- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
- Konu Sahibi agresifportakal
-
Ayni benim ignede de hamileyken kullanmayin diyor.Canım tatil konusunda rahat ol ben karadeniz turundan geldiğimde test yaptım hamile olduğumu öğrendim :) dağda bayırda koştum zıpladım bebek sağlıklı olduğu sürece hiçbir şey olmaz inşallah yine tatile gitmeyi düşünüyoruz önümüzdeki hafta bu seferki daha sakindoktorum ben sana hiçbir şey kısıtlamam dedi bu bir süreç hastalık değil dedi ilaç filanda vermedi sadece bende hamilelik öncesi enfeksiyon vardı onu söyledim fitil verdi bende kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım doktorum zararsız dedi ama içeriğinde ilk 3 ay kullanmayın yazıyor
Evetnasıl bişey gözüküo kesemi gözüküo sadece:)
Doktorların bir bildiği vardır elbet güvensek mi bilemedim ya :)Ayni benim ignede de hamileyken kullanmayin diyor.
ay hadi maşallah Allah kucağınada almayı nasip eder susamcığı:) bende görürüm inşallah korkuyorum bişey olucak diye hayırlısıyla Allahım nasip etsinEvetsiyahlık var rahimin ortasında minicik yuvarlak bir siyah bebişler susam kadar şu an bana 20 gün sonra baya belirginleşir bebiş dedi inşallah pozitif düşün dedi hep baya iyidi doktorum . Birde görüntüsünü verdi eşime göstereceğim akşam söyledim ona çok şaşırdı bir dahakine eşimle gideriz bugün annem ve kız kardeşim geldi benimle onlarda gördüler kız kardeşim çok şaşırdı ama :) bende çok heyecanladım doktorum çok mu istiyordun bu bebişi dedi hemde nasıl dedim :)
Korku hepimizde canım inşallah sağlıkla geçecek bu günlerde bol bol dua edelim :) görünce sende rahatlayacaksın bebişini fazla araştırma yapmamak lazım sanırımay hadi maşallah Allah kucağınada almayı nasip eder susamcığı:) bende görürüm inşallah korkuyorum bişey olucak diye hayırlısıyla Allahım nasip etsin
Ben yarin ariycam galiba yaDoktorların bir bildiği vardır elbet güvensek mi bilemedim ya :)
Dualarimiz seninle tatlim. Yat bol bol dinlen. Ben de ogretmenim. 1 ay daha rahatiz sonra isler fenaKızlar moralim çok bozuk.Biraz önce kahverengi akıntı geldi hemen doktoru aradım progestanı kullan dedi eğer kırmızı kanama olursa düşük belirtisi olur dedi.Düşük riski olabilir dedi. Kasık ağrım arttı çok tedirginim inşallah bişey olmazkendimi suçluyorum bugün kalkıp temizlik yaptım bide.Şuan evde tatilim sözde.Öğretmenim bu arada.Okullar açılınca napcam nasıl çalışcam bilmiyorum. Dua edin bişey olmasın
Ay kuzucum takvim bile yapmışmerhaba bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla
Sayfaları gezerken denk geldi boşluktan okuyayım dedim :) ben senin yerinde olsam tatili ertelerim zaten protestan la tatil yapman imkansız çünkü inanılmaz halsizlik yapar illa gidecem diyosan tuzlu ayran biraz iyi geliyor ama cok da etkilemiyo. Ben bebeğimi kaybettim Allah nasib etmedi ama olacağı varsa ve tatilde olursa sürekli vicdan azabı çekersin. Kendimden biliyorumKizlar dr a gittim geldim.sonuuuuuuuuc keseyi goremedik tabi. Degerler gayet iyi dedi. Rahim hazirlaniyor dedi bu durumda dus gebelik olmasi cok zor dedi. Haftaya gel keseyi gorelim dedi.fakat ben tatile cikiyorum ve ayin 17 sinde donucem. 10 gunluk Karadeniz turu. Bu duruma iyi bakmadi tabi. Iptal edebiliyosan et dedi hatta. Yorucu ve uzun bir tatil olacagi icin her ihtimale karsi progestan verdi. Bir de kan sulandirici enox iğne . hergun yapicakmisim. Acikcasi progestan ve igneyi kullanmasam mi diyorum. Biraz pipirikli geldi bana doktor.
Geçen hafta kan değerim 276 çıkmıştı bugünde kese görüldü.. Bu bi bebek değil henüz sadece bi kese diyerek çokta şey yapma yani dedi pek iyimser doktor amcakan değerime bakacakmısınız dedim kese var tekrar bakmaya gerek yok dedi rutin gebelik testlerini yazdı hemogran şeker vs. 6 tüp kan idrar örneği verdi sonuçlar çıkınca tekrar bakalım dedi sat 29 haziran halen adet olacakmışım gibi kasık ağrım var öğleden sonra başım dönüyor ve çok uyku basıyo, göğüs hassasiyetim aşırı fazda ilerliyor yanıyor ve dokunulmuyor idrara çıkma sayısında artış iştahta azalma mide bulantısı nadir
Bende 24 temmuzda olcaktım olmadım meger hamileymişim :))Ben de burada olurum inşallah.Bat 23 temmuz
Mrhaba kizlar gunaydin nasilsinzslm kzılar..henüz hamile olup olmadıgımı bilmiyorum ama..bir kaç gündür yogun bel ve kasık ağrım var....korkuyorum hamileysem ve düşük yapacaksam diye...batım 7 ağustos o günü kadar kan testi falan yaptırmayı düşünmüyorum...boşuna ümitlenmiyim belki adet olurum diye...ağrılarım adet sancısı değil biliyorum çünkü normalde cok adet sancım olmaz...sadece adet oldugum ilk gün olur...hamiş hanımlar sizinde ağrılarınız var mı...
Ay kuzucum takvim bile yapmış
Kızlar bendeki beta hcg değerleri sanki biraz hızlı arttı her gün 2 ye katladı gibi bişey acaba ikiz olabilir mi? tek kese vardı ama dikkatli bakınca yanında çok küçük 1 tane daha var gibi duruyor. Kendi kendime evham yapıyorum ama ikiz gibi de bir his var içimde...
Slm kızlar kısmet olursa bende nisan annesiyim dün ilk kontrole gittim doktor kese yamuk dedi düşük riskin var dedi muayene ettikten sonra hafif lekelenme başladı doktor istirahat ve progestan verdi inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?