• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sabah ağrım neden geçti derken şimdide mıde bulantım başladı cok kötü oldum kızlar ne zormuş ya :KK30:

kendini bu kadar cok dinleme zorlanırsın ;)

kızlar gunaydın bana yardımcı olurmusunuz cok moralım bozuk. ben doktora gittiğimde kese içinde bi miktar kan var düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi. 10 gündür yataktan kalkamıyorum bel agrım yuzunden bu sabahta baktım kahverengi koyu kıvamlı akıntı glmiş. doktoru aradım olabilir sorun yok dedi ama içim rahat değil. bu t.p bi durum basına gelen varsa bana bilgi verebilir mi?

hiç bir fikrim yok ama doktoruna güveniyorsan bir sorun yoktur. stres yapmamaya calıs

Bende hic yogurt mayalamadimmbende bilmiyorum ama dogal sut alip onu icmek mayalayip onun yogurdunu yemek istiyorum nasilsa ileride cocugumuz icin mecbur yapicaz
evet o konuda haklısın sen ne zmana kadar çalışmayı düşünüyorsun bide bebek olduktan sonra çalışıcakmısın

evet o konuda haklısın sen ne zmana kadar çalışmayı düşünüyorsun bide bebek olduktan sonra çalışıcakmısın
Bebek olduktan sonra 5 ayim var iste 5 ay sonra mecburi is basi olacak memurum ben son artik nereye kadar sabredebiliyorsam calismayi dusunuyorum havalar da oyle bunaltmadan dogumu da yapmis olucaz zor olmaz insallah calismak

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Şu an 6+2 günlük hamileyim. Daha önce 4 tane bebeğimi kaybettim. İlki 8. haftada kalp atışı alamadık. Diğerinin ise 7. haftada. Daha sonra tıp fakültesinde test yaptırdık. Kan pıhtılaşması çıktı. 1 tane kimyasal gebeliğimin ardından oluşan gebeliğimde ise bebek gelişmedi düşük yaptım 5. haftada. Neyse bunlar sıkıcı konular. Geçti gitti.
Salı günü doktora gittim ultrasonla baktı ve kalp atışı gördüğünü söyledi. Bebeğim 3.5 mm. Şu an için sağlıklı dedi.
Ben size birşey sormak istiyorum. Benim adetimden 1 hafta önce göğüslerim şişer ve acır. Bu hep böyledir yıllardır. Günlerimde çok düzenlidir. ne gün adet olacağımı bilirim hiç sekmez. 24 ağustosta adet olmam gerekiyordu ancak olmadım. 3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı. Yani tahmini olarak 16 ağustostan düne kadar göğüslerimde sızlama ve acı vardı. Ancak dünden beri sızlama yok acı yok sadece dolgunluk var. Sizce normal mi göğüslerimin acısının birden geçmesi? Daha öncede bebeklerimi kaybettim ya. İçimde hep bir korku var. Doktora da gitmek istemiyorum. Korkuyorum kötü birşey söyleyecek diye. Benim gibi olan varsa paylaşabilir mi?

Merhaba canım, Öncelikle hayırlısı olsun Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Göğüs ağrısı ilk başlarda da ben de de yoktu 1 hafta önce sadece birkaç gün çok şiddetli acıdı dokunamadım bile şimdi eser kalmadı içini ferah tut kontrole gittiğinde dr una yine danışırsın.
merhaba kızlar. bugun dr gıttım tekrar guya kalp atısı dınleyecektık. sata gore 6+1 mıs. ama dr keseye göre 4 haftalık dedı gec dollenme olabılır dedı. kesenın ıcınde bişey görünmedi. dr bir sorun yok dedi ama endişe ettim.
sizler kacincı haftada kalp dinleyebildiniz.

Merhaba canım hayırlısı olsun öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben 5. hafta da keseyi gördüm kalp atışı için 19 eylül ü bekliyorum
merhaba kızlar. bugun dr gıttım tekrar guya kalp atısı dınleyecektık. sata gore 6+1 mıs. ama dr keseye göre 4 haftalık dedı gec dollenme olabılır dedı. kesenın ıcınde bişey görünmedi. dr bir sorun yok dedi ama endişe ettim.
sizler kacincı haftada kalp dinleyebildiniz.

hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. içini ferah tut ben 5. hafta da keseyi görmüştüm kalp atışı için 19 eylül ü bekliyorum kimisi erken kimisi geç duyuyor Allah kısmet ederse en güzel sesi bizde duyacağız :nazar:

Kızlar selam, ben mutlu haberimi dün aldım.
Artık bende aranızdayım. Hepimize Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben şuanda çok tedirginim, sizdede varmı bilmiyorum.
Neyapacağım, nasıl yürüyeceğim, nasıl oturup kalkacağım ne içeceğim, ne yiyeceğim.
Çok değişik bir durumdayım :anneadayı:

Gebeliğim 4+6 oldu, doktora pazartesi gideceğim. İlk öğrendiğim günlerde kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi hiç bir belirti kalmadı. 2 kez yaşadığım boş gebelikte de belirtilerim giderek azalmıştı. O yüzden çok korkuyorum, sizdeki belirtiler neler?

Evet benden bir soru dahaaa kiz mi doguyor icinize erkek mi sonradan bakariz tutturmusmuyuz diyee:))

Merhaba kızlar biz de aranıza yeni katıldık 2 gün önce öğrendim bebişimin varlığını Allahıma çok şükür o kadar ümitsizdim ki çift çizgiyi görünce inanamadım resmen hala da inanamıyorum. bizim mucizemiz oldu.
9eylülde kan testimde hcg 1000 çıktı yarın doktora gidecem keseyi görebiliriz inşallah..
Rabbim hepimizin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin herkese hayırlı olsunnnn:):):):KK200::KK200::anneadayı::anneadayı:
aynıyız hemen hemen benimde 11 mayıs dogum gösterio hayırlı olsun cnm görürsün ins ben gördüm pazartesi günü :)

aynıyız hemen hemen benimde 11 mayıs dogum gösterio hayırlı olsun cnm görürsün ins ben gördüm pazartesi günü :)
öyle mi hayırlı olsun sanada canım. nasıl bişey görünüyor ay çok merak ediyorum görünce ağlamazsam iyi:)

Evet benden bir soru dahaaa kiz mi doguyor icinize erkek mi sonradan bakariz tutturmusmuyuz diyee:))
benim kız doğuyor eşime de erkek doğuyormuş hayırlısı Allah tan sağlıklı olsun da ikisine de ihtiyacımız var şuann :anneadayı::anneadayı:

Back