• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğim seninle bizim aramızda bir gün var :) Benimde kasık ağrılarım çok oluyor, kanaman lekelenmen olmadığı sürece korkacak bir şey yok gönlünü ferah tut, bebişimiz yerleşiyor çünkü. Doktora ben ikisinde gideceğim, özele gideceksen sende 2-3 mayıs gibi gidebilirsin.

adet olmama gereken tarihte başlayıp 3 gün süren ara ara pembemsi akıntılarım olmustu.ama dunden beri yok.yerleşmeyle alakalıdır diye düşündüm kendimce. evet canım seninle aynı tarihlerde. 28 nisandı adet tarihim.

Hamişlerr hadi ekleyin kendinizi listeye :)) kst06 kst06 CRAZYBEL CRAZYBEL @zeynep_xx cimcim16 cimcim16

Kaç Kişiyiz Sayılarımızı arttıralım inşallah Anne Adaylarımız SAT Kaçıncı Deneme MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1 @Pinkperest:anneadayı::nazar: 27.Mart 2. Deneme 02.01.2016 Cinsiyet:Belli Değil
2 @@esoes1919:anneadayı::nazar: 16 mart 3.deneme 01,01,2016 Cinsiyeti: belli değil
3 @superisi_33:anneadayı::nazar: 4 Nisan MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 10.01.2016
4 @@elif_erva:anneadayı::nazar: sat:30 Mart,ilk deneme muhtemel doğum tarihi; 05.01.2015

adet olmama gereken tarihte başlayıp 3 gün süren ara ara pembemsi akıntılarım olmustu.ama dunden beri yok.yerleşmeyle alakalıdır diye düşündüm kendimce. evet canım seninle aynı tarihlerde. 28 nisandı adet tarihim.
Aaaa biz seninle aynı gün regl gunu 28 nisan cnm bugun :-) ikimizde hamiş

Meraba hanimlar :KK36:
Benimde sat 28 mart..
Adetim 1 hafta gecti 8 tane idrar testi pozitif cikti
Ama dun kan verdim betahcg 137 çıktı...
Gecen haziran kimyasal gecirdim yine ayni olur diye ölüyorum korkudan.
Yarin tekrarlanicak kan testi...
Varmi boyle dusuk baslayip saglikli gebelik elde eden.1.5 yildir bebek istiyorum dua edin benim icin nolur :KK22:
Belirtimde bol bol akinti ve ara ara kasiklarimda batma agri normal sanirim bunlarda..
hayırlı olsun bebişiniz :)

Tamam geldiğinde cvp verir inş :-) çok küçük henüz ben senin gibi hamilelik takvimi yapmadım yaa korkuyorum daha doktora gorunmedim çünku
ilk gebeliği olan anne adaylarımız için önemli tarihleri gösterir bir gebelik takvimi yazıyorum.
ilk doktor ziyaretinizi 6.haftanın içinde yapabilirsiniz.örneğin ben 5+4 olduğumda yani 7 mayıs tarihinde gitmeyi düşünüyorum.
ikinci ziyaret yani kalp atışlarını duymak için doktorunuz kendisi bir tarih verecektir.
11 ve 14. haftalar arası ense kalınlığı ölçümü ve 2 li test yapılır
16-20 arası 3 lü test yapılır eğer gerekirse amniosentez de bu haftalarda yapılır
20. haftada detaylı ultrasona girilir
24. haftada şeker yüklemesi yapılır
cinsiyetini de 16. haftada öğrenebilirsiniz.
:)))))))

Kızlar ya benim son regl 2 nisan dı şimdi benim bebeğim 3+5 gunlukmu oluyor

benimde 2 nisan son sat

Hamişlerr hadi ekleyin kendinizi listeye :)) kst06 kst06 CRAZYBEL CRAZYBEL @zeynep_xx cimcim16 cimcim16

Kaç Kişiyiz Sayılarımızı arttıralım inşallah Anne Adaylarımız SAT Kaçıncı Deneme MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1 @Pinkperest:anneadayı::nazar: 27.Mart 2. Deneme 02.01.2016 Cinsiyet:Belli Değil
2 @@esoes1919:anneadayı::nazar: 16 mart 3.deneme 01,01,2016 Cinsiyeti: belli değil
3 @superisi_33:anneadayı::nazar: 4 Nisan MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 10.01.2016
4 @@elif_erva:anneadayı::nazar: sat:30 Mart,ilk deneme muhtemel doğum tarihi; 05.01.2015

15:30 gibi belli olacak ya bu listedeyim yada değilim

Back
X