- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
selam canım hayırlı olsun. bizim tarihler yakın birbirine :) keseyi görmeye ne zaman çağırdı doktorun?Kızlar selam, ben mutlu haberimi dün aldım.
Artık bende aranızdayım. Hepimize Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben şuanda çok tedirginim, sizdede varmı bilmiyorum.
Neyapacağım, nasıl yürüyeceğim, nasıl oturup kalkacağım ne içeceğim, ne yiyeceğim.
Çok değişik bir durumdayım
selam canım hayırlı olsun. bizim tarihler yakın birbirine :) keseyi görmeye ne zaman çağırdı doktorun?
sağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben de 21'inde gideceğim. hayırlı haberler alırız inşallah. ben internetten yiyeceklerin listesini yaptım, artık ona göre besleniyorum. çok sık acıkıyorum iki saatte bir bir şeyler atıştırmam gerekiyor mutlaka. sende de öyle mi?Sağol canım senin bebişinde hayırlı uğurlu olsun :)
Keseyi görmeye haftaya cuma gideceğim, ayın 18'inde yani.
Benim icime erkek doğuyor. Belki de çin takviminde öyle gözüküyor ondan etkilendim:)Evet benden bir soru dahaaa kiz mi doguyor icinize erkek mi sonradan bakariz tutturmusmuyuz diyee:))
Ben kuruyemis, elma, armut, seftali ve yogurt yemeye calisiyorum.Bide sey sorucam ara ogune filan basladiniz mi ne yiyirsunuz ara ogunlerde
Bende haftayacuma gidecegim ama kalp atislarini ne zaman duyuyoruz biliyomusunuz ya ?Sağol canım senin bebişinde hayırlı uğurlu olsun :)
Keseyi görmeye haftaya cuma gideceğim, ayın 18'inde yani.
slm mayıs anneleri bende aranızdayım mayıs annesi olacağım bende insallah :) uzun bi aradan sonra tekrar kk da olmak güzel :) benim ikinci bebişim olacak insallah 2012 temmuz annesiydim simdi de 2016 mayıs annesi olacağım :)[/QUOTE
Hos geldin canim aramiza
sağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben de 21'inde gideceğim. hayırlı haberler alırız inşallah. ben internetten yiyeceklerin listesini yaptım, artık ona göre besleniyorum. çok sık acıkıyorum iki saatte bir bir şeyler atıştırmam gerekiyor mutlaka. sende de öyle mi?
Gebeliğim 4+6 oldu, doktora pazartesi gideceğim. İlk öğrendiğim günlerde kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi hiç bir belirti kalmadı. 2 kez yaşadığım boş gebelikte de belirtilerim giderek azalmıştı. O yüzden çok korkuyorum, sizdeki belirtiler neler?
Merhaba, bende Mayıs annesiyim 6.haftalik hamileyim :) Hamileliğimi 3 haftalikken öğrendim :)
merhaba inşallah hayırlısıyla bu süreçleri geçeriz canım. bende boş gebelikten korkuyorum. cunku sata göre 6+1 ama keseye göre 4+2 felan dedı doktor. geç döllenme olabilir dedi ama benim adet tarihlerim gayet düzenliydi. bilemiyorum çok endişeliyim. gerçi dr kese şekli düzgün endişe etme dedi ama elimde değil
merhaba kızlar. bugun dr gıttım tekrar guya kalp atısı dınleyecektık. sata gore 6+1 mıs. ama dr keseye göre 4 haftalık dedı gec dollenme olabılır dedı. kesenın ıcınde bişey görünmedi. dr bir sorun yok dedi ama endişe ettim.
sizler kacincı haftada kalp dinleyebildiniz.[/QUOTc
canım benim sat a göre 7+1 ama dün doktor 5+1 dedi geç döllenme büyük ihtimal dedi kesemi 4 haftalıkken gördük ama bebek vs görünmüyor 21 inde birdaha randevu bende seninle aynı duygulariçindeyim. inş 21 inde görürüm bazen 5. haftada bebeği gören ve kalp atışı duyan var hiç belli olmuyor 7 veya 8 dede duyan var hayırlısı artık ne diyelim :s
kızlar gunaydın bana yardımcı olurmusunuz cok moralım bozuk. ben doktora gittiğimde kese içinde bi miktar kan var düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi. 10 gündür yataktan kalkamıyorum bel agrım yuzunden bu sabahta baktım kahverengi koyu kıvamlı akıntı glmiş. doktoru aradım olabilir sorun yok dedi ama içim rahat değil. bu t.p bi durum basına gelen varsa bana bilgi verebilir mi?
anlamadıgım 4+2 ıse gec dollenmeyse yanı 2,5-3 haftalıkken 3500 hormon 1,5 gun sonra 5520 hormon fazla degılmı
kese göründü . baska sehırde ogredım. orda dr gıttım 4 haftalık dedı tabı muhtemel sata gore konustu. şimdi izmire dondum burda kalp atışı için gittim ama malesef kese var bebek yok. dr 4 haftalık keseye gore dedı.yok canım cok normal hcg de önemli olan 2 kat artması.. sen keseyi gördünmü ? ikiz falan olma ihtimalin varmı acaba? ama 3+6 da gittiğmde 3 binlerdeydi benimmde canım normal yani ve keseyi gördük ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?