- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.241
Doktora götürdün mü canım ne dediKizlar daha onceden de bahsetmistim kizimin ayaklari parantez bacak biraz duzelme var gibi ama sol bacak cok carpik ve ice dönük ayak adim atarkende ice adim atiyo acaba ayak tabanı mi yamuk bu kizin
Bence de çok pahalı.sırf şeker hamuru zaten üstüUuu fiyatlar cok pahali bende düşünüyorum 1 şeklinde ama fiyatların bukadar yuksek oldugunu bilmiyodum 200 tl pasta ne ya 10 katlı pasta mi yaptiracaz topu topu sekil olarak 1 sekli olacak nerden ne kaziklariz peşindeler ya
Çok güzelmiş canımBuydu pastamız
Bizim gibi yürümeyen kaldı mi acaba
Geçmiş olsun canım bi ortopediye götür baksınlar, erken müdahale olurKizlar daha onceden de bahsetmistim kizimin ayaklari parantez bacak biraz duzelme var gibi ama sol bacak cok carpik ve ice dönük ayak adim atarkende ice adim atiyo acaba ayak tabanı mi yamuk bu kizin
Teşekkür ederim canım darısı doğum günü pastasina inşallahÇok güzelmiş canım
Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah.Biz doğum günümüzü kutladık bugun yani 11 mayısta ailearası yaptim evde,
zaten davet ettuklerimde gelmedi sadece kardesim ile bir eltim geldi kek borek pogaca kurabiye kendim yaptim pastayida 1 seklinde 75 tl yapti adam ama seker hamursuz istedikk sanirim oyuzden 100den 75 e indi ama pastayo alirken hesap 75 demis birsürü malzemem kaldı ben isterdim ki kalabalik olsun daha guzel gecsin ama kendileri bilirler Allahtan cok masraf yapmamisim çok cesit yapmadim ya ziyan olacakti yinede kuzum kuzenleriyle sevindi ya bunada şukür
İlk doğum günü olduğu için biraz özeniyorum canım, 8 sene bekledim yavrumu çok hevesim var herşey güzel olsun istiyorum, eşimin yakın akrabaları gelecek, benim bi annem babam olacak aşırı kalabalık degilizde yinede oğluma ileri için bir hatıra olsun.Doğum günününü bi biz öyle şatafatlı kutlamadık sanırım.aile arasında pasta aldık sadece.mecburende akşam kutladık.zaten oğlum uyudu Doğum gününde yoktu.bide kızlar biz 1 yaş aşısını olduk.boyumuz 75 cm kilo 11.700 kilo biraz fazlamı sizce.sizin bebişlerin boyu kilosu nasıl.
cok gec okunuyor burada 9 gibiİftardan sonra kutlarsiniz canım, 1 gün biraz yorulursun o kadar
Maşallah canım seninki daha tosuncukmuşNice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah.
Gelmeyende gelmesin boşver, bizimkide yakın akrabalarla kutlanacak Allah nasip ederse
İlk doğum günü olduğu için biraz özeniyorum canım, 8 sene bekledim yavrumu çok hevesim var herşey güzel olsun istiyorum, eşimin yakın akrabaları gelecek, benim bi annem babam olacak aşırı kalabalık degilizde yinede oğluma ileri için bir hatıra olsun.
Boy kilo bizim daha tartilmadi ama 9 buçuk aylıkken 76 cm 12 kiloydu, 1 yaş asimiz doğum gününün ertesi gün olacak
Yapacak bişey yok canım 9 buçukta kesersiniz pastayıcok gec okunuyor burada 9 gibi
Az kalmış canım hic stres yapma. Birkaç haftaya almaz yürür.Bu arada bizim sıpa da hala yürümüyor 8. Ayda emeklemeye ve tutunarak ayakta durmaya başladı ama şu an hala kendi başına adım atmıyor. Elinden tutarsan yürüyor veya biyere dokunarak..
Kızlar bişey soracam, benim oğlumun doğum günü çarşamba kısmetse, bi kaç çeşit kurabiye yapmak istiyorum ama hafta içi pek müsait olamıyorum, yarın müsait olacam acaba yarın yapıp buzluğa mi atsam diyorum bozulma olurmu bi akıl verin bana
Canım kurabiyeler genelde bozmuyor ama dondurucuda tadı değişebilir diğer yiyeceklerin kokusu geçebilir hava almayan kavanozda saklasan daha iyi olur sanki. Bende doğum gunumuzde herşeyi kendim hazırlamıştım tek atımlık çörekotlu kurabiye yapmıştım yetiştirmem diye 2 gün önceden yapmistim çok beğenildi ve hic bayatlamadi tavsiye ederim.Kızlar bişey soracam, benim oğlumun doğum günü çarşamba kısmetse, bi kaç çeşit kurabiye yapmak istiyorum ama hafta içi pek müsait olamıyorum, yarın müsait olacam acaba yarın yapıp buzluğa mi atsam diyorum bozulma olurmu bi akıl verin bana
osetin agzini bagla hicbiseycik olmazKızlar bişey soracam, benim oğlumun doğum günü çarşamba kısmetse, bi kaç çeşit kurabiye yapmak istiyorum ama hafta içi pek müsait olamıyorum, yarın müsait olacam acaba yarın yapıp buzluğa mi atsam diyorum bozulma olurmu bi akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?