- 22 Kasım 2022
- 1.703
- 1.809
- 63
Çokta içiyorum iki gündür. Bende acaba susuzluktan mı dedim ama yok değilİnşallah ya susuzluktan da olabilir mi acaba ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta içiyorum iki gündür. Bende acaba susuzluktan mı dedim ama yok değilİnşallah ya susuzluktan da olabilir mi acaba ya
Yaa hadi İnşallah sağlıklı bi şekilde duyarsınız umarım. Randevumun zamanı gelene kadar sizin haberlerinize coşmak istiyorumBn daha görmedim canm geç döllenme olmş keseyi gördüm pazartesi gel bebeği görürürz dedi inşallah onu bekliyorum
Magnezyum iç sonra seyret çoşkuyu ama haftan küçükse vermeyebilir 9. Haftada verdi bana 5 günüm boşaltım sistemimin şovuyla geçtiAşırı derecede kabizim popom ağrıyor resmen ne yapabilirim bunun için![]()
Senin belin basindan beri agriyor belinden korkma bence. Bak ben de dillendirmiyorum ama sagim ağrıyor bazen, sag yumurtaligimda kistim var cunku ona yorup geciyorum artik napayim. Bence herkesin de ayri bir yerinde odak olusturuyor agri sizi. İki hafta once basim kopacakti mesela agridan kimseden de duymadim o donem o kdr yogun bas agrisi filan falan…Aman iyi iyi leke olmasın da.
İnsan huzursuz oluyor ya şuan hem kasıklarım hem belim ağrıyor korkuyorum böyle olunca hiç tadım yok
Benim suyla pek aram yok arkadaşa dediğim gibi bayramdan önce bana da kum döküyosun demişti doktor gebelik şüphem olduğu için bişi yapamamıştı kesinleşmeden sonra memlekete gittim geldm falan yarn bi randevu aldm hastanedeki aile hekmliğinden bi söyliyim de tahlil yaptırıym kafama takıldı şimdiÇokta içiyorum iki gündür. Bende acaba susuzluktan mı dedim ama yok değil
İnşallah size neden 1 ay sonraya verdi kiYaa hadi İnşallah sağlıklı bi şekilde duyarsınız umarım. Randevumun zamanı gelene kadar sizin haberlerinize coşmak istiyorum
O kdar haklısın ki ağrıyo diye düşündükçe daha da ağrıyo sanki yaSenin belin basindan beri agriyor belinden korkma bence. Bak ben de dillendirmiyorum ama sagim ağrıyor bazen, sag yumurtaligimda kistim var cunku ona yorup geciyorum artik napayim. Bence herkesin de ayri bir yerinde odak olusturuyor agri sizi. İki hafta once basim kopacakti mesela agridan kimseden de duymadim o donem o kdr yogun bas agrisi filan falan…
Yaa sen gördün mü kalp atışını![]()
Şu hayatta beni sinirlendirebilen ve çileden çıkarabilen nadir insanlardan onu tebrik ederm bu yüzden shdjdjf ama aynı doktor olmasna şok oldm. Gerçi neye şaşırıyorsam nasıl biri oldugu belli.Yemin ederim oo kadının yüzünü bile görmek istemiyorum yani resmen doktorluk mesleğine ihanet bi kadın
Ben şimdi egepol gökalp hocaya gidiyorum candır kendisipozitif enerji kaynağı
Doktorum bana magnezyum verdi, lekelenmelerim oluyor diye muhtemelen ıkınmamam için. Bana iyi geldi bence doktorunuza söylerseniz yazabilir.Aşırı derecede kabizim popom ağrıyor resmen ne yapabilirim bunun için![]()
Canım bende aynıyım o regli ağrısı bu ara baya baya hissettiriyor kendini, rahim büyüyor diye sakinleştiriyorum kendimi bir süre daha sürecek gibi çünkü.Arkadaşlar 6.haftayım ama kasıklarım çok sızlıyor,sanki regl olacak gibi aşağıya doğru bir ağrı veya sızlamam var.Bu normal midir ? Lütfen bilen biri aydınlatsın,çok değişik bir ağrı ya.
Öyle bebişim hiç bitmeyen kaygılarımız olacak sanırımBen de daha bugun esime dedim, sabah aglamakli uyandim niye bilmiyorum dun agrim vardi diye huzursuz uyumustum. Dedim yani bu boyle gitmez, terapiye mi baslasam. Zaten tedavi surecinde baslamamam hataydi bence, altindan kalkarim sandim
Annem de diyor ki o evham o endise dogurunca bitiyor mu saniyorsun, sabah seni servise bindirirdim sagsalim okula vardi mi diye dusunurdum diyorevlendin gittin anne olucaksin hala sabah gozumu acip iyi mi kizim acaba diye senin yazmani bekliyorum diyor
ah analik
Canım ben sorayım istersen doktora, bi arkadaşım daha yaptıracak İzmir’de o da bi yerden 255 dolar fiyat almış. Sma için de sağlık ocağından kan vereceğiz zatenAyyy o normal insanlar gibi kahveye çıkabildiğimiz günler gözümde tütüyor, seve seve canım.
izmirde neresi canım, öglenden beri kaç yerle görüştüm hepsi 550 dolar civarı, doktorumun önerdiği 1230 dolarama ben ekstra sma, kas hastalıkları falanda sordun tabi iyice yükseldi
Aynen canım valla bazı doktorlar böyle bende anlam veremiyorum. Gittiğim doktor çok genç bir hanım ama her zaman sakinleştiriyor hep olumlu konuşuyor normaldir, merak etme bekleyelim diyor hiç stres yaratmıyor bana o yüzden hep ona gidiyorum. Hep böyle doktorlar çıkar karşımıza inşallahYa ben de bunu anlamıyorum benim doktorumda aynını dedi bana duyulmaz daha dedi ısrar ettim 1 sn bile dinletmedi o haftalarda. Kızın moralini bozmuş yani eminsen bile bekleyelim de bişey de yani dimi strese sokmaya ne gerek var ki
Benim de aklıma geldi de soramadım sürekli buraya girmeye üşeniyorumkızlar ya whatsapp grubu açmayı düşünüyo musunuz kasım annişleri olarak
ben de hızlı takip edemiyorumBenim de aklıma geldi de soramadım sürekli buraya girmeye üşeniyorum![]()