2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin aslinda canim ama dun kotu oldum iste olgunlastim mi kalbim mi taslati uzuntuden yalnizliktan ama inaniyorum gececek yada alisacagim
alisirsin canim uzulme kizinla gecirdigin zamani degerlendir sen. Aksam gelince kizina sarilacaksin kokusuyla yorgunlugun gidecek. Sitres yapmaki oda senin sitresini anlamasin. Uzulmesin umarim hersey senin istedigin gibi olur

Ben esinin yanlis birsey soyledigini dusunmuyorum. Erkekler biraz daha mantikli dusunuyor. Bizde tamamen duygusal. Esin senin yorulduginu yiprandigini dusunerek oyle soylemistir. İse baslayinca daha rahatlayacagini dusunmustur. Bir yandan bakici nasil olacak yada baska seyler dusunerek kendini uzdugunu goruyordur. Annen icin bazi kisilerin yapisi daha rahattir. Sonucta senide buyuten o. Bakmiski bu yasa gelmissin. Kimi daha rahat kimi daha dakik hersey saatinde olsun ister. Duygularini gostermez. Uzulmesi aglamasi gerekmiyor. Oda uzulup aglasa sen daha cok uzuleceksin hem. Bence ayrilacagin icin tamamen duygusal davraniyorsun. Esinle kusmek yada susmak yerine konussan eminim aciklamayi yapacaktir.

Bu gun daha mantikli dusunuyorum ve anlayabiliyorum seni esim konusunda tesekkur ederim. Fakat annem ile hic bagimiz yoktu annem olsun diye hep benim ugrastigim benim baglamaya calistigim ipler vardi bende ugrasmayacagim artik. Ben 15 aylik iken annem bi dikkatsizlik sonucu elimi kolumu yakmis bir suru ameliyat olmusum ve alim erdigi zamanlar da ameliyat oldum. Bana babannem bakti. Ben anneme nasil oldu diye bile sormadim uzulmesin sadece annem olsun diye yargilamadim, cevremde beni goren her yastan insan eline ne oldu dediginde bile anneme uzuldugumu belli etmedim. O zamanlar anlamiyordum ama simdi anliyorum Babam annemi hic affetmemis tabi bu evlilik hayatini etkilemis annemde faturayi bana kesiyodu simdi bir de yavruma anneme yaklasmicam artik. Bu anlattiklarim begin hucrelerimin en karanlik odalarinda duran hic bir zaman duymak istemedigim cozmek istemedigim 30 yillik bulmaca 3 gun once kizima bakmasi icin tuttugum bakici ziyaretinde cozuldu malesef pandoranin kutusu acildi. Bu gun daha iyiyim cok duygusal degilim. Sonucta anneler 20 yil besledikleri evlatlarini askere gonderiyorlar. Ben sadece bakmasi icin birine vercem, benim verecegim para ve dostlugum onu daha ozguvenli ve guclu yapar sizi tabimiyorum ama iyi ki varsiniz rahatladim.

canim benim biz kadiniz kad8n kadinin halinden anlar. Kotu yasanmisliklarin olabilir unut onlari sen kizina iyi bir anne ol ve gelecegi icin calis vesle sevguni ver en oneml8si bu

Annene yaklasimin guzel. Yargilamaman uyi olmus. Kaza bu sonucta kazalar bilerek olmaz . Her ne sebeptense yuzune vurmaman guzel davranis. Sonucta anne o. Annene guven problemin varsa bakici iyi olmus . Hem tanidik. Kimse bebegini baskasina birakmaz istemez . Herkesin sartlari uygun degil. Sirf maddi yondende degil manevi yondende . Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Calusan annelerin sıkıntisi anne bakici arasinda kalma nasil olacak ne bitecek. İnan ayni sıkıntilardan geciyoruz. Benim ikinci geliyor . Ucretsiz izin alcam . Sonrasi nasil olcak zamani gelsin dusunurum diyorum. Simdiden strese sokmayim kendimi sartlar ne olur bilemeyiz. Anndm yardim ediyor banada. İlk haftalar zor olur sonra alisirsin. Yeterki emanet ettigin kisi iyi olsun. Tabii once Allah a emanet. Sende iyiki varsin. Eve gelince kaliteli zaman gecirirsin. Bi eksigi olmaz. Anne babasi calisan ureten kusilerin cocuklarida uretken olur. Daha verimli zaman gecirirsiniz.

Bebein hayirli olsun canim. Canini sikma fizikel yorgunluk olur ama bebek icin deger. Gerisi icin hak var hayirlisi var Allah kerim cok sevindim

Ne vakit duyaya gelecek naspse

Bi kaç gündür tüm Türkiye'nin de derinden hissettiği acıyı yaşıyorum. Üç yaşındaki çocuğun okul servisinde unutulması olayı hani...
Allah ailesine sabır versin, çok zor.
Çalışmaya başlayıp başlamamak arasında kalMıştım ki tam da bu haber üstüne tuz biber oldu.
Bakacak Annem ya da kayınvalidem yok. Bakıcıya teslim etmeye de gönlüm razı değil

calismak zoruda degilsen bosver derim cocugunu buyutmeni tavsiye ederim

Merhaba güzel anneler. Ben 2016 temmuz annesiyim; fakat sizlerin daha önce tecrübe etiiğinizi düşünerek, size danışmak istedim.

Oğlum 13 aylık. Yürüyor. Mental olarak da epey iyi durumda. Ama asıl sıkıntı, asla tek başına oyalanmıyor. Oynamıyor. 5 dakikadan fazla odaklanmıyor.

Oyuncaklarını azalttım. Dikkati dağılıyordur diye iki üç parça eğitici oyuncak bıraktım. Ama oynamıyor. Eğer ben de katılıyorsam sorun yok, saatlerce oynuyor ama ben yoksam, yok!

Gelip yapışıyor. Hele mutfak tezgahındaysam, ısrarla kucağıma almam için üstüme atlıyor resmen.

Ben yanında oturduğum müddetçe sıkıntı yok. Ama ben birşeylerle meşgul olunca beni hiç rahat bırakmıyor özetle.

2 yıl ücretsiz izin aldım ve izin bitiminde benden ayrılamayacak diye de korkuyorum.

Kendi kendine meşgul olması için, verebileceğiniz tavsiyeler var mı acaba?

Ocak 2016 annesiyim. Benim oglum hala oyle. Bdni oyununa herseye dahil etmek istiyor. Wc yd bile yalniz birakmiyor. İse baslayinca baskasina bize yaptiklarini tapamaz diye dusunuyorum. İlk iki yil bize bagimlilar.

Bu oyun konusunda haklilar kim tek basina oynamak isterki gerci bu ara benm oglan araba felan suruyo tek basina oda 10 dk anca oynadigi odada otrcam illaki yoksa hemen pesime geliyo tezgahta otrmak favorimiz bi ara gece uyanıp mutfaga gotryodu beni orda oturmak icin agliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…