- 7 Ocak 2014
- 3.135
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.261
1 gün değil canım 3 gün oluyor, pazar günü evde kimse olmayacak rahatça yapıyım diyorum, hafta içi eltimin 2 yaşındaki kızı benim oğlan kv kp temizlik yemek bulaşık çocukların yemeği içmesi uyuması bez değiştirmesi vs vs dünya isim oluyor mümkün değil yapamam, kurabiyeleri pazar günü yapıp buzluğa koyuyum,muffinide salı günü gece oğlum uyuyunca yaparım diye düşündümKurabiye hemen bozulur mu? Bi gün bekleyebilir gibi sanki ama bu alanda da uzman sayılmam, sanki bir günde bişey olmazmış gibi geldi bana.
Bir de bizim de 17 mayıs, aile anca hafta sonu gelebileceği icin 19 veya 20 mayısta topluca kutlayabilecegiz, carsamba da ufak bi pasta kendi aramızda kutlariz artık..
Buzluğa kokusu verecek bişey koymuyoruz canım, yinede güzel muhafaza eder öyle koyarimCanım kurabiyeler genelde bozmuyor ama dondurucuda tadı değişebilir diğer yiyeceklerin kokusu geçebilir hava almayan kavanozda saklasan daha iyi olur sanki. Bende doğum gunumuzde herşeyi kendim hazırlamıştım tek atımlık çörekotlu kurabiye yapmıştım yetiştirmem diye 2 gün önceden yapmistim çok beğenildi ve hic bayatlamadi tavsiye ederim.
Canim ben bir hafta önceden borek kurabiye ve zebrakek yaptim kizimin d.günu icin buzluga attim ve genelde de yapar atarim bozulmaz hatta daha tadi hos oluyo buzdolabi posetlerine koy posetin icindeki havayi icine cekip p
osetin agzini bagla hicbiseycik olmaz
Seninde anneler günün kutlu olsun canım, Rabbim herkese nasip etsinKizlar anneler günümüz kutlu olsun rabbim tüm kadinlara bu muhteşem duyguyu tattırsin inşallah
Ya ne kadara anlastiniz merak ettim. Nizde esimin is yaptigi bi arkd mangal bahcesi gibi bi yer almis yeni acacak. Orada yapicaz. Ama pasta süsler bizden. O sadece bize yeri ayarlicak tabak bardak fln vericek ama para istemedi. Ne vericez bizde sasirdik. Ondan sordumKızlar ben bir cafe ile anlaştım çay coşa fanta ikramlar süsleme artı şeker hamurundan Pasta.
Evde değil dışarıda kutlayalım dedik 20 kişi falan olacağız. Hava da güzelse demeyelim keyfimize
Doğum günümüzden
Yok canım ne zayıflaması, fotoda öyle çıkmıştır, bugün 1 yaş asimiz vardı 14 kg 82 cm çıktı, günde 2 dilimden fazla ekmek yedirme dediCok guzel bir pasta olmus bizde 75 milyona yaptirdik ama pastamin tadi lezzeti süperdi ama görüntü olarak daha guzel birsey istemistim aynısını yapamamislar
Maşallah kuzuya nice guzel dogum gunleri görsün insallah ama mayıs annelerinin tosuncuguydu emir ama zayiflamis sanirim daha dogrusu aşiriya gitmemis cok şükür
Dikkat etmek lazim canim ya zayıflik nasil iyi değilse fazla kilo da iyi degil gun boyunca neler yediriyosun ve miktarı nekadaryesilcan86
Aslında öyle her gördüğünü yiyen bi bebek değil, çorba yiyor meme emiyor
Tahlilleri güzel canım, çok şükür sıkıntısı yok, biraz genetikte aslında eşim uzun boylu kalipli, oğlumun yapisida babaya çok benziyor, babası gibi olacak demekkiTahlilleri falan yapıldımı cnm eger hersey yolundaysa cokda takmamak lazim büyüdükçe boy atar boylu poslu biri olur
Canım biz de 50 kişi olacağız. 25 kişilik pasta sipariş verdim, 375 tl tuttu. Buradakileri duyunca ben de çok şaşırıyorum.Ben ozsutten 20 kisilik 240tlye siparis ettim. Sizinkiler i duyunca sok oldum ama napalim pazar gunu bizimde dgunumuz
Maşallah canım bende bu fiyatları duyunca şaşırıyorum o parayı pastaya vereceğime oğluma çeyrek altın takarım yinede üstü kalır. Hiç değilse bi yatırımı olurCanım biz de 50 kişi olacağız. 25 kişilik pasta sipariş verdim, 375 tl tuttu. Buradakileri duyunca ben de çok şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?