- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
SonucccccccBen geldimmm aldım test sonucumu kızlarrrr
Bat yarın.bugunki test 207 çıktıSonuccccccc
Ooo masallah iyi deger.benmde 924 iki gun gecikti.kacta kese gorunuyor karindan acaba.allah anali babali buyutsun.Bat yarın.bugunki test 207 çıktı
Aminn cnm benim bilgim yok valla bilgili arkadaşları bekliyorum bendeOoo masallah iyi deger.benmde 924 iki gun gecikti.kacta kese gorunuyor karindan acaba.allah anali babali buyutsun.
Ben geldimmm aldım test sonucumu kızlarrrr
Bat yarın.bugunki test 207 çıktı
Bence biraz daha gec olur dogum.bir haftanin hesabini yapma bu kdr derin dusunme cnm dr kesin bilir bunu bence:))benim 1 ocak gozukuyor. »sat 27 mart.umarim sende ocak annesisindir.ama bu soruya net cvbi dr verir gibi geldiKızlar ya bi şey soracam şimdi diyelim ki hamile kaldım bu ay hesaplamalara göre 2 ocak muhtemelen doğum. Ama ben geç yumurtladim adetin 21.gunu. Bat o yüzden 35 gun sonrası. Yine aynı şekilde mi hesaplanır? Merak işte :) sanki hamile kaldım da :))) isim bakıp oda bakıyorum
Bence biraz daha gec olur dogum.bir haftanin hesabini yapma bu kdr derin dusunme cnm dr kesin bilir bunu bence:))benim 1 ocak gozukuyor. »sat 27 mart.umarim sende ocak annesisindir.ama bu soruya net cvbi dr verir gibi geldi
E o zaman test yapmaliStresten sıkıntı dan neye saracagimi şaşırdım:)))
Kesenin görünmesi için en az 1500, 2000 olması lazım canım Tam belli olsun dersen birkaç gün sonra gidersinAminn cnm benim bilgim yok valla bilgili arkadaşları bekliyorum bende
1000 kusur ama 1040 mi 1200 mu hatirlayamadimOoo masallah iyi deger.benmde 924 iki gun gecikti.kacta kese gorunuyor karindan acaba.allah anali babali buyutsun.
Pinkcimmm geldinmi sen sen duydun dimi kalp atışları bana daha çok erken 207 de ama cumaya kadar beklicem inş görurum keseyi1500 olunca gözüküyormuş kızlar ne yazık ki.Kese gözükünce 2-4 gün sonrada kalp atışları duyuluyormuş. Rabbim tatmayı nasip etsin o duyguları da...
Pinkcimmm geldinmi sen sen duydun dimi kalp atışları bana daha çok erken 207 de ama cumaya kadar beklicem inş görurum keseyi
Tşk ederim cnm Amin sağlıkla alalım inş.ama ben daha hiç doktora gitmedin yaa sadece test yaptım okadar bir sakıncası varmı şuan şehir dısındım çünküKızz tebrik ederim seni :) Ben sana dedim dimi hamişsin diyeee.. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
Ha gayret az kaldi o zaman1000 kusur ama 1040 mi 1200 mu hatirlayamadim
Karından ultrasonla 6.haftada kese görünüyor.ben de doktora 5+4 'te gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?