• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aynı durum ve korku bende de var 5+1 kese var hatta kesem 4 haftalıkken göründü 4 mm di dün 12 mm olmuş ama bebiş yok henüz daha erken dedi doktor ama insan endişeniyor işte boş gebelik korkusu bende de cok :KK43: Allah ım inş. öyle bişi olmaz sağlıklı sıhhatli kalp atışlarını duyar sonrada kucagımıza alırız bebişlerimizi
AMIN CANIM HEPIMIZIN KORKUSU BU SANIRIM RABBIM INS HIC BIRIMIZE GOSTERMEZ YASATMAZ BU ACIYI

merhaba inşallah hayırlısıyla bu süreçleri geçeriz canım. bende boş gebelikten korkuyorum. cunku sata göre 6+1 ama keseye göre 4+2 felan dedı doktor. geç döllenme olabilir dedi ama benim adet tarihlerim gayet düzenliydi. bilemiyorum çok endişeliyim. gerçi dr kese şekli düzgün endişe etme dedi ama elimde değil

Canım kesenin şekli bozuk değilse ve lekelenmen kanaman yoksa olumsuz düşünme. Adetlerin düzenli olsa bile o ay geç yumurtlamış olabilirsin. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Ben diğer ikisinde iş yüzünden yorulmuştum, şimdikinde işhgitmiyorum evde yatıyorum annem bakıyor. İnşallah pazartesi günü yolc sacı görürüm ve rahatlarım,diğerlerinde göremeden düştü.

kese göründü . baska sehırde ogredım. orda dr gıttım 4 haftalık dedı tabı muhtemel sata gore konustu. şimdi izmire dondum burda kalp atışı için gittim ama malesef kese var bebek yok. dr 4 haftalık keseye gore dedı.:110::110::110:

canım benim 5+1 de bebiş görünmedi henüz 4 de görünmemesi bana görecok normal artık mecbur bekliycez birdaha nezaman gel dedi sana ? benim kese görüntüleri bak hiçbişi yok şimdilik daha :)

Eklentiler

• 11349113_1475059489488509_782385207_n.jpg
    11349113_1475059489488509_782385207_n.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 11992516_1475060069488451_2088725166_n.jpg
    11992516_1475060069488451_2088725166_n.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 11997444_1475059542821837_1930144558_n.jpg
    11997444_1475059542821837_1930144558_n.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 51
sağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben de 21'inde gideceğim. hayırlı haberler alırız inşallah. ben internetten yiyeceklerin listesini yaptım, artık ona göre besleniyorum. çok sık acıkıyorum iki saatte bir bir şeyler atıştırmam gerekiyor mutlaka. sende de öyle mi?
Ay bende çok sık acıkıyorum ya şuanda karnım gurulduyo mesela:KK48: Şimdiden kilo almasak iyi :))

canım benim içini ferah tut Allah ın izniyle bişi olmaz inş. kanama yaşayan cok tanıdıgım oldu ama bol bol yatıp dinlenmen lazım canımm. normal yanı doktorun dediği gibi. olabiliyormuş bunlar

insaalah bi problem olmaz.. zaten ilk bebeğimi kaybettim çok korkuyorum.

Her gun muhakkak bir kucuk kavanoz kendi mayaladigim yogurdu tuketiyorum. Ara ogunlerde meyve yiyorum. Bir de kavrulmamis kabuklu fistik alacagim, cok faydaliymis. Gunde 3 tane ceviz yiyorum. İstahim hic yok.
Bu ikinci bebegim. İlki kiz, bu erkek olucak gibi hissediyorum. Saglikli olsunda erkek kiz farketmez.

Al benden de o kadar hiç iştah kalmadı ama zorluyorum kendimi genelde bildiğimiz sağlıklı şeyleri yiyorum özellikle ayran

merhaba arkadaşlar benimde başımda bir boş gebelik derdi var 3 yıllık evliyim daha yeni hamile olduğumu öğredim delice bir sevinç tabı ikinci defa dr. gittiğimde dr. boş gebelik dedi tekrar başka hastane başka dr. oda aynı şeyi söyledi 1 hafta bekle dediler son adet 22 temmuz beklemek ölüm

merhaba arkadaşlar benimde başımda bir boş gebelik derdi var 3 yıllık evliyim daha yeni hamile olduğumu öğredim delice bir sevinç tabı ikinci defa dr. gittiğimde dr. boş gebelik dedi tekrar başka hastane başka dr. oda aynı şeyi söyledi 1 hafta bekle dediler son adet 22 temmuz beklemek ölüm

:( canım cok üzüldüm inş değildir kaç haftalıksın kese nekadarlık ki boş gebelik diyorlar?

Canım kesenin şekli bozuk değilse ve lekelenmen kanaman yoksa olumsuz düşünme. Adetlerin düzenli olsa bile o ay geç yumurtlamış olabilirsin. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Ben diğer ikisinde iş yüzünden yorulmuştum, şimdikinde işhgitmiyorum evde yatıyorum annem bakıyor. İnşallah pazartesi günü yolc sacı görürüm ve rahatlarım,diğerlerinde göremeden düştü.
Benim lekelenmem oldu simdi kotu birseymi yani bu ? Ama adet doneminde olabilirmus acik renk kanama pembemsi ?

çok sağol inşallah geçer. benim 7+2 hamile diyor kese en son bu salı gittim 1.77 cm o boş gebelik lafını duydum ya kaç haftalık ne zaman doğum olur hiç bir şey sormadım güya kalp atışını duyacaktım.

Al benden de o kadar hiç iştah kalmadı ama zorluyorum kendimi genelde bildiğimiz sağlıklı şeyleri yiyorum özellikle ayran

Benimde iştahım çok açıkk :D sadece tatlı şeylerden tiksiniyorum tatlı görmek istemiyorum :D Ekşi limon yiyorum mesela. Hamile kalmadan tam tersiydim. şimdi sabahları bir bardak süt aksam yatmadan bir bardak süt içiyorum. ara öğünlerde meyve yiyorum. su içmek miğdemi bulandırıo su içemiyorum. folik asit kullanıyormusunuz?

bende hiç lekelenme yok çok fazla gazım var karnım hep şiş midem bulanmıyor fazla kötü koku ve havasızlık olmadığı sürece göguslerimde şişti ne biliyim ya böyle olup ta boş gebelik denipte normal gebelik yaşayan varmı ben delircem ilk bebeğim kız olur diye adını bile düşündüm deli olcam

çok sağol inşallah geçer. benim 7+2 hamile diyor kese en son bu salı gittim 1.77 cm o boş gebelik lafını duydum ya kaç haftalık ne zaman doğum olur hiç bir şey sormadım güya kalp atışını duyacaktım.
doktor mu 7+2 diyor canım.. peki alttan ultrasyonla bakıldımı? sadece karından mı bakıldı ?

bende hiç lekelenme yok çok fazla gazım var karnım hep şiş midem bulanmıyor fazla kötü koku ve havasızlık olmadığı sürece göguslerimde şişti ne biliyim ya böyle olup ta boş gebelik denipte normal gebelik yaşayan varmı ben delircem ilk bebeğim kız olur diye adını bile düşündüm deli olcam

benim 5+2 canım şuan bende de bebek vs bişi gözükmüyor boş gebelik korkusu benide sardı :s ama nebilim geç döllenme benim mesela seninde öyle olabilir belki doktorum bana 21 sinde randevu verdi ozaman 6+5 olmuş olucam ama ozamanda göremeyebiliriz dedi bilmiyorum bende hiç canım

ben deaşırı gaz olduğu için karından hiç göremedik hep alttan oldu kontrol dr. demedi 7 haftalık diye doğrusu ilk gittiğimde 28 agsts dr. 3 4 haftalık dedi en son 8 eylül yanı bu hafta gittim boş dedi iki dr. da hfta sormak aklıma gelemdi ilk dr erken bir zaman olduğu için net söylemedi ne biliyim

aslında evet geç döllenme olbilir gerci benim adet de düzenli ama belli olmaz . senin dr. nerden anladı gheç döllenme olduğunu

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Şu an 6+2 günlük hamileyim. Daha önce 4 tane bebeğimi kaybettim. İlki 8. haftada kalp atışı alamadık. Diğerinin ise 7. haftada. Daha sonra tıp fakültesinde test yaptırdık. Kan pıhtılaşması çıktı. 1 tane kimyasal gebeliğimin ardından oluşan gebeliğimde ise bebek gelişmedi düşük yaptım 5. haftada. Neyse bunlar sıkıcı konular. Geçti gitti.
Salı günü doktora gittim ultrasonla baktı ve kalp atışı gördüğünü söyledi. Bebeğim 3.5 mm. Şu an için sağlıklı dedi.
Ben size birşey sormak istiyorum. Benim adetimden 1 hafta önce göğüslerim şişer ve acır. Bu hep böyledir yıllardır. Günlerimde çok düzenlidir. ne gün adet olacağımı bilirim hiç sekmez. 24 ağustosta adet olmam gerekiyordu ancak olmadım. 3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı. Yani tahmini olarak 16 ağustostan düne kadar göğüslerimde sızlama ve acı vardı. Ancak dünden beri sızlama yok acı yok sadece dolgunluk var. Sizce normal mi göğüslerimin acısının birden geçmesi? Daha öncede bebeklerimi kaybettim ya. İçimde hep bir korku var. Doktora da gitmek istemiyorum. Korkuyorum kötü birşey söyleyecek diye. Benim gibi olan varsa paylaşabilir mi?
Canim hayirli olsun sikinti yapma normal bisey. Daha önce yasadigin şeylerden dolayı korkman normal ama herşeyi kafana takma.

Back