- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.521
Sağol canım aile hekimimiz ve çocuk Dr destekledi çünkü bezine çişini yaparken çok ağlıyordu Dr götürdük idrar kültürü fln yapıldı hiç bişey çıkmadı diğer tahlillerindede Dr bezi istemiyor dedi aile hekimide 18 ay aşısı için götürdüğümde anlattım çişini kakasini yaptığında ağlıyor dedigimde bezden çıkar öğret annesi dedi bir haftadır bez kullanmıyormerhaba ooo maşallah kuzuya. benim kızımda çişini söylüyor. annemde anlamış ama henüz erken olduğunu düşündüğüm için eğitimi erteledim. belki işe başlamasaydım uğraşırdım ama annem ben ayarlarım dedi bakalım umut geldi bana da şimdi :) birkaç kere kendi tuvalete yaptı. boyu kilosu da iyiymiş. bizimkide geçen ay 92 cm 13.5 kiloydu.
Maşallah subhanallah kuzuya çok akilliymis. Konuşma işini çözmüş artık o. Bizde şimdilik tekrar var. Söylediklerimizi tekrar ediyor. Onun haricinde klasik şeyleri söylüyor.
Aynen oyle canım.
Sevimli küçük insanlar işte.. Ağzını burnunu yediklerim :)
Haklısın canım. Geriliyor insan ama, sinirlerimi ziplatmayacak kadar uğraşıyorum yine de.
İnşallah iştahları açılır ne diyim...
Kız cocugu benim çıtırım
Artık yememe dönemi oncesinde olan alışılmadık her durumu sorguluyorum canım.
Zeytin, dondurma, yogurt, muz, kuru uzum, yaban mersini, findik, fıstık, yayla çorbası severek yediği bazı şeyler. En fazla 3-4 lokma/kasik kadar.
Citlembigim ufak tefek ama "dondurma(dondonna)"dan "cam damacana(damdamaya)"ya kadar 100 den fazla kelime söylüyor
Bebek arabasindayken beni gösterip "anne şüüşün (anne sürsün)" der.
Bizim de yüzümüz konuşmasıyla güldü cok sukur.
Tek sağlıklı olsunlar da kuzular varsın gürbüz olmasin. Babasi ve ben de öyle selvi boylu değiliz zaten. Boyu da oradan kaybediyoruz.
Merhaba. Kızınız gelecek yaz yürüyor olur Allah izin verirse. Elbise pek rahat değil evde parkta falan olmaz ama illaki gezmekte giydirirsiniz. Biz tatilde sirf romper giydik şu şortlu tulumlardan. Çıtçıtlı body ile dışarda olmuyor çünkü artık çocuk gibiler yakışık almıyor sanki bebekken daha uygundu onlar. Penye şort tshirt kilot ve romper en çok kullandigimiz şeyler bizim. Evde de çıtçıtlı body pek kullanmıyorum bu ara karnini belini çok sicak yapıyor. Bezi tutmasi için kilotlar aldım yoksa yanlardan sızıntı olabiliyor üstünede incecik kolsuz yada askılılar ev için. Elbise altinada kilot istiyor. Beden olayına dikkat etmek lazım en çok. Biz şuan geriden geliyoruz kilo cok az alıyor.Merhaba anneler, ben 2017 ocak annesiyim ama indirimler bitmeden kızıma gelecek yaz için alışveriş yapmak istiyorum, sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim. Kızım genellikle alt üst giyinince rahat edemiyor kucakta tutarken tişörtlerin beli sıyrıldığı/göbeğine lastik geldiği zaman rahatsız oluyor. O yüzden daha çok tek parça tulum giydiriyorum, yazın da hep çıtçıtlı atletle, askılı balon tulumla gezdi. Gelecek yaz için yürümeye başlar diye düşünerek elbiseler de almak istiyorum ama bacak araları birbirine sürtüp pişik gibi olur mu emin olamadım. Sizin kızlar tulumlarla mı, elbiselerle mi rahat ediyor? günlük giyim için soruyorum. Evde, yaZlıkta vs. Ne tür kıyafetler alayım? Bu seneki gibi çıtçıtlı atletlerle idare eder mi cicili giyinmek ister mi?
Kızlar Merhaba meme bıraktirma fln konusu olmuş bende çok zorlanıyorum Nerede olursak olalım memeee suuttt diye yakami parcaliyor nerdeyse
Bu ay azaltarak bıraktircam çok zor oluyor birde nur topu gibi bel fıtığım çıktı yarın 15gunluk fizik tedavi başlıyorum
Kızlar bu arada maşallah diyin kızıma
Kızım bir haftadır tuvalete yapıyor söylüyor ilk başlarda kaciriyordu bir haftadır kacirmiyor gecede baglamiyorum
14 aylıkken başladım kızım ben cise gidiyorum tuvalete CIS kaka yapılıyor diyordum yaz girince gündüzleri bezi çıkartıp şort giydirdim lazimlik aldım onunla sadece oynadı tuvalete oturttum sürekli üzerine kacirinca annneee cis kaka diye ağlıyordu
Cisini kakasini yapıp bide onlara baybay yapıyor kızım onlar evlerine gidiyor diyorum gülüyor
Çok mutluyum anlatilanlar gibi olmadı darısı sizlerin başına
Gelisimide iyi çok şükür 18 aylık aşı kontrolünde 13kilo 84cm boy
Selam 14 dişi var kızımın. Ama geç başladı ve kaç ay tek diste kaldı. Sonra birden döküldü. O dönem iki drda endişelenecek birşey olmadığını her çocuğun diş çıkarma şeklinin farklı olduğunu söylediler. Drunuz birşey dedimi?Selma kizlar sizleri 've meleklerinizi opuyorum. Artik buraya giremez oldum yasa. İnşallah herkes iyidir.
Benim kafamı bişey kurcalıyor oğlum 18 aylik oldu ama sadece 7 dışı var. Su an ağzında hicbir yeni dış belirtisi yok. Sizlerde kaç dış var..
Tsk ederiz darısı sizlerin başına inşMerhaba. Kızınız gelecek yaz yürüyor olur Allah izin verirse. Elbise pek rahat değil evde parkta falan olmaz ama illaki gezmekte giydirirsiniz. Biz tatilde sirf romper giydik şu şortlu tulumlardan. Çıtçıtlı body ile dışarda olmuyor çünkü artık çocuk gibiler yakışık almıyor sanki bebekken daha uygundu onlar. Penye şort tshirt kilot ve romper en çok kullandigimiz şeyler bizim. Evde de çıtçıtlı body pek kullanmıyorum bu ara karnini belini çok sicak yapıyor. Bezi tutmasi için kilotlar aldım yoksa yanlardan sızıntı olabiliyor üstünede incecik kolsuz yada askılılar ev için. Elbise altinada kilot istiyor. Beden olayına dikkat etmek lazım en çok. Biz şuan geriden geliyoruz kilo cok az alıyor.
Su perisi86 maşallah kızına
Selam 14 dişi var kızımın. Ama geç başladı ve kaç ay tek diste kaldı. Sonra birden döküldü. O dönem iki drda endişelenecek birşey olmadığını her çocuğun diş çıkarma şeklinin farklı olduğunu söylediler. Drunuz birşey dedimi?
Evet canım her çocuk farklı annelik işte. Yarın kismetse dr a gitcezMerhaba. Kızınız gelecek yaz yürüyor olur Allah izin verirse. Elbise pek rahat değil evde parkta falan olmaz ama illaki gezmekte giydirirsiniz. Biz tatilde sirf romper giydik şu şortlu tulumlardan. Çıtçıtlı body ile dışarda olmuyor çünkü artık çocuk gibiler yakışık almıyor sanki bebekken daha uygundu onlar. Penye şort tshirt kilot ve romper en çok kullandigimiz şeyler bizim. Evde de çıtçıtlı body pek kullanmıyorum bu ara karnini belini çok sicak yapıyor. Bezi tutmasi için kilotlar aldım yoksa yanlardan sızıntı olabiliyor üstünede incecik kolsuz yada askılılar ev için. Elbise altinada kilot istiyor. Beden olayına dikkat etmek lazım en çok. Biz şuan geriden geliyoruz kilo cok az alıyor.
Su perisi86 maşallah kızına
Selam 14 dişi var kızımın. Ama geç başladı ve kaç ay tek diste kaldı. Sonra birden döküldü. O dönem iki drda endişelenecek birşey olmadığını her çocuğun diş çıkarma şeklinin farklı olduğunu söylediler. Drunuz birşey dedimi?
Canım bizim 12 dişimiz var. Köpek dişleri ve arka azilar eksik.Selma kizlar sizleri 've meleklerinizi opuyorum. Artik buraya giremez oldum yasa. İnşallah herkes iyidir.
Benim kafamı bişey kurcalıyor oğlum 18 aylik oldu ama sadece 7 dışı var. Su an ağzında hicbir yeni dış belirtisi yok. Sizlerde kaç dış var..
Masallah kuzucugaSağol canım aile hekimimiz ve çocuk Dr destekledi çünkü bezine çişini yaparken çok ağlıyordu Dr götürdük idrar kültürü fln yapıldı hiç bişey çıkmadı diğer tahlillerindede Dr bezi istemiyor dedi aile hekimide 18 ay aşısı için götürdüğümde anlattım çişini kakasini yaptığında ağlıyor dedigimde bezden çıkar öğret annesi dedi bir haftadır bez kullanmıyor
Birde tuvalete yaptığında alkış yaptık babası ben çok sevindi üzerine kacirdiginda hiç kızmadim benim kızım çişini soyluyecek bi daha geldiginde dedim
Annem biz üç kardesiz bizleride bir buçuk yasimizda ogretmis
Maşallah sizede gelişimi çok güzel
Sağol canımMaşallah subhanallah kuzuya çok akilliymis. Konuşma işini çözmüş artık o. Bizde şimdilik tekrar var. Söylediklerimizi tekrar ediyor. Onun haricinde klasik şeyleri söylüyor.
Şükür sağlık sorunları yok Allah dermansız dert vermesin kuzularimiza.
Sağol canım aile hekimimiz ve çocuk Dr destekledi çünkü bezine çişini yaparken çok ağlıyordu Dr götürdük idrar kültürü fln yapıldı hiç bişey çıkmadı diğer tahlillerindede Dr bezi istemiyor dedi aile hekimide 18 ay aşısı için götürdüğümde anlattım çişini kakasini yaptığında ağlıyor dedigimde bezden çıkar öğret annesi dedi bir haftadır bez kullanmıyor
Birde tuvalete yaptığında alkış yaptık babası ben çok sevindi üzerine kacirdiginda hiç kızmadim benim kızım çişini soyluyecek bi daha geldiginde dedim
Sağol canım aile hekimimiz ve çocuk Dr destekledi çünkü bezine çişini yaparken çok ağlıyordu Dr götürdük idrar kültürü fln yapıldı hiç bişey çıkmadı diğer tahlillerindede Dr bezi istemiyor dedi aile hekimide 18 ay aşısı için götürdüğümde anlattım çişini kakasini yaptığında ağlıyor dedigimde bezden çıkar öğret annesi dedi bir haftadır bez kullanmıyor
Ben citcitli bady uzun citcitli bady giydiriyorum. Beli acilmiyor. Sort. Erkek bebek yazin gomler yakali tshirt giymeyi semiyor. Yazlikta citcitli yada biraz uzun citcitli badyler var tek oarca o. Ustten askili alttan kilotlu bez. Seneye tuvaletini derse citcitli zor ooabilir. Kilot giyecek zaten alt ust ayri al. Bir kac tanede citcitli istersen gece yatarken beli acikta kalmaz yada tulum. Bir iki elindd bulunsun. Yazlikta askili yada tsirt sort. Yada alttan sade sort bile giydiriyorlar genelde .Merhaba anneler, ben 2017 ocak annesiyim ama indirimler bitmeden kızıma gelecek yaz için alışveriş yapmak istiyorum, sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim. Kızım genellikle alt üst giyinince rahat edemiyor kucakta tutarken tişörtlerin beli sıyrıldığı/göbeğine lastik geldiği zaman rahatsız oluyor. O yüzden daha çok tek parça tulum giydiriyorum, yazın da hep çıtçıtlı atletle, askılı balon tulumla gezdi. Gelecek yaz için yürümeye başlar diye düşünerek elbiseler de almak istiyorum ama bacak araları birbirine sürtüp pişik gibi olur mu emin olamadım. Sizin kızlar tulumlarla mı, elbiselerle mi rahat ediyor? günlük giyim için soruyorum. Evde, yaZlıkta vs. Ne tür kıyafetler alayım? Bu seneki gibi çıtçıtlı atletlerle idare eder mi cicili giyinmek ister mi?
Kalsiyum aliyor mu. Sut iciyormu. Bizimde disimiz azdi. Annem diş hapi veriyormus bize disimiz ciksin diye o zamanlar. Kalsiyum hapi diyordu.Selma kizlar sizleri 've meleklerinizi opuyorum. Artik buraya giremez oldum yasa. İnşallah herkes iyidir.
merhaba, bizde de 9 diş var 10. yolda. çıkar canım merak etme. bız de yavas cıkarıyopruzSelma kizlar sizleri 've meleklerinizi opuyorum. Artik buraya giremez oldum yasa. İnşallah herkes iyidir.
Yok canım herhangi bir kalsiyum hapı kulllanmiyrm. Süt olarak anne şutu alıyor. Bazen arada pastorize sıt de veriyrmKalsiyum aliyor mu. Sut iciyormu. Bizimde disimiz azdi. Annem diş hapi veriyormus bize disimiz ciksin diye o zamanlar. Kalsiyum hapi diyordu.
Evet baya yavasiz canimmerhaba, bizde de 9 diş var 10. yolda. çıkar canım merak etme. bız de yavas cıkarıyopruz
Bizimkide bugun 7.30 da kalkmis addaa addaaa babaaa addaaa diye bagriyoduKizlar sizin bebekleriniz kacta kalkiyo ya 7de ayaktayiz hadi uyanmasi neyse de surekli elimden tutup bi yerlere gotryo sabah sabah disari. Cikalm diyo
Benimki dedigini yaptirana kadar agliyo kendini yere atiyo bende oturup onu izliyorm artk tepki vermiyorm iyice simarik bisey oldu camdan disari bakiyoruz bi saat buzdolabini acip önünde otryrz klozetin ustune cikip sifona basiyo defalarca her yere tirmanmak istiyoBizimkide bugun 7.30 da kalkmis addaa addaaa babaaa addaaa diye bagriyodu
uyyy kiz seninki fenaymis. bizimki okadar yapmiyo sadece tencereleri indirip oynuyo mamaaaa diye bagiriyoBenimki dedigini yaptirana kadar agliyo kendini yere atiyo bende oturup onu izliyorm artk tepki vermiyorm iyice simarik bisey oldu camdan disari bakiyoruz bi saat buzdolabini acip önünde otryrz klozetin ustune cikip sifona basiyo defalarca her yere tirmanmak istiyo
Cok fena ya her goren allah yardimcin olsun diyo dusun artik o kadar fena cunku daha neller yapiyo dusakabinin kenarina basıp camasr sepetinin ustune cikiyo besiginden iniyo diye park besik aldık asagi katinda yatak ordan bizim yataga atliyo bizim yataktan asagi inip kapıyı acip yanima geliyo uyaninca gecen gece bi baktim yanima gelms yatms ben sok oldm tabi gece yatak odasinin kapisi acik yatyrz iceri felan gitse haberimiz olmicakuyyy kiz seninki fenaymis. bizimki okadar yapmiyo sadece tencereleri indirip oynuyo mamaaaa diye bagiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?