- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
Sabah ağrım neden geçti derken şimdide mıde bulantım başladı cok kötü oldum kızlar ne zormuş ya
kızlar gunaydın bana yardımcı olurmusunuz cok moralım bozuk. ben doktora gittiğimde kese içinde bi miktar kan var düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi. 10 gündür yataktan kalkamıyorum bel agrım yuzunden bu sabahta baktım kahverengi koyu kıvamlı akıntı glmiş. doktoru aradım olabilir sorun yok dedi ama içim rahat değil. bu t.p bi durum basına gelen varsa bana bilgi verebilir mi?
evet o konuda haklısın sen ne zmana kadar çalışmayı düşünüyorsun bide bebek olduktan sonra çalışıcakmısınBende hic yogurt mayalamadimmbende bilmiyorum ama dogal sut alip onu icmek mayalayip onun yogurdunu yemek istiyorum nasilsa ileride cocugumuz icin mecbur yapicaz
hoşgeldin canım bende bugün katıldım. kaç haftalıksınız:)kızlar merhaba :) ben de mayıs annesi olacagım inşallah :)
5. haftadayız canım daha minicik :)hoşgeldin canım bende bugün katıldım. kaç haftalıksınız:)
ay bizde 4 haftacığız bugün susam kadar olmuş şu takvimde öyle yazıyor anaam nasıl sevesim geliyor:)5. haftadayız canım daha minicik :)
Bebek olduktan sonra 5 ayim var iste 5 ay sonra mecburi is basi olacak memurum ben son artik nereye kadar sabredebiliyorsam calismayi dusunuyorum havalar da oyle bunaltmadan dogumu da yapmis olucaz zor olmaz insallah calismakevet o konuda haklısın sen ne zmana kadar çalışmayı düşünüyorsun bide bebek olduktan sonra çalışıcakmısın
ay bizde 4 haftacığız bugün susam kadar olmuş şu takvimde öyle yazıyor anaam nasıl sevesim geliyor:)
evet ya hani hamiş takvimi yapmamışşsın biz bugünleri iple çekiyorduk sende yap hadi görelim bebişini:)demii :) hemen geliyor insana o sevme hissi
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Şu an 6+2 günlük hamileyim. Daha önce 4 tane bebeğimi kaybettim. İlki 8. haftada kalp atışı alamadık. Diğerinin ise 7. haftada. Daha sonra tıp fakültesinde test yaptırdık. Kan pıhtılaşması çıktı. 1 tane kimyasal gebeliğimin ardından oluşan gebeliğimde ise bebek gelişmedi düşük yaptım 5. haftada. Neyse bunlar sıkıcı konular. Geçti gitti.
Salı günü doktora gittim ultrasonla baktı ve kalp atışı gördüğünü söyledi. Bebeğim 3.5 mm. Şu an için sağlıklı dedi.
Ben size birşey sormak istiyorum. Benim adetimden 1 hafta önce göğüslerim şişer ve acır. Bu hep böyledir yıllardır. Günlerimde çok düzenlidir. ne gün adet olacağımı bilirim hiç sekmez. 24 ağustosta adet olmam gerekiyordu ancak olmadım. 3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı. Yani tahmini olarak 16 ağustostan düne kadar göğüslerimde sızlama ve acı vardı. Ancak dünden beri sızlama yok acı yok sadece dolgunluk var. Sizce normal mi göğüslerimin acısının birden geçmesi? Daha öncede bebeklerimi kaybettim ya. İçimde hep bir korku var. Doktora da gitmek istemiyorum. Korkuyorum kötü birşey söyleyecek diye. Benim gibi olan varsa paylaşabilir mi?
merhaba kızlar. bugun dr gıttım tekrar guya kalp atısı dınleyecektık. sata gore 6+1 mıs. ama dr keseye göre 4 haftalık dedı gec dollenme olabılır dedı. kesenın ıcınde bişey görünmedi. dr bir sorun yok dedi ama endişe ettim.
sizler kacincı haftada kalp dinleyebildiniz.
merhaba kızlar. bugun dr gıttım tekrar guya kalp atısı dınleyecektık. sata gore 6+1 mıs. ama dr keseye göre 4 haftalık dedı gec dollenme olabılır dedı. kesenın ıcınde bişey görünmedi. dr bir sorun yok dedi ama endişe ettim.
sizler kacincı haftada kalp dinleyebildiniz.
aynıyız hemen hemen benimde 11 mayıs dogum gösterio hayırlı olsun cnm görürsün ins ben gördüm pazartesi günü :)Merhaba kızlar biz de aranıza yeni katıldık 2 gün önce öğrendim bebişimin varlığını Allahıma çok şükür o kadar ümitsizdim ki çift çizgiyi görünce inanamadım resmen hala da inanamıyorum. bizim mucizemiz oldu.
9eylülde kan testimde hcg 1000 çıktı yarın doktora gidecem keseyi görebiliriz inşallah..
Rabbim hepimizin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin herkese hayırlı olsunnnn:):):)
öyle mi hayırlı olsun sanada canım. nasıl bişey görünüyor ay çok merak ediyorum görünce ağlamazsam iyi:)aynıyız hemen hemen benimde 11 mayıs dogum gösterio hayırlı olsun cnm görürsün ins ben gördüm pazartesi günü :)
evet ya hani hamiş takvimi yapmamışşsın biz bugünleri iple çekiyorduk sende yap hadi görelim bebişini:)
sahsen hiç hissetmiyorum :))Evet benden bir soru dahaaa kiz mi doguyor icinize erkek mi sonradan bakariz tutturmusmuyuz diyee:))
benim kız doğuyor eşime de erkek doğuyormuş hayırlısı Allah tan sağlıklı olsun da ikisine de ihtiyacımız var şuannEvet benden bir soru dahaaa kiz mi doguyor icinize erkek mi sonradan bakariz tutturmusmuyuz diyee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?