- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.581
Peki canım neler veriyorsun bizim öğün 4 çok mu az
yapti yapti pazatesi gunu oglusunu kucagina aldi cok sukurCanm dpgum yaptn mi
Bence kilosu gayet iyi bnm oğlum 19 aylık kilosu 10.5 canım. Benimki meyve hiç yemiyorCanım benim oğlum az yiyor. O yüzden öğün sayısını artırdım.
Uyandığında 4 ölçek ( 120 ml ) mama. 1 saat sonra kahvaltı. Kahvaltı da sadece yumurta yiyor. Veya ek olarak simit, çok az ekmek vb. 9 gibi oluyor bu.
Uyuyup uyanıyor 11-12 gibi öğle yemeği. Çorba+ yoğurt ( 1 kaşık kadar)
2 gibi, 1 kase yoğurt veya meyve
5 gibi, akşam yemeği.
7-8 gibi, uyku saatine göre değişiyor, gece maması ( kaşık ), içine yarım muz ile.
Veya 4-5 ölçek biberon maması. Yatışı da 9-10 gibi oluyor.
Gece de 3-4 gibi veya 5 te yine 3-4 ölçek biberon maması. 7 de de uyanıyor.
Genelde böyle geçiyor. Aralarda bazen kek yediriyorum. Kendi yaptığım. Veya makarna haşlıyorum bir iki kaşık yiyor.
Oğlum 13 aylık 9.5 kilo maalesef.
Bence kilosu gayet iyi bnm oğlum 19 aylık kilosu 10.5 canım. Benimki meyve hiç yemiyor
Hepsini denedim canım kavanoz da dahil yemiyor. Geçen sene hepsini yiyordu bu sene yemiyorFarklı meyveler denedin mi canım? Ben eline veriyorum. Ne kadar yerse.
1-2 adet üzüm olabiliyor bu. Veya bir iki ısırık taze incir. Yani öyle bütün bir meyve yemez. Ama ben kavanoz meyvelerden yediriyorum ara öğünde.
Ben genelde yedirmiyorm sut veriyorm vercem artk yaBen 1 saat önce bir şeyler yediriyorum. 6 öğünümüz var hemen hemen. 3 ana 3 ara gibi. En son öğün de yatmadan 1 saat önce
Ya cok sevindim allah anali babali buyutsnyapti yapti pazatesi gunu oglusunu kucagina aldi cok sukur
Benmkide yemiyodu canim eline tum. Veriyorm mesela buyuk bi nektari heveslenip yiyo tabi hepsini degil bi kac isirikHepsini denedim canım kavanoz da dahil yemiyor. Geçen sene hepsini yiyordu bu sene yemiyor
Yok canım bnm ki meyveyi eline dahi almıyor.Benmkide yemiyodu canim eline tum. Veriyorm mesela buyuk bi nektari heveslenip yiyo tabi hepsini degil bi kac isirik
Yaa ay bunlar cok ugrastryo insanı instgramda felan bloggger annelerin çocukları hep muthis yemek yiyo hep akilli uslular bizimkiler mi skntili anlamiyorm kiYok canım bnm ki meyveyi eline dahi almıyor.
Aynen canım ya. Önceden gördüğü zaman öğüyordu. Şimdi o geçti şükürYaa ay bunlar cok ugrastryo insanı instgramda felan bloggger annelerin çocukları hep muthis yemek yiyo hep akilli uslular bizimkiler mi skntili anlamiyorm ki
Biz bu ara hep birlikye yiyorz sabah oglen aksam masadaa oda sandalyede otryo oyle yiyo karpuz kavun uzun felanAynen canım ya. Önceden gördüğü zaman öğüyordu. Şimdi o geçti şükür
Yok canım biz neler denedik olmadı artık zorlamayı bıraktım yeni yeni bazı şeyleri ellemeye başladı. Belki bir Umut sonra yemeğe dr başlar inşallahBiz bu ara hep birlikye yiyorz sabah oglen aksam masadaa oda sandalyede otryo oyle yiyo karpuz kavun uzun felan
Insallah canim bende farkettim zorladikca yemiyolar acikinca kendi istyo artk bi gun cok guzel yiyosa obur gun hic yemiyp mesela zorlamiyormYok canım biz neler denedik olmadı artık zorlamayı bıraktım yeni yeni bazı şeyleri ellemeye başladı. Belki bir Umut sonra yemeğe dr başlar inşallah
Aynen canım. Sünnet i yaptırmadım daha Of o da bir aradan çıkaydıInsallah canim bende farkettim zorladikca yemiyolar acikinca kendi istyo artk bi gun cok guzel yiyosa obur gun hic yemiyp mesela zorlamiyorm
Bende yaptrmadm daha ne zaman yaptrcaksamAynen canım. Sünnet i yaptırmadım daha Of o da bir aradan çıkaydı
Eşim yüzünden sürekli tarihi değiştiriyorBende yaptrmadm daha ne zaman yaptrcaksam
Benim esimde oyle kiyamiyomus sanki hic kestrmicezEşim yüzünden sürekli tarihi değiştiriyor
Ay napacağız bilmiyorum. Canım günde kaç öğün veriyorsunBenim esimde oyle kiyamiyomus sanki hic kestrmicez
Sabah kahvaltı uykudan önce yogurt oglen corba yada ne yemek yaptysam aksam yemegi yatmadan önce ya sut yada tekrar yemekAy napacağız bilmiyorum. Canım günde kaç öğün veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?