- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Daha belli değil onun canım ya çok ümitli değil gibi ama Kismetinde varsa olur inşallahsenın ovu hgunu aynı olan bı kız vardı seda mıydı o ne oldu hamış mı o da
Herkese sor.nette yorumlu sitelerde var sehir sehir..kızlar beni şimdiden doktor seçme telaşı sardı yaa ne yapmak gerekiyo
ben oyle bı ınanıyorum kı yaa kesın olacak yaaa 12 gun sonra kan testı yaptıracagım ıdrarlarla hıc ugrasmayacagımIns tutturursun canimmm.benim esimde bu durumdan cok keyifli ama bende keyifliyim.ikisininde dogumgununu bi arada cikartmak isime gelecekonumuzdeki sene dogum gunu hedyesi de hazir iste ahahahaahaha
artık gırmıyorum ben pek bıyere yazmıyorum burası da benı öyle bı çektı kı kendıne hadı bakalım kısmetDaha belli değil onun canım ya çok ümitli değil gibi ama Kismetinde varsa olur inşallah
sen oraya girmiyorsun herhalde
Kısmet canım belki boşuna değildirartık gırmıyorum ben pek bıyere yazmıyorum burası da benı öyle bı çektı kı kendıne hadı bakalım kısmet
Ins icine doguyordur cnm ama sen yine de kesin deme rabbim kismet ederse insben oyle bı ınanıyorum kı yaa kesın olacak yaaa 12 gun sonra kan testı yaptıracagım ıdrarlarla hıc ugrasmayacagım
yok yaaa cnm benım her ay husranla beklıyorum bu ay umutla beklıycem bakalım ama gercekten bu topık benı cektı gel dedı bana hiçbi anne grubu böyle cekmemıstı dırek daldımIns icine doguyordur cnm ama sen yine de kesin deme rabbim kismet ederse ins
bakalımmm yumuşlarım dollensın ınsallah bıde tutundular mı tamamKısmet canım belki boşuna değildir
yok yaaa cnm benım her ay husranla beklıyorum bu ay umutla beklıycem bakalım ama gercekten bu topık benı cektı gel dedı bana hiçbi anne grubu böyle cekmemıstı dırek daldımha olmassa da sorun değil benim için öteki ayı denerim rabbım ömur versın yeterkı başka dert vermesın ama dedım ya burası garıp bı sekılde cektı benı
çalışmalar yapıldı bu akşam tekrar yapılacakkk çatlatma iğnesını cuma gece11 bucukta yaptım bugun 1 de çatladı yumuslarımO zman calismlar gelsin
Hadi bakalim o zaman yumoslar zigot olsunnnnçalışmalar yapıldı bu akşam tekrar yapılacakkk çatlatma iğnesını cuma gece11 bucukta yaptım bugun 1 de çatladı yumuslarım
Iceriginde de yazar test bozuk diye.boyle ciktiginda gecersiz.Bu da içi
Test bozuk bence başka bir tane yapArkadaşlar test bomboş çıktı ne demek ki yaa değişik bir test
idrarı uç kısmına yapılıyor 5dk bekleniyor sonuç bu içini açtım baktım onu da yükleyim anlamadım bn ya
Idrar cok geldiginde booyle olmustu bir keresinde benim basima geldi bombos cikti.Arkadaşlar test bomboş çıktı ne demek ki yaa değişik bir test
idrarı uç kısmına yapılıyor 5dk bekleniyor sonuç bu içini açtım baktım onu da yükleyim anlamadım bn ya
ıns dua et cnm ıns katılırım araanızaHadi bakalim o zaman yumoslar zigot olsunnnn
test bozuk cnm yenı yapmalısınArkadaşlar test bomboş çıktı ne demek ki yaa değişik bir test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?