyüdüğü için bel ağrın oluyor. Gebelikte kasık ağrısı, bel bacak ağrıları normal diye düşünüyorum. Sanki çok hamile kalıp çocuk doğurmuşum gibi konuşmam peki 🤣🤣
Asıl derdim başka alnımda kocaman gebelik lekesi oluşuyor çok moralim bozuldu ya zaten sivilcelenmiştim tam ona alıştım derken az önce de lekeyi farkettim napcam

Asıl derdim başka alnımda kocaman gebelik lekesi oluşuyor çok moralim bozuldu ya zaten sivilcelenmiştim tam ona alıştım derken az önce de lekeyi farkettim napcam
Aa hamilelik lekesi oluyor. Bizim serviste bir ablanında alnında küçük küçük lekeler vardı hamilelikte olmuş. Onun kızı var. Prp yaptırmıştı sende yaptırırsın doğumdan sonra. Kendi kanını alıp plazmasını ayırıp enjekte ediyorlar.

Aa hamilelik lekesi oluyor. Bizim serviste bir ablanında alnında küçük küçük lekeler vardı hamilelikte olmuş. Onun kızı var. Prp yaptırmıştı sende yaptırırsın doğumdan sonra. Kendi kanını alıp plazmasını ayırıp enjekte ediyorlar.
Hiii geçmiyor mu yanii:( allahım yaa buna hiç hazır değildim

Alnıma kara leke çalındı🤣
Allah seni gercekten mi 🙈 sanki daha sonralari olmuyor mu ya gebelik lekeleri of bizim ekibin her seyi zamansiz yemin ederim🤣belim arada benim de agriyor canim bu arada, basim kcm tutmuyor hic 🤣 basim da bazen agriyor benim ya bak kimse bas agrisindan sikayetci degil o konuda yalnizim

Ayy erkekte mi böyle oluyor oğluma hamileyken cildim bir güzeldiii allaahım bebek gibi 🤣 yaş farkediyordur tabi o zaman 24 yaşındaydım
Bence kızın olacak. Erkek bebek anneyi güzelleştirirmiş, kız anneden güzelliğini alırmış.

Allah seni gercekten mi 🙈 sanki daha sonralari olmuyor mu ya gebelik lekeleri of bizim ekibin her seyi zamansiz yemin ederim🤣belim arada benim de agriyor canim bu arada, basim kcm tutmuyor hic 🤣 basim da bazen agriyor benim ya bak kimse bas agrisindan sikayetci degil o konuda yalnizim
Yok benim de arada ağrıyor ben eşime saçımı çektiriyorum tepeden geçiyor dene sende ahhajs

Ayyyy ben de ben de. Ergen gibi sivilceler dolu tum yuzum. Cenemde ve alnimda en cok. Konusurken cenemdekiler canimi yakiyor oyle kotuler. Makyajsiz disari cikmam mumkun degil artik cok uzuluyorum
İnan benim de öyle özelden atıyım da ağlayalım 🤣

Hiç bilmiyorum ki.🤷‍♀️ O abla hamileyıen oldu bunlar demişti prp yaptırıyordu alnına. Onun tek bitane değildi küçük küçük koyu renk lekeleri vardı.
Benimki damgalanmışım gibi ahahahs ay sinirlerim çok bozuldu cidden

Back
X