2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aslında evet geç döllenme olbilir gerci benim adet de düzenli ama belli olmaz . senin dr. nerden anladı gheç döllenme olduğunu

canım benim bhcg adetim 4 gün geçmesine rağmen 47,4 tü düşüktü yani ama hep 2 kat arttı normal gitti yani herşey ama başkasına sorsak adet gecıkmesinden 4 gün sonra 300-500-600 civarı hep oradan tahmin oldu yani canım

Kizlar bugün keseyi gördük SATA gore 6+1 im ama 5 haftalık dedi. Geç döllenme olabilir silinti yapma normal dedi. Çok şükür.. Allah saglikli bebekler versin hepimize

gözün aydın canım benim sat a göre 7+1 ama keseye göre 5+1 dedi doktor :)) hayırlısı inş. kese içinde bişi gözüktümü kese nin ölçüsünü söyledimi canım:)

ya kızlar ben totemi bozdum netten erken gebelik testi almak zorunda kaldım diş tedavisine başlıcam diyeultra erken gebelik testi pazartesi salı gelir heralde

canım benim 5+1 de bebiş görünmedi henüz 4 de görünmemesi bana görecok normal artık mecbur bekliycez birdaha nezaman gel dedi sana ? benim kese görüntüleri bak hiçbişi yok şimdilik daha :)

haftaya gene gel bakalım dedi. 4 te görülmemesi normalde ben memlekete gitmiştim orda öğrendim. annem göğüs kanseri oldu memesini aldılar. hastanede yanında refakatçi kalırken gecıkınce orda test yaptırdım dr gitti. 4-4,5 haftalık dedi. 10 gün sonra yine gel dedi. ben şimdi izmire döndüm. burda dr gittim bugun kalp atışı dinlemeye gittim . ama bu dr da 4 haftalık dedi. anlamadım ya bebek 10 gundur hiç büyümedi ya ilk dr bişiden anlamıyo. stresli günler geçirdim tabi annemin durumu sebebiyle belkı etkilenmiştir diyorum. endişe içindeyim.

dr kesenin şekli normal endişe etme dedi. lekelenmem yok ama işte insan yinede düşünmeden duramıyo.
İnşallah canım senin için de umarım bu sefer sorun cıkmaz bebişini alırsın kucagına. ok zor bir durum.
hep derler erkek çocuk doğunca baba olur. kadın hamıle oldugu anda artık annedır. rabbım bırdaha yasatmasın.

Ya kizlar siz kese olcusune kesenin dolu olup olmadigina kadar herseyi ogrenmissiniz benim doktorum mu cok aptal niye beni bilgilendirmiyor cok sinir oldum su an

Ya kizlar siz kese olcusune kesenin dolu olup olmadigina kadar herseyi ogrenmissiniz benim doktorum mu cok aptal niye beni bilgilendirmiyor cok sinir oldum su an

Canım dr sor kesinlikle seninkide bellidir. Benim ik gittiğim dr da öyleydi. kac haftalık hamile oldugumu sormak zorunda kaldım düşün yani. Hatta testler temiz bir sorun yok dedi. Peki ilaç felan bişi vermiyormusunuz dedim bidiğim kadarıyla veriliyo dedim . iyi folik asıt vereyım ozaman dedi . düşün yani sormasam onuda vermeyecektı. Malesef her meslekte oldugu gibi drlarda da fark var.

gözün aydın canım benim sat a göre 7+1 ama keseye göre 5+1 dedi doktor :)) hayırlısı inş. kese içinde bişi gözüktümü kese nin ölçüsünü söyledimi canım:)
Kesenin ölçüsünü felan söylemedi canim. Şuan kese görünür sadece dedi. Elime verdiği ultrasyon goruntusundende biseye. anlamadim. Kaç günlük olduğu yazar dedi annem ama ben bisey göremedim. Doktora demedi

Ya ilk gttigim doktor folik asit verdi gönderdi. 1 hafta sonra baska doktora gittim. Bazi tahliller istedi kese muntazam iyi 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi. Bende heycandan sorcagim her seyi unutuyorum zaten. Salak gibi hissediyorum kendimi su an.

bak benimkinde 5w1d yazıyor oraya bak istersen belki yazıyordur canım

Eklentiler

• 11349113_1475059489488509_782385207_n.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 58
Kesenin ölçüsünü bana da söylemedi hiç Salı günü gittim çok minikti prş bidaha çağırdı büyümüş dedi sadece ama mm söylemedi benim dr sormak aklıma gelmedi

Evet ben başladım folic trio kullanıyorum

ve beklemek cok zor dimi:)) kese görünmüştür sanırım bebeki ve yolk sac nezaman göründü canım daha doğrusu görebildinizmi ? benim 5+2 oldu bugün ve hiç bişi görünmedi dün doktordaydım :S
Evet çok zor, bi de benim düşük tehlikem vardı geçti şükür ama yatıyorum salı gününden beri. Sat e göre iki hafta geriden geliyorum kese göründe bebekte göründü küçücük yuvarlak bişey 17 mm. Olmuş. Yolk sac kesesini gördüm filan demedi gayet iyi kese yerinde dedi bebek te öyle. Haftaya salı kontrolüm var canım bi hafta sonra gidersen gozukur bebişin:)

Kesenin ölçüsünü bana da söylemedi hiç Salı günü gittim çok minikti prş bidaha çağırdı büyümüş dedi sadece ama mm söylemedi benim dr sormak aklıma gelmedi
Kese bos mu dolu mu soledi mi peki.
Bizim ki onuda demedi ama 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi doludur herhade oyle dedigine gore. Zaten ne ultrasyon resmi verdi nede keseyi bama gosterdi. Oysa ki cok heycanla merakla gitmistim

Kese bos mu dolu mu soledi mi peki.
Bizim ki onuda demedi ama 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi doludur herhade oyle dedigine gore. Zaten ne ultrasyon resmi verdi nede keseyi bama gosterdi. Oysa ki cok heycanla merakla gitmistim
Canım keseler küçük olduğu için boş yada dolu olduğunu söyleyemezki zaten.. Ama keseyi gösterdi ultrason kağıdı da verdi sana vermemesi tuhaf olmuş. Başka bir dr a görün istersen canım

Canım keseler küçük olduğu için boş yada dolu olduğunu söyleyemezki zaten.. Ama keseyi gösterdi ultrason kağıdı da verdi sana vermemesi tuhaf olmuş. Başka bir dr a görün istersen canım
Cidden anlamiyorum bu doktorlari ilk heycanlarimiz her halimizden belli kursagimizda birakmasalar olmaz sanki. Bayram haftasi ozele randevu aldim canim. Bakim orda ki napicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…