2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bendee eklenirim bu listeye :)

Son düzenleme:
amin.çok teşekkür ederim.

ben de buraya eklenmek ıstıyorum 12 gun sonra öğreneceğim güzel haberı ınsallahhhh gelmiştır bebişim bebişlerimmm

Merhaba 2012 Eylül annesiyim burda çok güzel arkadaşlıklarım oldu ve hala çocuklarımızla görüşüyoruz ilk gebeliğim tüpdü şimdi yine tüp ve süpriz iki kese gördük hiç hazırlıklı değildim çok korkuyorum üç çocukla ne yaparım diye birde sürekli kanamam var Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama çok endişeliyim

Hosgeldin aramiza superrrr.calismasam hic korkmazdim.bilmiyorum da seni..rabbim kucagna almayi nasip etsin.

Insallahhhh..benmde esimle ayni ay dogumlu olcak nasipse.gerci bizimki 1 ocak gozukuyor.araliga da kayabilir ama..hayirlisi olsun hakkimizda.
ben bugun yumurtladım ıkı tane yumurtam vardı içimde bu sfer olacak dıye bır hıs var gebelık haftasından hesaplıyorum 19 ocak cıkıo ben 20 ocak dogumluyum

Endişe etme canım bebislerinin varlığının tadını çıkar

ben bugun yumurtladım ıkı tane yumurtam vardı içimde bu sfer olacak dıye bır hıs var gebelık haftasından hesaplıyorum 19 ocak cıkıo ben 20 ocak dogumluyum
Ins tutturursun canimmm.benim esimde bu durumdan cok keyifli ama bende keyifliyim.ikisininde dogumgununu bi arada cikartmak isime gelecekonumuzdeki sene dogum gunu hedyesi de hazir iste ahahahaahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…