2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
1 gün değil canım 3 gün oluyor, pazar günü evde kimse olmayacak rahatça yapıyım diyorum, hafta içi eltimin 2 yaşındaki kızı benim oğlan kv kp temizlik yemek bulaşık çocukların yemeği içmesi uyuması bez değiştirmesi vs vs dünya isim oluyor mümkün değil yapamam, kurabiyeleri pazar günü yapıp buzluğa koyuyum,muffinide salı günü gece oğlum uyuyunca yaparım diye düşündüm
Sizlede doğum gunudas olmuşuz

Buzluğa kokusu verecek bişey koymuyoruz canım, yinede güzel muhafaza eder öyle koyarim

Teşekkür ederim canım başka çarem yok yarin yapmazsam daha yapamam gibi

Oğlumun doğum günü kurabiyelerini bugün yaptım çok şükür, 3 çeşit kurabiye oldu birde muffin yaparsam yeterli olacak, zaten misafirlere öncesinde yemekte vereceğimiz için hamur işi çok yenmez diye düşünüyorum

Kızlar ben bir cafe ile anlaştım çay coşa fanta ikramlar süsleme artı şeker hamurundan Pasta.
Evde değil dışarıda kutlayalım dedik 20 kişi falan olacağız. Hava da güzelse demeyelim keyfimize
Ya ne kadara anlastiniz merak ettim. Nizde esimin is yaptigi bi arkd mangal bahcesi gibi bi yer almis yeni acacak. Orada yapicaz. Ama pasta süsler bizden. O sadece bize yeri ayarlicak tabak bardak fln vericek ama para istemedi. Ne vericez bizde sasirdik. Ondan sordum

Oğlumun doğum gününü kutladık sonunda, tam istediğim gibi çok güzel oldu, çok yoruldum ama Allah böyle güzel yorgunluklar nasip etsin inşallah, darısı kutlamayanlarin başına.
Bu arada pastamiz 35 40 kişilik rahat vardı ve 50 TL ye yaptırmış eşim, tazecik ve çok lezzetliydi.

Cok guzel bir pasta olmus bizde 75 milyona yaptirdik ama pastamin tadi lezzeti süperdi ama görüntü olarak daha guzel birsey istemistim aynısını yapamamislar

Maşallah kuzuya nice guzel dogum gunleri görsün insallah ama mayıs annelerinin tosuncuguydu emir ama zayiflamis sanirim daha dogrusu aşiriya gitmemis cok şükür
Doğum günümüzden

Yok canım ne zayıflaması, fotoda öyle çıkmıştır, bugün 1 yaş asimiz vardı 14 kg 82 cm çıktı, günde 2 dilimden fazla ekmek yedirme dedi

Tahlilleri falan yapıldımı cnm eger hersey yolundaysa cokda takmamak lazim büyüdükçe boy atar boylu poslu biri olur
Tahlilleri güzel canım, çok şükür sıkıntısı yok, biraz genetikte aslında eşim uzun boylu kalipli, oğlumun yapisida babaya çok benziyor, babası gibi olacak demekki

Canım biz de 50 kişi olacağız. 25 kişilik pasta sipariş verdim, 375 tl tuttu. Buradakileri duyunca ben de çok şaşırıyorum.
Maşallah canım bende bu fiyatları duyunca şaşırıyorum o parayı pastaya vereceğime oğluma çeyrek altın takarım yinede üstü kalır. Hiç değilse bi yatırımı olur

Merhaba tecrğbeki anneler
alacak listesi yapıyorum da alanlara soracaklarım var:
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
Bir de bunun dışında hastane çantasında neler olmalı neler olmazsa olmaz çok kullandınız neler olmasa da olurmuş? Bebek bakımı ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…