Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ben de yedim yedikten sonra aklıma geldi çok canım çekmişti, artık bir kereden bir şey olmayacağını umuyorum, çok zararlıymış ama bol bol su ve maden suyu iç toksinlerin atılması için ben öyle yapmıştım
İçiyorum şimdi çok teşekkür ederim

Annemde bana hep söylüyor biz böyle evhamlı değildik diye. Doğuma yakın suyu gelmiş annemin, ama doktora götüren olmamış sorunlu bi dönem yaşıyolarmış babamla. Kasılmam da olmayınca girdim bi duş aldım yattım uyudum hiç kafaya takmadım 1 hafta sonra doğum başladı dedi. Yuh anam o kadar da değil dedim😂
Ahahahha neeeee

Yok hiç utanılacak bir yanı yok. Sırf kalkamadıĝım için acıksamda aç yatıyorum 😢 Kendime inanamıyorum. Ben daha önceki hamileliklerimde asla böyle değildim. Bazen gerçekten bu aşılar mı bizi bu hale getirdi diye düşünüyorum.
Duş konusunda bende üşeniyorum kızlar ya bide bacaklarıma ağda yapmam lazım ona da üşeniyorum of ayıpsa ayıp napayım ya enerjim yok umarım geçer
Kızlar şükürler olsun yıkandım, ayyy yemin ederim agladım ferahlıktan gerçekten sinirlerim çok bozuk, hiç halim yoktu ama yardımcım ctesi pazarları gelmiyor, bi gayret o evdeyken halledeyim banyoyu küveti temizlesin arkamdan dedim, yoksa asla o su damlalarına bile dayanamıyorum, bide oturup ona sinirlenemem, kalk dedim bismillah de yıkan, duştan çıkınca giyinemedim inanın, bornozla 1 saat yatmışım🥹🥹

Kızlar belim çok ağrıyor ya hafifte kasıklarım 3 gündür aynı saatte başlıyor neredeyse sizin de böyle mi ?

ben az önce yine hastaneye gittim kızlar, duş aldım bugün günler sonra duştan sonra kanamam oldu çamaşırımı kirletince korktum birde ilk defa kırmızı kanama olunca hemen hastaneye gittik çok şükür bebeğim iyi yine bir kanama alanı yok gelişimi iyi boyu uzamış falan doktorum kesin istirahat edeceksin kalkmayacaksın dedi. sabah-öğle -akşam progestan fitil olarak alıyordum bu süreçte ağızdan al dedi, değiştirdim. hastanede progestan iğne vurdular önlem olarak kanamayı kesmesi için. bugün progestan bombardımanına uğradım anlayacağınız. Geçer mi bu 3 hafta ey kızlar bir deyin bakalım 😔 bu korkuyla da zaman da geçmiyor offf
Allah esirgesin canım, geçer inşallah, şimdiden geçmiş olsun diyelim. İçini ferah tut

Ay bi daha yemeyeyim ben o zaman. Çok teşekkür ederim. Anneme kalsa ye ye bir şey olmaz ben her gün işkembe yiyodum diyo bana şırdan yedircek hahahs
Ya ben de direkt kalinca doktora sakatat isini sormustum bayilirim iskembe kelle paca kokorec🤣🤣🙈🙈

Gerine gerine gebeyim diyememiz kısmına duygulanmam peki. Gerçekten öyle. Gebeliğe kolay ulaşanlarla, istedikleri ay hamile kalanlarla kesinlikte aynı yaşamıyoruz biz gebeliği.
Yoook vallahi cok isterdim cok oyle olabilmeyi. Bugun birine daha soyledik, hemen yine demese miydik su carsambaki muayenemde bi gorseydim bebisi oyle mi soyleseydik diyorum esime🥲
isin en kotusu bu buruklugum hayat boyu karsima cikacak gibi hissediyorum bazen ben, esimin yasadigi mahcubiyet bana karsi boynunu caresizlikle bukmesi, benim yuzumden anne olamadin diye aglamalari icimi acitiyor hala daha.. allah yuzumuze gulsun, saglikla kucagimiza alalim istiyorum vallahi hepimiz icin❣️🙏🏼

İlk trimester bitsin vallahi azicik rahatlayacagim fiziksel davranissal olarak 🤣 yerden egilip bir sey bile aldirmiyor insanlar. Bayramda soyledik iste herkese cosku seli bitti, esimin anneannesi gelmis HADİ İCERİ UZAN AZİCİK KİZİM diyor ahahaha ama alakasizca yani iyiyim oturuyorum kahve servisi yaptim herkese filan. Ogrenince tum tavir degisti
ya aslinda cok guzel. benim esimin annesi biliyor esim soylemisti bayramdan bir kac gun once bayramda gitdik onlara bulasik servis yapmak sofra topla vs hepsini ben yaptim her sey bitdiyinde de ay iyi oldu bu gunun bulasiklari hall oldu dedi kayinvalidem😆🤣🤣 tabii ki yasli sayilir yemekleri yapmisdi sag olsun. sadece benim saflik iste gidince yolda dusunuyordum ki bana is yaptirmaz her halde sevincincinden bizi darlayip duruyordu cocuk cocuk diye 🤣🤣 banada masallah ya bir enerji gelmisti normalde halsizlikten surunuyorum😁

Yoook vallahi cok isterdim cok oyle olabilmeyi. Bugun birine daha soyledik, hemen yine demese miydik su carsambaki muayenemde bi gorseydim bebisi oyle mi soyleseydik diyorum esime🥲
isin en kotusu bu buruklugum hayat boyu karsima cikacak gibi hissediyorum bazen ben, esimin yasadigi mahcubiyet bana karsi boynunu caresizlikle bukmesi, benim yuzumden anne olamadin diye aglamalari icimi acitiyor hala daha.. allah yuzumuze gulsun, saglikla kucagimiza alalim istiyorum vallahi hepimiz icin❣️🙏🏼
Birebir aynı şeyleri yaşamışız. Eşimin bana mahcubiyeti, ailemin eşimin yanında tek kelime soru soramaması, bu konuların hep kapalı kalması,içten içe üzülmeleri…Hemşire olduğum için ve riskli birimde çalıştığım için hamileliğimi hemen söylemek zorunda kaldım bende önümüzdeki hafta çalıştığım birim değişecek. Şuan raporluyum raporum bittiği gün doktora gidip bebeği göreyim de öyle değişsin bölümüm diye düşünüyorum bende. 😕

Birebir aynı şeyleri yaşamışız. Eşimin bana mahcubiyeti, ailemin eşimin yanında tek kelime soru soramaması, bu konuların hep kapalı kalması,içten içe üzülmeleri…Hemşire olduğum için ve riskli birimde çalıştığım için hamileliğimi hemen söylemek zorunda kaldım bende önümüzdeki hafta çalıştığım birim değişecek. Şuan raporluyum raporum bittiği gün doktora gidip bebeği göreyim de öyle değişsin bölümüm diye düşünüyorum bende. 😕
Allah yuzumuze bir sekilde guldu cok sukur buna sukur diyorum🙏🏼 bugunler bile gozumde imkansiz gibiydi cunku artik..
aa hangi bolumdesin canim?

ya aslinda cok guzel. benim esimin annesi biliyor esim soylemisti bayramdan bir kac gun once bayramda gitdik onlara bulasik servis yapmak sofra topla vs hepsini ben yaptim her sey bitdiyinde de ay iyi oldu bu gunun bulasiklari hall oldu dedi kayinvalidem😆🤣🤣 tabii ki yasli sayilir yemekleri yapmisdi sag olsun. sadece benim saflik iste gidince yolda dusunuyordum ki bana is yaptirmaz her halde sevincincinden bizi darlayip duruyordu cocuk cocuk diye 🤣🤣 banada masallah ya bir enerji gelmisti normalde halsizlikten surunuyorum😁
Ahahaha neyse sevaba girmissin bu tarafindan bak 🤣 benimki normalde de gidince pek bir sey yaptirmaz ben zorla kalkisirim bir ucundan tutmak icin sofra kur kaldira vs. Bu sefer iyice abarttilar artik rahatim dogurana kadar diyorum🤣🤣
Ya bayramda ben de oyle zipirdak zipirdaktim sonra ikinci gun aksam lekelenince dizimi kirdim oturdum bu hafta ahdjdjdj

Back
X