- 17 Mart 2010
- 26.343
- 67.828
- 798
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.841
Selam kızlar
Bebeklere neler yediriyorsunuz?
Kaçta uyutuyorsunuz?
Gündüz uykusu kaç kez yatıyor?
Kaçta uyutuyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beslenme şeklini yazdım o şekilde hiç kabız olmadı iki üç kere yapıyor en az ama metabolizma sı böyle bnim bebek doğdu doğalı kakalı meyve yediriyor musunTeşekkürler canım yaptım Kaysı suyu çok içmedi ama belki daha çok vermeliyim. Demiri bir kaç gün vermeyeyim diyorum. Çünkü hamilelik döneminde demir ben de aşırı kabız yapmıştı doktor bıraktırmıştı. Bi deneyeceğim
Artık gece iyi uyuduysa 12 saat gibi falanSelam kızlar
Kaçta uyutuyorsunuz?
Ben kabak yemeği yapıyorum salçalı çalıştırıyor bağırsakları. Muzu da kaka durumuna göre veriyorum eğer kakası katıysa muz yerine yoğurtlu elma, armut veriyorum.Kızlar benim bebiş öncden düzenli hergün 1 defa kakasını yapardı 1 yaşına girdiğinden beri 2-3 güne bir yapıyor. Ve yaparken zorlanıyor. Bazen çok katı olsa da bazen yaptığında öyle katı olmuyor ama yine de zorlanıyor. Kurukaysı kaynatıp suyunu içirdim, z.yağı verdim falan başka ne önerirsiniz. Daha çok su teklif edeceğim ama su ile de karnı doysun istemiyorum.
Biz ne yiyorsak onu yiyor.Selam kızlar
Kaçta uyutuyorsunuz?
Cennet hurmasi yiyince cok guzel yapiyor benim oglum,bi deneyebilirsinizKızlar benim bebiş öncden düzenli hergün 1 defa kakasını yapardı 1 yaşına girdiğinden beri 2-3 güne bir yapıyor. Ve yaparken zorlanıyor. Bazen çok katı olsa da bazen yaptığında öyle katı olmuyor ama yine de zorlanıyor. Kurukaysı kaynatıp suyunu içirdim, z.yağı verdim falan başka ne önerirsiniz. Daha çok su teklif edeceğim ama su ile de karnı doysun istemiyorum.
Uyanma saatine göre değişiyor ama genelde şu şekilde; uyanıyor kahvaltı yapıyor, dolanıyor 3 saat sonra ilk uykusuna yatıyor. 45 dk.-1 saat kadar uyuyor uyandıktan sonra oynuyor, öğlen yemeği uyandığından itibaren 3-4 saat sonra 2. uykuyu uyuyor. Akşam 20 gibi niyet ediyoruz uyumaya Allah Kerim orda bazen direniyor, bazen yorgunsa direk uyuyor. Sabah 5:30, 6:30 gibi kalkıyorSelam kızlar
Kaçta uyutuyorsunuz?
Oo arada ugruyorsun :) ben organik urunler aliyorum arada bilirsin vitma og vs markalardan tahin pekmez ceviz yogurt zeytinyag yumurta bunlari yedirmeye gayret ediyorum tek uykuya dustu ogle gibi uyudugu oluyor gunluk bi tencere yemegi yedirmeye calisiyorum organik peynir ve zeytin arayisi icindeyim henuz bulamadim kahvaltida hic vermedim bu ikisini.Selam kızlar
Kaçta uyutuyorsunuz?
Benim bebe pek biberon emmedi ama comotomo kullanmıştım ilk aylarda memnundumBiberon sorunumuz var
Oğluma ilk avent küçük boy almıştık meme reddi değilde benden emme reddi yaptı
mamayı bırakınca bıraktık sonra emmeyi bırakınca biyük boy avent aldık çalındı
Tekrar bir tane daha aldık babası sobaya düşürdü
Şimdi tekrar almammız lazım diğer bebeğede almak istiyorum neolur neolmaz hangisini tavsiye edersiniz red yapmayan akıtmayan bir biberon lazım
Redmyaptımı az önce onu araştırdımBenim bebe pek biberon emmedi ama comotomo kullanmıştım ilk aylarda memnundum
Lansinoh kullandim hala kullaniyorum red yapar diye philips bir de pahali diger markadan da almistim onlari hic kullanmadim lansinoh da red yapmadiRedmyaptımı az önce onu araştırdım
Philips ve lansinoh boykotmuş eşim almıyor onları ♀yoksa philips de çok güzeldiLansinoh kullandim hala kullaniyorum red yapar diye philips bir de pahali diger markadan da almistim onlari hic kullanmadim lansinoh da red yapmadi
Çiçeğim ben 81 gün silikon başlıkla emzirdim, alerjiyi fark edene kadar ds ilk iki ay günde iki defa mama aldı. Çok da hatırlayamıyorum bir ara biz red durumu yaşadık ama biberonu bıraktıktan sonraydi sanki. Tam zamanıni da hatırlamıyorum yanlış da yönlendirmeyeyim seni.Redmyaptımı az önce onu araştırdım
Philips ve lansinoh boykotmuş eşim almıyor onları ♀yoksa philips de çok güzeldi
Wee baby türk malı.Kiz yerli biberon var mi hakketen merak ettum boykot yasam boyu olmali tab8 bir de seceneksiz kalinca mecbur alinan urunler oluyor
Asla almıyor eve boykot ürünleri alternatif bulmaya çalışıyorKiz yerli biberon var mi hakketen merak ettum boykot yasam boyu olmali tab8 bir de seceneksiz kalinca mecbur alinan urunler oluyor
Arayan bulur diyorsunWee baby türk malı.
Bebedor da türk malıymış.
Hanymish diye bi marka varmış. İlk defa duyuyorum, o da türk malı.
Aynı şekilde babytime
Evet cogu urunun sahibi onlar. Yerli malı da canimi sıkmıyor degil musteri kaziklama vs var bizde deAsla almıyor eve boykot ürünleri alternatif bulmaya çalışıyor
Farkettitmki kullandığımız herşey boykot muş
Hiç denemedim deneyeyim cam sağolasınChia tohumu verebilirsin canım.
Doktor devam dedi bilmiyorum ki. Ama bir süre vermeyeceğim bakalım nasıl olacak. Elma suyunu deneyeyim tek sevmedi Kays’ı suyunu. Sağolasın canımDemire neden devam ediyorsun bizdeki.ozel doktor da devlet de hgb normal cikinca biraktirdi. Ferritin vs diger degerleri baz almadi. Osman hoca demirin fazlasini kaka ile atar diyor. Ayrica bebek kabizsa ek gidada hata yapiyorsun diyor kizim da kabiz ve suyla hic arasi yok
Ben gun kurusu kayisiya biraz elma suyu tatlandiricisi koyuyorum o sekilde icer belki.
canım bizimki öyle aman aman iştahlı değil bugün kahvaltıda sadece küçük ekmek yedi ne peynir ne yumurta ne bal hiç birine dokunmadı benim de feci başım ağrıyor çok uğraşmadım. Meyve kış meyveleri veriyorum ara ara armut elma da veriyorum.Ben beslenme şeklini yazdım o şekilde hiç kabız olmadı iki üç kere yapıyor en az ama metabolizma sı böyle bnim bebek doğdu doğalı kakalı meyve yediriyor musun
Artık gece iyi uyuduysa 12 saat gibi falan
Gündüz tek uyku yapıyor
Erken kalktıysa bazen iki uyku ama uykular kısaldı bir saat ancak uyuyor eski düzenim harikaydı arrık teke düşmeye başladık
Bugün pazara gideceğim alayım kabak akşama yapayım. Bi süredir yapmadım kabak iyi aklıma geldi. Sağolasın canımBen kabak yemeği yapıyorum salçalı çalıştırıyor bağırsakları. Muzu da kaka durumuna göre veriyorum eğer kakası katıysa muz yerine yoğurtlu elma, armut veriyorum.
Cennet hurmalı atom yaptım geçen puding gibi yemişti o gün tekrar yapayım. Sağolasın canımCennet hurmasi yiyince cok guzel yapiyor benim oglum,bi deneyebilirsiniz
Bilmiyorum ilk defa duydum vitma org vsOo arada ugruyorsun :) ben organik urunler aliyorum arada bilirsin vitma og vs markalardan tahin pekmez ceviz yogurt zeytinyag yumurta bunlari yedirmeye gayret ediyorum tek uykuya dustu ogle gibi uyudugu oluyor gunluk bi tencere yemegi yedirmeye calisiyorum organik peynir ve zeytin arayisi icindeyim henuz bulamadim kahvaltida hic vermedim bu ikisini.