2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bi şey soracam şimdi diyelim ki hamile kaldım bu ay hesaplamalara göre 2 ocak muhtemelen doğum. Ama ben geç yumurtladim adetin 21.gunu. Bat o yüzden 35 gun sonrası. Yine aynı şekilde mi hesaplanır? Merak işte :) sanki hamile kaldım da :))) isim bakıp oda bakıyorum

Bence biraz daha gec olur dogum.bir haftanin hesabini yapma bu kdr derin dusunme cnm dr kesin bilir bunu bence:))benim 1 ocak gozukuyor. »sat 27 mart.umarim sende ocak annesisindir.ama bu soruya net cvbi dr verir gibi geldi

Bence biraz daha gec olur dogum.bir haftanin hesabini yapma bu kdr derin dusunme cnm dr kesin bilir bunu bence:))benim 1 ocak gozukuyor. »sat 27 mart.umarim sende ocak annesisindir.ama bu soruya net cvbi dr verir gibi geldi

Stresten sıkıntı dan neye saracagimi şaşırdım:)))

1500 olunca gözüküyormuş kızlar ne yazık ki.Kese gözükünce 2-4 gün sonrada kalp atışları duyuluyormuş. Rabbim tatmayı nasip etsin o duyguları da...

1500 olunca gözüküyormuş kızlar ne yazık ki.Kese gözükünce 2-4 gün sonrada kalp atışları duyuluyormuş. Rabbim tatmayı nasip etsin o duyguları da...
Pinkcimmm geldinmi sen sen duydun dimi kalp atışları bana daha çok erken 207 de ama cumaya kadar beklicem inş görurum keseyi

Karından ultrasonla 6.haftada kese görünüyor.ben de doktora 5+4 'te gitmeyi düşünüyorum.

Kızz tebrik ederim seni :) Ben sana dedim dimi hamişsin diyeee.. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
Tşk ederim cnm Amin sağlıkla alalım inş.ama ben daha hiç doktora gitmedin yaa sadece test yaptım okadar bir sakıncası varmı şuan şehir dısındım çünkü

@cimcim16 bebişimmm gene de bir kan vermediysen kan vermeye git olur mu. Allah göstermesin en ufak kanaman olursa doğru acile gitmen lazım...

Bideee sen istanbulda hangi semttesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…