Hepinize iyi haftasonlari diler, gozlerinizden operim... 3 gunun sonunda kizim uyurken bende sizinle paylasayim istedim. Hani o cook istedigim, bir gideyim neler yapacagim deyip yapamadigim ve ustune ustluk birde kendimi hasta ederek geldigim bir haftasonu kacamaginin bana pahaliya patladigini okuyun istedim
Kizlar ben hasta oldum agir bir gribal enfeksiyon. Bendende 3 gun once kizima gecti bir anda ateslendi basinda bekledik gecmedi. Ne fitiller ne suruplar fayda etmedi. Atesi ilaca rahmen dusmeyince dun 2.gunun sonunda acile goturduk. Sunu anladimki, doktorlarda fazla virsey yapamiyor bebek oldugu icin. Yine pedifen, fitil ve antibiyotik ile eve donduk. Iyi dedik hali ruhiliyetisi yerine geldi kizimizin dedik bu seferde 40 derece oldu atesi dun sabah. Zar zor dusurduk atesi. Cok sukur bugun burnu akmadi ve sadece bogazlari şiş sanirim. Uykusuzluktan bayilmak uzereyim. Ama sonunda duzeliyor ya napalim alistik uykusuzluga... aman hasta olursaniz evde maskeyle gezin derim. Umarim sizin pamuk sekerlerinizde iyidir. Bu arada aklima gelmiskennnn 2 kisi bana sirkeli su ile bebegim atesini dusurme zararli dediler. Siz atesi nasil dusuruyorsunuz. Soguk su mu sirke ile mi?