- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
- Konu Sahibi agresifportakal
-
Kızlar merhaba bu nisan ayında 17 haftalık yavruma dogum yaptım cok üzüldüm melek olmus karnımda şimdi adetime üç gün var ve diger gebeliğimde yasadıgım belırtılerı yasadım test yaptm silik cıktı kan testı yaptrdım 69.01 cıktı sanırım bende nisan annesi olucam Rabbımden bir mani olmazsa bu nisanda yavrumu kaybettm belki 2016 nisanda yavrumu kucagıma alır koklayabılırım
Benım daha üç günüm var adetime canım senin kaç gün kala 50.86 cıktı.büyütüyosun bak bebegını masllh görebildin mi keseni senCanım benim hayırlı uğurlu olsun. Benimde ilk yaptığım test 50,86 çıkmıştı şimdi nerdesye 6 haftalık gebeyim. Hoşgeldin aramıza :)
Tesekkür ederim canım daha var adetime korkuyorum o yuzden dıger gebelıgımde de adetten iki gün önce ögrenmiştim.bu arada aynı kaderi yasamısız cok üzücü ikimiz için de ama inş bu sefer kucaklarımza saglıkla alarak kader birliği yaparızhayırlı olsun canım.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
ben de 20 haftalık kaybetmiştim.
inşallah canımTesekkür ederim canım daha var adetime korkuyorum o yuzden dıger gebelıgımde de adetten iki gün önce ögrenmiştim.bu arada aynı kaderi yasamısız cok üzücü ikimiz için de ama inş bu sefer kucaklarımza saglıkla alarak kader birliği yaparız
Ohh masllh canım senın degerın guzel cıkmıs gectımı adet gününinşallah canım
ben de 2 gün önce öğrendim beklemiyordum hastanede film çektirmem gerekiyordu
bir ihtimal deyip yaptım çift çizgi.hemen hastaneye koştum kanda da 240.75
Yarın kontrolüm var kızlar kısmetse bebişin kesesini görmeye gidecez çok heyecanlıyım :)
Cok tesekkur ediyorum amin ben gordum keseyi darisi senin basinaTeşekkür ederim senide tebrik ederim. Allah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.
Basin sagolsun oncelikle inşallah bu ay hamilesindir ve sağlıkla kucagina alirsin bebisiniKızlar merhaba bu nisan ayında 17 haftalık yavruma dogum yaptım cok üzüldüm melek olmus karnımda şimdi adetime üç gün var ve diger gebeliğimde yasadıgım belırtılerı yasadım test yaptm silik cıktı kan testı yaptrdım 69.01 cıktı sanırım bende nisan annesi olucam Rabbımden bir mani olmazsa bu nisanda yavrumu kaybettm belki 2016 nisanda yavrumu kucagıma alır koklayabılırım
Basin sagolsun eminim cok zordur.allah saglikla versin bu ay inşallahKızlar bende nisanda kaybettim bebegimi. Karnimda olmuş kurtaj oldum. Ins. Bende hamis haberini veririm burdan. Ins. Saglikla bebeklerimiz i kucagimiza alırız. Nisanda kaybettik nisanda kucagimiza alırız inş. Hayirlisiyla
Ayy ne güzel gördün demek. Bende heyecanla yarını bekliyorum. Kalp atışları için doktor ne zaman çağırdı seniCok tesekkur ediyorum amin ben gordum keseyi darisi senin basina
Basin sagolsun oncelikle inşallah bu ay hamilesindir ve sağlıkla kucagina alirsin bebisini
geçmedi adetim bu gün vy yarınOhh masllh canım senın degerın guzel cıkmıs gectımı adet günün
inşallah canım güzel haberler alırsınKızlar bende nisanda kaybettim bebegimi. Karnimda olmuş kurtaj oldum. Ins. Bende hamis haberini veririm burdan. Ins. Saglikla bebeklerimiz i kucagimiza alırız. Nisanda kaybettik nisanda kucagimiza alırız inş. Hayirlisiyla
İnş canım bence tutundu :)geçmedi adetim bu gün vy yarın
inşallah güzel güzel tutunmuştur annesine meleğim
İnş canım kac haftalıktı melegınKızlar bende nisanda kaybettim bebegimi. Karnimda olmuş kurtaj oldum. Ins. Bende hamis haberini veririm burdan. Ins. Saglikla bebeklerimiz i kucagimiza alırız. Nisanda kaybettik nisanda kucagimiza alırız inş. Hayirlisiyla
Tesekkürler canım hepımızın temennısı o inş herkes saglıkla alır kucagınaCok tesekkur ediyorum amin ben gordum keseyi darisi senin basina
Basin sagolsun oncelikle inşallah bu ay hamilesindir ve sağlıkla kucagina alirsin bebisini
10 gun kadar var canim. 11 haftanın içindeydik ancak gelişim geriliği vardı. Kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışının durdugunu. Bazı testler yaptırdım kan pihtilasmasi çıktı. Allah nasip ederse gebe kalırsam kan sulandirici iğne kullanicamİnş canım kac haftalıktı melegıninş vardır bu ay kac gün var adetine canım
Kızlar moralim çok bozuk.Biraz önce kahverengi akıntı geldi hemen doktoru aradım progestanı kullan dedi eğer kırmızı kanama olursa düşük belirtisi olur dedi.Düşük riski olabilir dedi. Kasık ağrım arttı çok tedirginim inşallah bişey olmazkendimi suçluyorum bugün kalkıp temizlik yaptım bide.Şuan evde tatilim sözde.Öğretmenim bu arada.Okullar açılınca napcam nasıl çalışcam bilmiyorum. Dua edin bişey olmasın
Evet canım hamılelık varsa igne kullanman gerekıcek hamıle ol da kullanırısın inş onun sevıncının yanında iğne devede kulak kalıcak emınım senın ıcın inş sende gebesindir10 gun kadar var canim. 11 haftanın içindeydik ancak gelişim geriliği vardı. Kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışının durdugunu. Bazı testler yaptırdım kan pihtilasmasi çıktı. Allah nasip ederse gebe kalırsam kan sulandirici iğne kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?