2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım aile hekimimiz ve çocuk Dr destekledi çünkü bezine çişini yaparken çok ağlıyordu Dr götürdük idrar kültürü fln yapıldı hiç bişey çıkmadı diğer tahlillerindede Dr bezi istemiyor dedi aile hekimide 18 ay aşısı için götürdüğümde anlattım çişini kakasini yaptığında ağlıyor dedigimde bezden çıkar öğret annesi dedi bir haftadır bez kullanmıyor

Birde tuvalete yaptığında alkış yaptık babası ben çok sevindi üzerine kacirdiginda hiç kızmadim benim kızım çişini soyluyecek bi daha geldiginde dedim
Annem biz üç kardesiz bizleride bir buçuk yasimizda ogretmis

Maşallah sizede gelişimi çok güzel

Maşallah subhanallah kuzuya çok akilliymis. Konuşma işini çözmüş artık o. Bizde şimdilik tekrar var. Söylediklerimizi tekrar ediyor. Onun haricinde klasik şeyleri söylüyor.
Şükür sağlık sorunları yok Allah dermansız dert vermesin kuzularimiza.

Merhaba. Kızınız gelecek yaz yürüyor olur Allah izin verirse. Elbise pek rahat değil evde parkta falan olmaz ama illaki gezmekte giydirirsiniz. Biz tatilde sirf romper giydik şu şortlu tulumlardan. Çıtçıtlı body ile dışarda olmuyor çünkü artık çocuk gibiler yakışık almıyor sanki bebekken daha uygundu onlar. Penye şort tshirt kilot ve romper en çok kullandigimiz şeyler bizim. Evde de çıtçıtlı body pek kullanmıyorum bu ara karnini belini çok sicak yapıyor. Bezi tutmasi için kilotlar aldım yoksa yanlardan sızıntı olabiliyor üstünede incecik kolsuz yada askılılar ev için. Elbise altinada kilot istiyor. Beden olayına dikkat etmek lazım en çok. Biz şuan geriden geliyoruz kilo cok az alıyor.

Su perisi86 maşallah kızına

Selam 14 dişi var kızımın. Ama geç başladı ve kaç ay tek diste kaldı. Sonra birden döküldü. O dönem iki drda endişelenecek birşey olmadığını her çocuğun diş çıkarma şeklinin farklı olduğunu söylediler. Drunuz birşey dedimi?

Tsk ederiz darısı sizlerin başına inş

Evet canım her çocuk farklı annelik işte. Yarın kismetse dr a gitcez

Canım bizim 12 dişimiz var. Köpek dişleri ve arka azilar eksik.
İlk disi çıktıktan sonra 20 tane süt dişinin tamamlanmasi yaklasik 2 yıl sürmüştü ilk kızımda.
Ayrıca ilk azilar çok sıkıntı yaptı ama, hepsi peş peşe patladı.
Senin de eli kulagindadir.

Masallah kuzucuga

Sağol canım
Bizimki de papağan gibi tekrarlara başladıktan iki ay sonra, anlamını bilerek kullanmaya başladı kelimeleri.
İlk cümle kurmaya da 1 aydır başladı. "Anne şüüşün/anne şüt, ballı, hııı hı", "dondonna yedi, çucuk yedi (çay bahcesinde dondurma yiyen 4 yaşlarındaki kız çocuğunu gostererek)" dedigine şahit oldum.
Senin minnosun da yakında sözel iletişime başlar annesi
Ne çok şey öğrendiler hepsi de 18 ayda
Hepsine de ayrı ayrı masallah
Anne olmak harika bir mutluluk...
Dileyen herkese tattirsin rabbim.

evet bende kızmadım :) bir kez denedim ama üstüne yapması önemliymiş zaten. aynen bende 1.5 yaşımda bırakmışım. ne mutlu size tebrikler kuzuya.

maşallah süpersiniz :) bizde dün bezi çöpe atıp el salladık birde öpücükle :) aynen bende 1.5 yaşında bez kullanmamaya başlamışım..

Ben citcitli bady uzun citcitli bady giydiriyorum. Beli acilmiyor. Sort. Erkek bebek yazin gomler yakali tshirt giymeyi semiyor. Yazlikta citcitli yada biraz uzun citcitli badyler var tek oarca o. Ustten askili alttan kilotlu bez. Seneye tuvaletini derse citcitli zor ooabilir. Kilot giyecek zaten alt ust ayri al. Bir kac tanede citcitli istersen gece yatarken beli acikta kalmaz yada tulum. Bir iki elindd bulunsun. Yazlikta askili yada tsirt sort. Yada alttan sade sort bile giydiriyorlar genelde .

Bizim 16 dis var. Arka azilar kasinmaya basladi . Bir iki gece huzursuz oldu. Bembeyaz oldu daha cikmadikar sanirim. Bez istemiyor cekistiriyor. Gece besleniyor su süt gece bezi islak o yuzden. Wc isine girmedim bir ay kaldi doguma yarim kalmasin . Kakasini saklanarak yapiyor . Seslenince bakinca bagiriyor. Kelimeleri arttirdi. Soyleyince kendi soylemeye calisiyor. Dayi teyze anneanne leri demiyor. İsimle hitap ediyor . Disarda cocuk gorunce arkadaslik yapmaya calisiyir. Bagirip cagirmasi var. Ciglik atmasi. Yaramazliklari daha artti. Hem soyleniyorda simdi. Saglik olsun diyorum. Masada yada toplulukta konusurken bagiriyor kendiside katilacak sohbete onunla ilgilenilecek. Ondan bahsedilecek. Uyku yok zaten

Kalsiyum aliyor mu. Sut iciyormu. Bizimde disimiz azdi. Annem diş hapi veriyormus bize disimiz ciksin diye o zamanlar. Kalsiyum hapi diyordu.

merhaba, bizde de 9 diş var 10. yolda. çıkar canım merak etme. bız de yavas cıkarıyopruz

Kalsiyum aliyor mu. Sut iciyormu. Bizimde disimiz azdi. Annem diş hapi veriyormus bize disimiz ciksin diye o zamanlar. Kalsiyum hapi diyordu.
Yok canım herhangi bir kalsiyum hapı kulllanmiyrm. Süt olarak anne şutu alıyor. Bazen arada pastorize sıt de veriyrm
merhaba, bizde de 9 diş var 10. yolda. çıkar canım merak etme. bız de yavas cıkarıyopruz
Evet baya yavasiz canim

Bizimkide bugun 7.30 da kalkmis addaa addaaa babaaa addaaa diye bagriyodu
Benimki dedigini yaptirana kadar agliyo kendini yere atiyo bende oturup onu izliyorm artk tepki vermiyorm iyice simarik bisey oldu camdan disari bakiyoruz bi saat buzdolabini acip önünde otryrz klozetin ustune cikip sifona basiyo defalarca her yere tirmanmak istiyo

uyyy kiz seninki fenaymis. bizimki okadar yapmiyo sadece tencereleri indirip oynuyo mamaaaa diye bagiriyo

uyyy kiz seninki fenaymis. bizimki okadar yapmiyo sadece tencereleri indirip oynuyo mamaaaa diye bagiriyo
Cok fena ya her goren allah yardimcin olsun diyo dusun artik o kadar fena cunku daha neller yapiyo dusakabinin kenarina basıp camasr sepetinin ustune cikiyo besiginden iniyo diye park besik aldık asagi katinda yatak ordan bizim yataga atliyo bizim yataktan asagi inip kapıyı acip yanima geliyo uyaninca gecen gece bi baktim yanima gelms yatms ben sok oldm tabi gece yatak odasinin kapisi acik yatyrz iceri felan gitse haberimiz olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…