• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Peki canım neler veriyorsun bizim öğün 4 çok mu az

Canım benim oğlum az yiyor. O yüzden öğün sayısını artırdım.

Uyandığında 4 ölçek ( 120 ml ) mama. 1 saat sonra kahvaltı. Kahvaltı da sadece yumurta yiyor. Veya ek olarak simit, çok az ekmek vb. 9 gibi oluyor bu.

Uyuyup uyanıyor 11-12 gibi öğle yemeği. Çorba+ yoğurt ( 1 kaşık kadar)

2 gibi, 1 kase yoğurt veya meyve

5 gibi, akşam yemeği.

7-8 gibi, uyku saatine göre değişiyor, gece maması ( kaşık ), içine yarım muz ile.

Veya 4-5 ölçek biberon maması. Yatışı da 9-10 gibi oluyor.

Gece de 3-4 gibi veya 5 te yine 3-4 ölçek biberon maması. 7 de de uyanıyor.

Genelde böyle geçiyor. Aralarda bazen kek yediriyorum. Kendi yaptığım. Veya makarna haşlıyorum bir iki kaşık yiyor.

Oğlum 13 aylık 9.5 kilo maalesef.

Canım benim oğlum az yiyor. O yüzden öğün sayısını artırdım.

Uyandığında 4 ölçek ( 120 ml ) mama. 1 saat sonra kahvaltı. Kahvaltı da sadece yumurta yiyor. Veya ek olarak simit, çok az ekmek vb. 9 gibi oluyor bu.

Uyuyup uyanıyor 11-12 gibi öğle yemeği. Çorba+ yoğurt ( 1 kaşık kadar)

2 gibi, 1 kase yoğurt veya meyve

5 gibi, akşam yemeği.

7-8 gibi, uyku saatine göre değişiyor, gece maması ( kaşık ), içine yarım muz ile.

Veya 4-5 ölçek biberon maması. Yatışı da 9-10 gibi oluyor.

Gece de 3-4 gibi veya 5 te yine 3-4 ölçek biberon maması. 7 de de uyanıyor.

Genelde böyle geçiyor. Aralarda bazen kek yediriyorum. Kendi yaptığım. Veya makarna haşlıyorum bir iki kaşık yiyor.

Oğlum 13 aylık 9.5 kilo maalesef.
Bence kilosu gayet iyi bnm oğlum 19 aylık kilosu 10.5 canım. Benimki meyve hiç yemiyor

Bence kilosu gayet iyi bnm oğlum 19 aylık kilosu 10.5 canım. Benimki meyve hiç yemiyor

Farklı meyveler denedin mi canım? Ben eline veriyorum. Ne kadar yerse.

1-2 adet üzüm olabiliyor bu. Veya bir iki ısırık taze incir. Yani öyle bütün bir meyve yemez. Ama ben kavanoz meyvelerden yediriyorum ara öğünde.

Farklı meyveler denedin mi canım? Ben eline veriyorum. Ne kadar yerse.

1-2 adet üzüm olabiliyor bu. Veya bir iki ısırık taze incir. Yani öyle bütün bir meyve yemez. Ama ben kavanoz meyvelerden yediriyorum ara öğünde.
Hepsini denedim canım kavanoz da dahil yemiyor. Geçen sene hepsini yiyordu bu sene yemiyor

Yok canım biz neler denedik olmadı artık zorlamayı bıraktım yeni yeni bazı şeyleri ellemeye başladı. Belki bir Umut sonra yemeğe dr başlar inşallah
Insallah canim bende farkettim zorladikca yemiyolar acikinca kendi istyo artk bi gun cok guzel yiyosa obur gun hic yemiyp mesela zorlamiyorm

Back