Merhaba canim,bebek icin emzik cok alma ve biberon,her bebek kullanmiyor,bir tane bulundur yetetli,hastaneye kendin icin oed,bebek icin 1tane 20li yenidogan setleri var onlardan,herseyden 2tanee var icinde yeterli olur, alt acma bezleri cok gerekli,hastaneye de kendin icin hasta bezi alabilirsin lazim olucaktir,bebek icin agiz mendili genel kullanimda cok lazim oluyor,ben cok kullandim,kanguruyu cok kullananlar var ama isime yaramadi cok acikcasi,pek.gerekli degil,ona para verme bence canim,genel alisveris icin almissindir ama su ince yumusak bebek taraklarindan alabilirsin,n,tirnak makasi,otri bebe burun aspiratoru cok kullandik,seum fizyolojik,sudocrem benim kiza iyi geldi diger markalar pisik yapti,yeni doganken prima premium care kulla dm iyiydi,kendone sut yapsin diye hipp natal emziren anneler icin bitki cayi, bebegine gaz olmasin diye sana kimyonlu rezene,milupanin var,bebek battaniyesi cok kullaniyorsun heryere ser cok ise yariyor benimki 1yasinda hala isime yariyor, sampuan dermatolojik almistim,biraz alerjik diye biobabynin,vucuduna bebek yagi bir. Iki kez kullandim onn disinda gerekmedi kucuklerinden alman yeterli, bilgi olarak konak olursa zeytinyagli karbonatli su karistirip basinda yarim aaat bekletince kabariyor ,tarakla tarayip yikiyorsun geciyor, emzirme icin gunde 3litre su icersen sutun cok olur,bana sut yapan seyler, helva,misir, dezene,papatya cayi,natal bitki cayi,borulce,bulgur,tavuk bunlardi canim,isine yarar belki,bir de bebegini ilk 7vgun 2saati gecirmeden sk sk emzir, sarilik olmasin,hastaneye kendine bir takim alsan yeter,iki takim gecelik tasidim lazim olmadi ,ama yine de istersen al tabii,sezeryan olucaksan hamile taytini alabilirsin cikarken giymek icin,cunku karnin gayet kaliyor,ve o bolge hassas oluyor karnin bol giymis olursun,ama nirmal dogumsa bilnyrum,ben sezeryan olmstm mecburen,birde bebek bilgisi vereyim bebeklerde yeni digdugunda bezinde kirmizimsi tyruncumsu lekeler gorebilirsin birkac gune,ben bilnyrdum korkmustm normalmis,hormonal anneden aldgi hormonlardan dolayo vucut atiyormua bunlari,gobek bagi icin spreyler var onlardan kullanabilirsin benden bu kaadar cnm iyi geceler