- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Ilk çocukta gerçekten tecrübesiZ olunuyor.herşeyi zamanla öğrenirsiniz :)
kızlar size bişey sorucam 2 gündür idrar testi yapıyorum ilkten ikinci çizgi çıkmıyor sonradan silik ikinci çizgi beliriyo sizce bunu kaile almalımıyım
hosbulduk caniiiiiimmm :)Hayırlı olsun,Aramıza hoşgeldiniz
teşekkür ederim canım.elimden geldiğince faydalı olmaya çalışırım.çünkü ilk oğlumda o kadar bilgisizdim ki bebekler konusunda yeni doğan bebeğe ne girdirilir,nasıl giydirilir onu bile bilmiyordum.bir hastane seti almıştık,içinde zıbın body gibi şeyler vardı,önce hangisi giydirilir bilmiyordum,allahtan doğunca bebeği ilk hemşireler giydiriyor.incelemiştim neyi önce neyi sonra giydirmişler diye öyle öğrenmiştim :))) o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.Bu topice seni allah gönderdiSenden öğreneceğimiz çookk şey var :)
içinde çiğ et var mıydı yoksa etsiz miydi?çiğ et hastalık barındırabilir,bu yüzden hamileler için riskli.Ben dün çiğ köfte yedim
teşekkür ederim canım.elimden geldiğince faydalı olmaya çalışırım.çünkü ilk oğlumda o kadar bilgisizdim ki bebekler konusunda yeni doğan bebeğe ne girdirilir,nasıl giydirilir onu bile bilmiyordum.bir hastane seti almıştık,içinde zıbın body gibi şeyler vardı,önce hangisi giydirilir bilmiyordum,allahtan doğunca bebeği ilk hemşireler giydiriyor.incelemiştim neyi önce neyi sonra giydirmişler diye öyle öğrenmiştim :))) o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
hoşgeldiniz çok sevindim.gittikçe sayımız artıyor ne güzel :))Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.dün öğrendim bebişimin olacağını.daha 4+3 günlük sanırım.Allah isteyen herkese nasip etsin.Hamilelerinde sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin.forumu sürekli takip edicem.
inşallah :)evet dahada artar heralde:)
Aaa yok cnm ben etsiz yerim zateniçinde çiğ et var mıydı yoksa etsiz miydi?çiğ et hastalık barındırabilir,bu yüzden hamileler için riskli.
Kızlar ya benim son regl 2 nisan dı şimdi benim bebeğim 3+5 gunlukmu oluyor
Tamam geldiğinde cvp verir inşDoğru bebişim 3+5 günlük oluyor hesaplamayı doğru anlamadım tam ama :) @GreenPearl daha iyi biliyor :)))
Tamam geldiğinde cvp verir inşçok küçük henüz ben senin gibi hamilelik takvimi yapmadım yaa korkuyorum daha doktora gorunmedim çünku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?