• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan transfer olan veya olacak arkadaşlarımız tablo yaptım toplaşalım 🥰

Günaydın kızlar 🌸 dün öğle saatlerinde transferini oldum. Ama bazı aksilikler oldu moralimi bozan. Biraz uzun olacak ama kusuruma bakmayın çok derginin şuan. Ben üni hastanasnde tedavi gördüm. Tüp bebek bölümü yukarıda benim doktorunun odası aşağıda. Pazartesi doktorda muayene oldum kullandığım ilaçları söyledim (estrofen ve folbiol) ilaç yazdı Protestan fitil. Anlattı 23 ünde kullanmaya başlayıp 3 gün sonra 26 sı sabahı transfere geleceksin diye. Tamam dedim asistanı reçeteyi verirken sordum yukarı tüp bebeğe gitmeme gerek varmı diye. Hayır reçeteyi yazdık hoca anlattı zaten dedi. Bende çıktım geldim dediği gibi kullandım. Cuma günü içim huzursuz oldu o gün tüp bebeğe gitmediğim için aradım yarın transferim olduğunu söyledim. Haberleri yokmuş 🙄 hatta hemşire kızdı bana neden gelmedin ilaçları biz anlatcaktık falan diye ama iş işten geçmişti. Dün transferden çıkınca ilaç kullanımı için hemşireye gittim. Dediki prednolu iki gün daha kullan 5 e tamamla bırak. Orda kaynar sular başımdan döküldü ben hiç kullanmadımki. Doktor yazmadı reçeteye söylemedi. Öyle diyince hemşire yine kızdı işte bizim yanımıza gelmeliydin doktor sadece muayene ediyo karar verir güne ilaç kontrolü bizde dedi. Dün transferden sonra başladım 5 gün kullanıcam ama öncesinde kullanmam lazımmış vücudun embriyoyı yabancı madde olarak görüp dışarı atmaması için. Bu sabah uyandığımda kahverengi leke geldi. Çok üzüldüm acaba vücut embriyonu attı mı gerçekten sizce herşey boşunamıydı
Icini ferah tut lutfen. Ne guzel transferini olmussun insallah sıkı sıkı tutunacak sana 🙏🏻🥹❤️ kotuyu dusunme. Olacağı varsa oluyor prednol kullanmayan o kadar çok kişi var ki.

Yok canım benim tek embriyo koyuldu, çok teşekkür ederem darısı sana ve bekleyen herkesin başına inşallah🥰 evet kasıklarda batma hala oluyor ara-ara, hem de karnımın aşağısında hafif ağrılar da oluyor. Başka bir belirtim yoktu. Kasık batmaları önceki negatif denemelerimde de olmuştu ama sıcak basmaları ve iştah artışı hiç yaşamamıştım
Tek embrioda ikiz olabilir canim tek yumurta ikizi 😍

Merhaba ben de 28 nisan yani dün genetikli 5. Gün bildiğim kadarıyla bb kalite tek embriyo transferi oldum. Bu üçüncü transferim ilk bebeğim tutundu ama ağır genetik sendrom nedeniyle 33+5 sonlandırıldı ikinci transferim kalan 3. Gün embriyolarıydı negatif sonuç aldım. Başka merkezde tekrardan sıfırdan başladım 3. Transfer için. Test günüm 10 mayıs hepimize güzel haberler diliyorum 🙏🏻

Günaydın kızlar 🌸 dün öğle saatlerinde transferini oldum. Ama bazı aksilikler oldu moralimi bozan. Biraz uzun olacak ama kusuruma bakmayın çok derginin şuan. Ben üni hastanasnde tedavi gördüm. Tüp bebek bölümü yukarıda benim doktorunun odası aşağıda. Pazartesi doktorda muayene oldum kullandığım ilaçları söyledim (estrofen ve folbiol) ilaç yazdı Protestan fitil. Anlattı 23 ünde kullanmaya başlayıp 3 gün sonra 26 sı sabahı transfere geleceksin diye. Tamam dedim asistanı reçeteyi verirken sordum yukarı tüp bebeğe gitmeme gerek varmı diye. Hayır reçeteyi yazdık hoca anlattı zaten dedi. Bende çıktım geldim dediği gibi kullandım. Cuma günü içim huzursuz oldu o gün tüp bebeğe gitmediğim için aradım yarın transferim olduğunu söyledim. Haberleri yokmuş 🙄 hatta hemşire kızdı bana neden gelmedin ilaçları biz anlatcaktık falan diye ama iş işten geçmişti. Dün transferden çıkınca ilaç kullanımı için hemşireye gittim. Dediki prednolu iki gün daha kullan 5 e tamamla bırak. Orda kaynar sular başımdan döküldü ben hiç kullanmadımki. Doktor yazmadı reçeteye söylemedi. Öyle diyince hemşire yine kızdı işte bizim yanımıza gelmeliydin doktor sadece muayene ediyo karar verir güne ilaç kontrolü bizde dedi. Dün transferden sonra başladım 5 gün kullanıcam ama öncesinde kullanmam lazımmış vücudun embriyoyı yabancı madde olarak görüp dışarı atmaması için. Bu sabah uyandığımda kahverengi leke geldi. Çok üzüldüm acaba vücut embriyonu attı mı gerçekten sizce herşey boşunamıydı
Şu devletin sorumsuzluğundan nefret ediyorum. Bu senin hatan değil. Burada bir hasta daha okumuştum. O da transfer öncesi progestan fitil kullanmamis. Transfer sonrası kullanmış. Yanlış anlamış. Ama pozitifi görmüş. İğnelerine ilaçlarına düzenli devam. İnşallah pozitif görürsün.

Merhaba kızlar 🌺
Bende 22 nisanda 6. Gün çift embriyo transferi oldum. İlk birkaç gün kasıklarımda bakmalar oldu ama 2 gündür pek bir şey hissetmiyorum ya.. Test günüm 5 mayıs ama daha erken yaptırırım gibii
Merhaba benim de 22 nisan 6. Gün pgtli tek transfer, 2 mayıs test günüm inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🩷🙏

Beni de eklermisiniz listeye. 22 nisanda transfer oldum.2 mayis test gunum olacak, 5. Gun AA kalite tek embrio transfer edildi. 37 yas, 2. Deneme olacak. Insallah bu sefer minik mucizem tutunacak😊
Sizinle de transfer günümüz aynı, inşallah sonuçlarımız güzel olur 🩷

Kızlar bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Araba kullanmamda sakınca varmıdır acaba. İğnelerim bitti yazdırmam gerek. Oğlumu okuldan almam gerek normalde eşim alıyordu ama bugün alamayacak malesef

Kızlar bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Araba kullanmamda sakınca varmıdır acaba. İğnelerim bitti yazdırmam gerek. Oğlumu okuldan almam gerek normalde eşim alıyordu ama bugün alamayacak malesef
Yok canım herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam, bana transfer günü bile araba kullanabilirsin sıkıntı yok, yalnızca 2 saatten fazla oturur pozisyonda kalma yürü kan akışı olsun dediler hastanede o kadar

Yok canım herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam, bana transfer günü bile araba kullanabilirsin sıkıntı yok, yalnızca 2 saatten fazla oturur pozisyonda kalma yürü kan akışı olsun dediler hastanede o kadar
Tamam canım bende kullandım geldim sıkıntı yapacak birşey yokmuş gayet normaldi herşey 😀

Merhaba beni de ekleyebilirsiniz 32 yaş 3.deneme 29 Nisan transfer 5. Gün embriyosu ❤️

Benide yazarmisiniz benimde 28 nisan transfer 10 mayis test gunu 5 gun pgtli embriyo hayirli haberler aliriz insallah 🙏🙏

Burası KADINLAR kulübü ve ortak derdi olan KADINLARIZ.
Wpdan grup kurup önce oradan çıkarıp sonrada buradaki listeden çıkarmak nedir ya. Çok komiksin. Bide 33 yaşındayım diyosun 13 yaşındasın 13.
Egonu buradan mı tatmin etmeye çalışıyorsun? Hey yarabbim.
Kadın kadının kurdu değildir yurdudur unutma 😉

Merhaba ben 25 yaşındayım.İlk tüp bebek deneyimim yarın yani 28 Nisan taze transfer yapılacak 5.gün embriyosu ve iyi kalite dendi umarım herkes pozitif görsün🤲 emeklerimizin karşılığını alalım
Ayni gunde transfer olmuş pozitifi goruruz insallah ❤️

Back
X