- 15 Ağustos 2015
- 86
- 61
- 13
- 30
- Konu Sahibi CadiKazani
-
AMIN CANIM HEPIMIZIN KORKUSU BU SANIRIM RABBIM INS HIC BIRIMIZE GOSTERMEZ YASATMAZ BU ACIYIaynı durum ve korku bende de var 5+1 kese var hatta kesem 4 haftalıkken göründü 4 mm di dün 12 mm olmuş ama bebiş yok henüz daha erken dedi doktor ama insan endişeniyor işte boş gebelik korkusu bende de cokAllah ım inş. öyle bişi olmaz sağlıklı sıhhatli kalp atışlarını duyar sonrada kucagımıza alırız bebişlerimizi
merhaba inşallah hayırlısıyla bu süreçleri geçeriz canım. bende boş gebelikten korkuyorum. cunku sata göre 6+1 ama keseye göre 4+2 felan dedı doktor. geç döllenme olabilir dedi ama benim adet tarihlerim gayet düzenliydi. bilemiyorum çok endişeliyim. gerçi dr kese şekli düzgün endişe etme dedi ama elimde değil
kese göründü . baska sehırde ogredım. orda dr gıttım 4 haftalık dedı tabı muhtemel sata gore konustu. şimdi izmire dondum burda kalp atışı için gittim ama malesef kese var bebek yok. dr 4 haftalık keseye gore dedı.
Ay bende çok sık acıkıyorum ya şuanda karnım gurulduyo meselasağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben de 21'inde gideceğim. hayırlı haberler alırız inşallah. ben internetten yiyeceklerin listesini yaptım, artık ona göre besleniyorum. çok sık acıkıyorum iki saatte bir bir şeyler atıştırmam gerekiyor mutlaka. sende de öyle mi?
canım benim içini ferah tut Allah ın izniyle bişi olmaz inş. kanama yaşayan cok tanıdıgım oldu ama bol bol yatıp dinlenmen lazım canımm. normal yanı doktorun dediği gibi. olabiliyormuş bunlar
Her gun muhakkak bir kucuk kavanoz kendi mayaladigim yogurdu tuketiyorum. Ara ogunlerde meyve yiyorum. Bir de kavrulmamis kabuklu fistik alacagim, cok faydaliymis. Gunde 3 tane ceviz yiyorum. İstahim hic yok.
Bu ikinci bebegim. İlki kiz, bu erkek olucak gibi hissediyorum. Saglikli olsunda erkek kiz farketmez.
merhaba arkadaşlar benimde başımda bir boş gebelik derdi var 3 yıllık evliyim daha yeni hamile olduğumu öğredim delice bir sevinç tabı ikinci defa dr. gittiğimde dr. boş gebelik dedi tekrar başka hastane başka dr. oda aynı şeyi söyledi 1 hafta bekle dediler son adet 22 temmuz beklemek ölüm
Benim lekelenmem oldu simdi kotu birseymi yani bu ? Ama adet doneminde olabilirmus acik renk kanama pembemsi ?Canım kesenin şekli bozuk değilse ve lekelenmen kanaman yoksa olumsuz düşünme. Adetlerin düzenli olsa bile o ay geç yumurtlamış olabilirsin. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Ben diğer ikisinde iş yüzünden yorulmuştum, şimdikinde işhgitmiyorum evde yatıyorum annem bakıyor. İnşallah pazartesi günü yolc sacı görürüm ve rahatlarım,diğerlerinde göremeden düştü.
Al benden de o kadar hiç iştah kalmadı ama zorluyorum kendimi genelde bildiğimiz sağlıklı şeyleri yiyorum özellikle ayran
doktor mu 7+2 diyor canım.. peki alttan ultrasyonla bakıldımı? sadece karından mı bakıldı ?çok sağol inşallah geçer. benim 7+2 hamile diyor kese en son bu salı gittim 1.77 cm o boş gebelik lafını duydum ya kaç haftalık ne zaman doğum olur hiç bir şey sormadım güya kalp atışını duyacaktım.
bende hiç lekelenme yok çok fazla gazım var karnım hep şiş midem bulanmıyor fazla kötü koku ve havasızlık olmadığı sürece göguslerimde şişti ne biliyim ya böyle olup ta boş gebelik denipte normal gebelik yaşayan varmı ben delircem ilk bebeğim kız olur diye adını bile düşündüm deli olcam
tebrik ederim inşallah bizede ikinci nasip olur.Merhabalar Mayıs anneleri bende aranıza yeni katıldım hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah bu ikinci bebeğim beklenen doğum tarihi 16 mayıs
Canim hayirli olsun sikinti yapma normal bisey. Daha önce yasadigin şeylerden dolayı korkman normal ama herşeyi kafana takma.Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Şu an 6+2 günlük hamileyim. Daha önce 4 tane bebeğimi kaybettim. İlki 8. haftada kalp atışı alamadık. Diğerinin ise 7. haftada. Daha sonra tıp fakültesinde test yaptırdık. Kan pıhtılaşması çıktı. 1 tane kimyasal gebeliğimin ardından oluşan gebeliğimde ise bebek gelişmedi düşük yaptım 5. haftada. Neyse bunlar sıkıcı konular. Geçti gitti.
Salı günü doktora gittim ultrasonla baktı ve kalp atışı gördüğünü söyledi. Bebeğim 3.5 mm. Şu an için sağlıklı dedi.
Ben size birşey sormak istiyorum. Benim adetimden 1 hafta önce göğüslerim şişer ve acır. Bu hep böyledir yıllardır. Günlerimde çok düzenlidir. ne gün adet olacağımı bilirim hiç sekmez. 24 ağustosta adet olmam gerekiyordu ancak olmadım. 3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı. Yani tahmini olarak 16 ağustostan düne kadar göğüslerimde sızlama ve acı vardı. Ancak dünden beri sızlama yok acı yok sadece dolgunluk var. Sizce normal mi göğüslerimin acısının birden geçmesi? Daha öncede bebeklerimi kaybettim ya. İçimde hep bir korku var. Doktora da gitmek istemiyorum. Korkuyorum kötü birşey söyleyecek diye. Benim gibi olan varsa paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?