2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu topice seni allah gönderdi Senden öğreneceğimiz çookk şey var :)
teşekkür ederim canım.elimden geldiğince faydalı olmaya çalışırım.çünkü ilk oğlumda o kadar bilgisizdim ki bebekler konusunda yeni doğan bebeğe ne girdirilir,nasıl giydirilir onu bile bilmiyordum.bir hastane seti almıştık,içinde zıbın body gibi şeyler vardı,önce hangisi giydirilir bilmiyordum,allahtan doğunca bebeği ilk hemşireler giydiriyor.incelemiştim neyi önce neyi sonra giydirmişler diye öyle öğrenmiştim :))) o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.

:))) Ay canım benim ya çok duygulandım ağlıycam şimdi :) Birbirimizi tanımasakta hepimizin amacı birbirine yardımcı olmak işte, hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Birbirimizin heyecanlarını paylaşıyoruz... Annelik güdüsü böyle bir şey olsa gerek..

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.dün öğrendim bebişimin olacağını.daha 4+3 günlük sanırım.Allah isteyen herkese nasip etsin.Hamilelerinde sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin.forumu sürekli takip edicem.

sen duygulandım deyince bak şimdi ben de duygulandım,hamilelik sulu gözlü yapıyor insanı :)))

hoşgeldiniz çok sevindim.gittikçe sayımız artıyor ne güzel :))

ggünayydınnn 2016 nın taze anneleri dün saat 9 da yattım diyebilirim çok uykum geldi Sabahtan beri okulda bir telaş kütüphane açılışımız var ancak yazabildim
sabah bir 10 dakika çok korktum çizgi dünden belirgin değil gibiydi sonradan düzeldi Ama o arada yaşadıklarımı size anlatamam
geçen sefer kimyasal yaşadım tekrar aynı şeylerin olmasından korkuyorum Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bu arada aramıza yeni katılanlar hoşşşşgeldinizzzzzzz

Meraba hanimlar
Benimde sat 28 mart..
Adetim 1 hafta gecti 8 tane idrar testi pozitif cikti
Ama dun kan verdim betahcg 137 çıktı...
Gecen haziran kimyasal gecirdim yine ayni olur diye ölüyorum korkudan.
Yarin tekrarlanicak kan testi...
Varmi boyle dusuk baslayip saglikli gebelik elde eden.1.5 yildir bebek istiyorum dua edin benim icin nolur
Belirtimde bol bol akinti ve ara ara kasiklarimda batma agri normal sanirim bunlarda..

Tamam geldiğinde cvp verir inş çok küçük henüz ben senin gibi hamilelik takvimi yapmadım yaa korkuyorum daha doktora gorunmedim çünku

Bebişim bence git doktora görün, gözünü korkutmak istemem ama ikiz bile olabilir seninkiler değerin bana azıcık yüksek gibi geldi korkma ama sakın. Doktora git ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…