2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
merhaba kızlar. bugun dr gıttım tekrar guya kalp atısı dınleyecektık. sata gore 6+1 mıs. ama dr keseye göre 4 haftalık dedı gec dollenme olabılır dedı. kesenın ıcınde bişey görünmedi. dr bir sorun yok dedi ama endişe ettim.
sizler kacincı haftada kalp dinleyebildiniz.

benim sat 7 ağustosdu 9 eylülde kan testinde 1000 çıktı hcg değerim belki sen hemen adet sonrasında kalmışşsındır.

kızzzlaarr kimseler yok mu hadi toplanın uyku mu bastı mayıs annişleri:)

Merhaba kızlar biz de aranıza yeni katıldık 2 gün önce öğrendim bebişimin varlığını Allahıma çok şükür o kadar ümitsizdim ki çift çizgiyi görünce inanamadım resmen hala da inanamıyorum. bizim mucizemiz oldu.
9eylülde kan testimde hcg 1000 çıktı yarın doktora gidecem keseyi görebiliriz inşallah..
Rabbim hepimizin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin herkese hayırlı olsunnnn:):):)

hoşgedin canım. hayırlı ugurlu olsun ınşallah.

kızzzlaarr kimseler yok mu hadi toplanın uyku mu bastı mayıs annişleri:)
Aksamnerkenden uykum geliyo ogle aralari eve gidiyorum uyuyakalicam ise gec kalicsm diye odum patliyo ama sabah 5 de idrarima bi kalkiyorum sonra uyu uyuyabilirsen

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım 2 gün önce öğrendim bebişimi çok şükür çok istiyordum sonunda nasip oldu. mayıs 13 günü görünüyor bu zaman geçer mi yaa:):)
Gecer hemde hamileligin her aninin tadini cikarirsan daha cabuk gecer valla bn bulanti agri bile olsa mutlu oluyorum:)

Aksamnerkenden uykum geliyo ogle aralari eve gidiyorum uyuyakalicam ise gec kalicsm diye odum patliyo ama sabah 5 de idrarima bi kalkiyorum sonra uyu uyuyabilirsen
benimde ne hikmetse hiç uykum gelmiyor gece 12 deyince yatan ben 1 i 2 yi buluyor uyumam bu günlerde ateş basıyor felaket.

Gecer hemde hamileligin her aninin tadini cikarirsan daha cabuk gecer valla bn bulanti agri bile olsa mutlu oluyorum:)
Ay sabırsızlanıyorum çok uzun bir zaman gibi geliyor :) benim daha bulantım yok il günler aşırı derecede karın ve bel ağrım vardı. bel ağrısı dışında geçti şimdi de aşırı susuyorum ve çok su içince haliyle sürekli wc deyim:)

benimde ne hikmetse hiç uykum gelmiyor gece 12 deyince yatan ben 1 i 2 yi buluyor uyumam bu günlerde ateş basıyor felaket.
Ates basmasi yok bende ama doktorum midem bulanmasini istemiyorsan 3 litre su iceceksin dedi bende pazartesiden beri 3 litre su iciyorum cok tuvaletim geliyo geliyo o yuzden sabaha karsida illa uyaniyorum

Ates basmasi yok bende ama doktorum midem bulanmasini istemiyorsan 3 litre su iceceksin dedi bende pazartesiden beri 3 litre su iciyorum cok tuvaletim geliyo geliyo o yuzden sabaha karsida illa uyaniyorum

Bide sey sorucam ara ogune filan basladiniz mi ne yiyirsunuz ara ogunlerde

miden bulanacak olduktan sonra sudan bile tiksiniyormuşsun bence suyla alakası yok 6. haftadan sonra başlıyormuş bulantı vs millet serumluk hastanelik oluyor suyla geçeceğini sanmıyorum.

Ara öğünde iş yerine muz getiriyorum küçük tek yemelik yoğurt bugünlerde kalsiyum potasyuma ihtiyaç var keçi boynuzu pekmezi içenler varmış kan yapsın diye

Evet su icmeye simdiden basla dedi bulanti basladiktan sonra sudan bile tiksinirsin dedi vucudun suya doymasi lazimmis
Bende ceviz muz mandalina incir evde ne varsa getirip ara ogun yapiyorum ama yogurt sut bunlari tuketmiyoeum neredeyse hic. Sabah kahvaltida sadece peynir. Yogurdu kendiniz mi mayaliyorsunuz satin mi aliyorsunuz

Sabah ağrım neden geçti derken şimdide mıde bulantım başladı cok kötü oldum kızlar ne zormuş ya

ha şimdiden başlanırsa bilmiyorum ben normalde de hamile değilken günde 2.5 lt falan su içiyordum şimdide sürekli ağzım kuruyor. aynen evde olan meyvelerden getirmek lazım . ama kalsiyuma önem ver sütüde içmeye çalış gece yatmadan içmeyi düşünüyorum ya da iş yerine getirip aralarda içmeyi.
yoğurdu satın alıyorum malesef vaktim yok evde mayalamaya hem becerebilir miyim bilmiyorum

kızlar gunaydın bana yardımcı olurmusunuz cok moralım bozuk. ben doktora gittiğimde kese içinde bi miktar kan var düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi. 10 gündür yataktan kalkamıyorum bel agrım yuzunden bu sabahta baktım kahverengi koyu kıvamlı akıntı glmiş. doktoru aradım olabilir sorun yok dedi ama içim rahat değil. bu t.p bi durum basına gelen varsa bana bilgi verebilir mi?

Bende hic yogurt mayalamadimmbende bilmiyorum ama dogal sut alip onu icmek mayalayip onun yogurdunu yemek istiyorum nasilsa ileride cocugumuz icin mecbur yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…