2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ins tutturursun canimmm.benim esimde bu durumdan cok keyifli ama bende keyifliyim.ikisininde dogumgununu bi arada cikartmak isime gelecek:KK46::KK76:onumuzdeki sene dogum gunu hedyesi de hazir iste ahahahaahaha:KK55:
ben oyle bı ınanıyorum kı yaa kesın olacak yaaa 12 gun sonra kan testı yaptıracagım ıdrarlarla hıc ugrasmayacagım

Ins icine doguyordur cnm ama sen yine de kesin deme rabbim kismet ederse ins
yok yaaa cnm benım her ay husranla beklıyorum bu ay umutla beklıycem bakalım ama gercekten bu topık benı cektı gel dedı bana hiçbi anne grubu böyle cekmemıstı dırek daldım :KK55: ha olmassa da sorun değil benim için öteki ayı denerim rabbım ömur versın yeterkı başka dert vermesın ama dedım ya burası garıp bı sekılde cektı benı

yok yaaa cnm benım her ay husranla beklıyorum bu ay umutla beklıycem bakalım ama gercekten bu topık benı cektı gel dedı bana hiçbi anne grubu böyle cekmemıstı dırek daldım :KK55: ha olmassa da sorun değil benim için öteki ayı denerim rabbım ömur versın yeterkı başka dert vermesın ama dedım ya burası garıp bı sekılde cektı benı

O zman calismlar gelsin:KK73:

Arkadaşlar test bomboş çıktı ne demek ki yaa değişik bir test
idrarı uç kısmına yapılıyor 5dk bekleniyor sonuç bu içini açtım baktım onu da yükleyim anlamadım bn ya

Eklentiler

• 20150427_175522.webp
    20150427_175522.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 132
Back
X