2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç Kişiyiz Sayılarımızı arttıralım inşallah Anne Adaylarımız SAT Kaçıncı Deneme MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1 @Pinkperest:anneadayı::nazar: 27.Mart 2. Deneme 02.01.2016 Cinsiyet:Belli Değil
2 @esoes1919 :anneadayı::nazar: 16 mart 3.deneme 01,01,2016 Cinsiyeti: belli değil
3 @superisi_33:anneadayı::nazar: 4 Nisan MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 10.01.2016
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
inşallah bendee eklenirim bu listeye :)

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun cnm acil sifalar versn Allah m..

Saglikla kucagina almak nasip Olur ins:21:

Hadi ins yukselmistir :))

Tebrik ederim cnmm:KK73:

bence bekle dunle bugun arasinda cok bisey degsmeyebilir. . 2 gun daha sabret yada hemen git bi kan testi yaptir. Ins guzel haberler verrsn:cool:
amin.çok teşekkür ederim.

Kaç Kişiyiz Sayılarımızı arttıralım inşallah Anne Adaylarımız SAT Kaçıncı Deneme MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1 @Pinkperest:anneadayı::nazar: 27.Mart 2. Deneme 02.01.2016 Cinsiyet:Belli Değil
2 @esoes1919 :anneadayı::nazar: 16 mart 3.deneme 01,01,2016 Cinsiyeti: belli değil
3 @superisi_33:anneadayı::nazar: 4 Nisan MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 10.01.2016
4 elif_erva elif_erva :anneadayı::nazar: sat:30 Mart,ilk deneme muhtemel doğum tarihi; 05.01.2015
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

ben de buraya eklenmek ıstıyorum 12 gun sonra öğreneceğim güzel haberı ınsallahhhh gelmiştır bebişim bebişlerimmm

Merhaba 2012 Eylül annesiyim burda çok güzel arkadaşlıklarım oldu ve hala çocuklarımızla görüşüyoruz ilk gebeliğim tüpdü şimdi yine tüp ve süpriz iki kese gördük hiç hazırlıklı değildim çok korkuyorum üç çocukla ne yaparım diye birde sürekli kanamam var Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama çok endişeliyim

Merhaba 2012 Eylül annesiyim burda çok güzel arkadaşlıklarım oldu ve hala çocuklarımızla görüşüyoruz ilk gebeliğim tüpdü şimdi yine tüp ve süpriz iki kese gördük hiç hazırlıklı değildim çok korkuyorum üç çocukla ne yaparım diye birde sürekli kanamam var Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama çok endişeliyim
Hosgeldin aramiza superrrr.calismasam hic korkmazdim.bilmiyorum da seni..rabbim kucagna almayi nasip etsin.

Insallahhhh..benmde esimle ayni ay dogumlu olcak nasipse.gerci bizimki 1 ocak gozukuyor.araliga da kayabilir ama..hayirlisi olsun hakkimizda.
ben bugun yumurtladım ıkı tane yumurtam vardı içimde bu sfer olacak dıye bır hıs var gebelık haftasından hesaplıyorum 19 ocak cıkıo ben 20 ocak dogumluyum :anneadayı::anneadayı:

Endişe etme canım bebislerinin varlığının tadını çıkar

ben bugun yumurtladım ıkı tane yumurtam vardı içimde bu sfer olacak dıye bır hıs var gebelık haftasından hesaplıyorum 19 ocak cıkıo ben 20 ocak dogumluyum :anneadayı::anneadayı:
Ins tutturursun canimmm.benim esimde bu durumdan cok keyifli ama bende keyifliyim.ikisininde dogumgununu bi arada cikartmak isime gelecek:KK46::KK76:onumuzdeki sene dogum gunu hedyesi de hazir iste ahahahaahaha:KK55:

Back
X