- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 103
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Yaptiri yaptirmama konusunda kararsizim simdi git hastaneye kanda gebelik testi demek bana zor gibi bakalim belkide giderimCanım kan testinde %85 çıkar :)
Cok gecmis olsun cnm acil sifalar versn Allah m..ben de grip oldum kızlar, iki gündür kötüyüm. malum ilaç da içemiyorum. nasıl iyileşeceğim ben
Saglikla kucagina almak nasip Olur insMerhaba kızlar bende ocak annesi olucam rabbim izin verirse yarın adet tarihim 3 gün önce kanda 47.53 çıktı bugünde 189.83 bakalım yarın doktora randevu aldım inş. Erkenden umutlanmışsın diyip morelimi bozmaz
Hadi ins yukselmistir :))Slmm arkadaslarrrr yarın regl gunum ve yarın kan testi yaptırcamnm çok heyecanlıyım 5 gün önce yaptırdım 6.52 çıktı acaba yukselmişmidir sabırsızlanıyorum
Tebrik ederim cnmmMerhaba kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu bendeki tek belirti halsizlikti şimdiye kadar
bence bekle dunle bugun arasinda cok bisey degsmeyebilir. . 2 gun daha sabret yada hemen git bi kan testi yaptir. Ins guzel haberler verrsnKizlar son adetim 1 nisan beklenen 27-28 nisan dun aksam yatmadan onca test yaptim cikmadi. Acaba yarin sabah tekrar yapsam cikarmi
hayırlı olsun inşallah değerin yükselirminik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii kızlar hamileyimmmmmmmm
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi beta ya baktırdım 12.98 çıktı Biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum daha önce kimyasal yaşamıştım
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
Slm kızlar çok şükür şimdi doktordan geldim çok şükür doktor böyle giderse cumartesi keseyi görürüz dedi bi ton tahlil verdi bide folik asit desteğine başlattı şimdide meraktan cumartesiyi bekle işin yoksa hep heyecam hep heyecan:)))
maşaAllah:)Slm kızlar çok şükür şimdi doktordan geldim çok şükür doktor böyle giderse cumartesi keseyi görürüz dedi bi ton tahlil verdi bide folik asit desteğine başlattı şimdide meraktan cumartesiyi bekle işin yoksa hep heyecam hep heyecan:)))
çok tşk ederim canım sağol Darısı tüm isteyenlerin başınahayırlı olsun inşallah değerin yükselir
çok tşk ederim canım sağol Darısı tüm isteyenlerin başına
Kaç Kişiyiz Anne Adaylarımız SAT Kaçıncı Deneme MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1 Pinkperest27.Mart 2. Deneme 02.01.2016 Cinsiyet:Belli Değil
2 esoes191916 mart 3.deneme 01,01,2016 Cinsiyeti: belli değil
3superisi_33 4 Nisan MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 10.01.2016
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
teşekkür ederim canım darısı tez zamanda senin başına olsunhayırlı olsunnn
Canim hayirli olsun...once yok gibi negatif demistin ama belirtilerin coktu bende cok sevindim...teşekkür ederim canım darısı tez zamanda senin başına olsun
şimdi ecz predictor diye bir gebelik testi aldım adam aynı kan betahcg gibi dedi. İlk gün olsa bile çıkıyor dediKasık ağrısı ciddi bir belirti canım Bat'a 5 gün kala yaptırdım bende 18 çıkmıştı moralin varsa yaptır bence :)
sizin sat ne zamandı peki ?Kasık ağrısı ciddi bir belirti canım Bat'a 5 gün kala yaptırdım bende 18 çıkmıştı moralin varsa yaptır bence :)
inşallahhh canım benimCanımm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün :) Korkma bak 2 güne yükselir değerin :)
evet canım ben bebiş belirtileri dedim ama çok şiddetli sancıları yaşayınca başka bir şey olduğunu düşünmeye başlamıştık 9. günde betaya da baktırdık negatifti 13. günde pozitif çıktı çok şükür İnşallah seninde öyle olur aramıza katılırsın ocak 2016 annesi olarakCanim hayirli olsun...once yok gibi negatif demistin ama belirtilerin coktu bende cok sevindim...
değerlerin çok güzel baksana Bebişin heyecanın tadını çıkarMerhaba kızlar bende ocak annesi olucam rabbim izin verirse yarın adet tarihim 3 gün önce kanda 47.53 çıktı bugünde 189.83 bakalım yarın doktora randevu aldım inş. Erkenden umutlanmışsın diyip morelimi bozmaz
canım ne yaptın sonucun ne çıkmış güzel haberlerle gel inşallahSlmm arkadaslarrrr yarın regl gunum ve yarın kan testi yaptırcamnm çok heyecanlıyım 5 gün önce yaptırdım 6.52 çıktı acaba yukselmişmidir sabırsızlanıyorum
hergün artıyor yeni anneler maşallah sayımız çoook olur inşallahKızlar var mı yeni annecikler :)
maşalllahhh hep kopkoyu olur inşallahhhKızlar fotolarim;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?