- 31 Ocak 2016
- 1.101
- 950
- 40
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.901
İstiyoduk ama biraz bekleyecegiz galiba.hayırlıysa olsun evetİstiyor muydun sen canım bebiş hayırlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstiyoduk ama biraz bekleyecegiz galiba.hayırlıysa olsun evetİstiyor muydun sen canım bebiş hayırlısı olsun inşallah
Çok düşünüyor isen belki ondan gecikme olmuştur canım bazen bende de oluyor mide bulantısı hamilelik belirtileri adetle aynı gibi zaten pek fark yok şöyle bi kaç gün sonra erken gebelik testlerinden yaparsın olmazsan adet garantilemiş olursun Allah gönlüne göre versin inşallahAdetliykende bulantım olurdu yazacaktım..
Amin canm inşallah.. aslında düşünmüyordum ama eşim çok hatırlatıyo ikincisi geldimi eymen bak kardeş geliyo falan diyo.. yarında olmazsam bi test daha yapayım en iyisi..Çok düşünüyor isen belki ondan gecikme olmuştur canım bazen bende de oluyor mide bulantısı hamilelik belirtileri adetle aynı gibi zaten pek fark yok şöyle bi kaç gün sonra erken gebelik testlerinden yaparsın olmazsan adet garantilemiş olursun Allah gönlüne göre versin inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun canım haber verirsin merak ederim :)Amin canm inşallah.. aslında düşünmüyordum ama eşim çok hatırlatıyo ikincisi geldimi eymen bak kardeş geliyo falan diyo.. yarında olmazsam bi test daha yapayım en iyisi..
Tamam canmHakkınızda hayırlısı olsun canım haber verirsin merak ederim :)
Canm hamile değilim söylim dedim :) hayırlısı bakalım..Hakkınızda hayırlısı olsun canım haber verirsin merak ederim :)
Adet mi oldun hayırlısı olsun canım yaCanm hamile değilim söylim dedim :) hayırlısı bakalım..
Evrt canm saolAdet mi oldun hayırlısı olsun canım ya
Allah hayırlısını versin canımEvrt canm saol
Amin aman boşver hesap yapmamışım hamile olsaydım doğumum yaza denk gelecekti bu ay korunacağım sıcaklarda doğurmak istemem astımım var zAten :))Allah hayırlısını versin canım
Evet yazın hamilelik de doğumda zor olur yine mart nisana en iyisi doğumAmin aman boşver hesap yapmamışım hamile olsaydım doğumum yaza denk gelecekti bu ay korunacağım sıcaklarda doğurmak istemem astımım var zAten :))
Evet ya ne güzel bir ayda doğurmuşuz meğerse ne sıcak ne soğuk..Evet yazın hamilelik de doğumda zor olur yine mart nisana en iyisi doğum
Kesinlikle planlı olması en iyisi evet yaa bazen bakıyorum ne çabuk büyüdüler maşallah herşeyi anlıolar filan sevgi her zmn aynı anlattığın gibiydi hep yiyesin öpesim geliyor şirinlikler yapıyor yiyesi geliyor insanın Allahım onları bize bizide onlara bağışlasın acılarını göstermesin inşallah sağlık sıhhat huzur afiyet versin yuvalarımıza sevgi pıtırcığı gibiyizEvet ya ne güzel bir ayda doğurmuşuz meğerse ne sıcak ne soğuk..
Konuyla alakası yok ama bişey söylemek istiyorum ben bu aralar oğluma farklı bi bağlıyım büyüdüğünü belli ediyor sıpa herseyi anlıyor anlatmaya çalışıyor biz ne yaparsak onu taklit ediyor o kadar hoşuma gidiyor ki sanki bebeklikten daha fazla seviyorum hiç kıyamıyorum öpmelere doyamıyorum.. Allahım sen onları bizlere bağışla.. herkeste oldumu acaba bu sevgide ani yükseliş :))
Odasını yaptırmaya başladık yavaştan içim burkuluyor ayrılcaz diye sanki çok uzağa gidiyomş gibi iki metre uzağımda halbuki annelik çok başkaymış yaaEvet ya ne güzel bir ayda doğurmuşuz meğerse ne sıcak ne soğuk..
Konuyla alakası yok ama bişey söylemek istiyorum ben bu aralar oğluma farklı bi bağlıyım büyüdüğünü belli ediyor sıpa herseyi anlıyor anlatmaya çalışıyor biz ne yaparsak onu taklit ediyor o kadar hoşuma gidiyor ki sanki bebeklikten daha fazla seviyorum hiç kıyamıyorum öpmelere doyamıyorum.. Allahım sen onları bizlere bağışla.. herkeste oldumu acaba bu sevgide ani yükseliş :))
Sevgi aynıda duygusal bağlamda çok çok farklılaştım ağlayasım geliyo ödüm kopuyo bişi olur diye ne bilim Allaha emanetler.. ya biz yeni ev aldık bu arada ama 2+1 iki odada da oturma grubu var 1 odamız yatak odası gelen giden çok olduğu için bide kirada 3+1 de oturuyorduk öyle döşemiştik taşınıncada yine 2 salon oldu eşimde diyor gelen giden çok 1 oda yetmez misafire eymen bikaç sene daha bizimle yatsın teras katını yaptırıp misafirlere açana kadar bende hiç istemiyorum büyüdü artık sence napmalı bide utanmadan ikinciyi istiyor bizimki.Odasını yaptırmaya başladık yavaştan içim burkuluyor ayrılcaz diye sanki çok uzağa gidiyomş gibi iki metre uzağımda halbuki annelik çok başkaymış yaa
Doğrudur canım yaa o konuda bende öyleyim Allaha emanetler.Sevgi aynıda duygusal bağlamda çok çok farklılaştım ağlayasım geliyo ödüm kopuyo bişi olur diye ne bilim Allaha emanetler.. ya biz yeni ev aldık bu arada ama 2+1 iki odada da oturma grubu var 1 odamız yatak odası gelen giden çok olduğu için bide kirada 3+1 de oturuyorduk öyle döşemiştik taşınıncada yine 2 salon oldu eşimde diyor gelen giden çok 1 oda yetmez misafire eymen bikaç sene daha bizimle yatsın teras katını yaptırıp misafirlere açana kadar bende hiç istemiyorum büyüdü artık sence napmalı bide utanmadan ikinciyi istiyor bizimki.