• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizim gibi yürümeyen kaldı mi acaba :dondurma:

Bizde daha yürümedi, kanepeden tutunup kalkıyor,ayakta durduğu yerde uzun süre duruyor ama yürüme yok, bazen bi cesaret 3 5 adım hooop koca popis yerde, ben biraz kilosuna bağlıyorum, malum emir biraz tosuncuk
Kizlar daha onceden de bahsetmistim kizimin ayaklari parantez bacak biraz duzelme var gibi ama sol bacak cok carpik ve ice dönük ayak adim atarkende ice adim atiyo acaba ayak tabanı mi yamuk bu kizin
Geçmiş olsun canım bi ortopediye götür baksınlar, erken müdahale olur

Çok güzelmiş canım
Teşekkür ederim canım darısı doğum günü pastasina inşallah

Kızlar doğum günü hazırlıkları ne alemde, bizim gunumuz haftaya carsamba, masasini kendim hazırlamak istiyorum, gittigiyor dan 1 yaş baskılı bi set aldım, burdanda bi kaçtane süs aldım, pastasını hazır yaptırırım da muffin ve kurabiyeleri kendim yapmak istiyorum inşallah, kafamda güzel bi şeyler gerçekleşir inşallah

Biz doğum günümüzü kutladık bugun yani 11 mayısta ailearası yaptim evde,
zaten davet ettuklerimde gelmedi sadece kardesim ile bir eltim geldi kek borek pogaca kurabiye kendim yaptim pastayida 1 seklinde 75 tl yapti adam ama seker hamursuz istedikk sanirim oyuzden 100den 75 e indi ama pastayo alirken hesap 75 demis birsürü malzemem kaldı ben isterdim ki kalabalik olsun daha guzel gecsin ama kendileri bilirler Allahtan cok masraf yapmamisim çok cesit yapmadim ya ziyan olacakti yinede kuzum kuzenleriyle sevindi ya bunada şukür

Doğum günününü bi biz öyle şatafatlı kutlamadık sanırım.aile arasında pasta aldık sadece.mecburende akşam kutladık.zaten oğlum uyudu Doğum gününde yoktu.bide kızlar biz 1 yaş aşısını olduk.boyumuz 75 cm kilo 11.700 kilo biraz fazlamı sizce.sizin bebişlerin boyu kilosu nasıl.

Biz doğum günümüzü kutladık bugun yani 11 mayısta ailearası yaptim evde,
zaten davet ettuklerimde gelmedi sadece kardesim ile bir eltim geldi kek borek pogaca kurabiye kendim yaptim pastayida 1 seklinde 75 tl yapti adam ama seker hamursuz istedikk sanirim oyuzden 100den 75 e indi ama pastayo alirken hesap 75 demis birsürü malzemem kaldı ben isterdim ki kalabalik olsun daha guzel gecsin ama kendileri bilirler Allahtan cok masraf yapmamisim çok cesit yapmadim ya ziyan olacakti yinede kuzum kuzenleriyle sevindi ya bunada şukür
Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah.
Gelmeyende gelmesin boşver, bizimkide yakın akrabalarla kutlanacak Allah nasip ederse

Doğum günününü bi biz öyle şatafatlı kutlamadık sanırım.aile arasında pasta aldık sadece.mecburende akşam kutladık.zaten oğlum uyudu Doğum gününde yoktu.bide kızlar biz 1 yaş aşısını olduk.boyumuz 75 cm kilo 11.700 kilo biraz fazlamı sizce.sizin bebişlerin boyu kilosu nasıl.
İlk doğum günü olduğu için biraz özeniyorum canım, 8 sene bekledim yavrumu çok hevesim var herşey güzel olsun istiyorum, eşimin yakın akrabaları gelecek, benim bi annem babam olacak aşırı kalabalık degilizde yinede oğluma ileri için bir hatıra olsun.
Boy kilo bizim daha tartilmadi ama 9 buçuk aylıkken 76 cm 12 kiloydu, 1 yaş asimiz doğum gününün ertesi gün olacak

Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah.
Gelmeyende gelmesin boşver, bizimkide yakın akrabalarla kutlanacak Allah nasip ederse

İlk doğum günü olduğu için biraz özeniyorum canım, 8 sene bekledim yavrumu çok hevesim var herşey güzel olsun istiyorum, eşimin yakın akrabaları gelecek, benim bi annem babam olacak aşırı kalabalık degilizde yinede oğluma ileri için bir hatıra olsun.
Boy kilo bizim daha tartilmadi ama 9 buçuk aylıkken 76 cm 12 kiloydu, 1 yaş asimiz doğum gününün ertesi gün olacak
Maşallah canım seninki daha tosuncukmuş

Doğum günleri kutlanıyor bakıyorumda. İyiki doğmuş Kuzucuklar nice güzel yaslara inşallah. Asimizi bizde dün olduk herhangi bir sorun olmadı ama diğerlerine göre biraz ağır 3lu karma olduğu icin. Dün yerinde duramadı çıldırdı emmek istiyo ben odaya geçip emziren kadar heryerime sıktı morartti. Bugünde sürekli uyuyor. Alerjisi yapan besinleri çilek yumurta beyazı patlıcan bakla domates gibi yiyecekleri birkaç gün yedirmeyin dedi doktor bize. Sizinde aklınızda olsun. Boyumuz biraz uzun bizim 78 'm kilomuzda 9.750 cikti. Akşama kadar koşturup duruyo yediği şeyleri de hemen yakıyo malesef.

Kızlar hala pasta siparişi vermeyen ve düşünen varsa bi de çevrenizde migros varsa bi sorun derim, 15 kişilik 1 şeklinde pastaya 50 tl dediler bana, ama sehirden sehire degisir mi bilmem. Şeker hamurunda da kişi başı 6 tl dediler. Dediğim gibi fiyatlar farkedebilir bilmiyorum ama bizim arkadaş yaptırmıştı gayet de güzel ve tazeydi. Araştırırken büyük marketleri de listeye ekleyin bi bakın. :)

Bu arada bizim sıpa da hala yürümüyor 8. Ayda emeklemeye ve tutunarak ayakta durmaya başladı ama şu an hala kendi başına adım atmıyor. Elinden tutarsan yürüyor veya biyere dokunarak..

Kızlar bişey soracam, benim oğlumun doğum günü çarşamba kısmetse, bi kaç çeşit kurabiye yapmak istiyorum ama hafta içi pek müsait olamıyorum, yarın müsait olacam acaba yarın yapıp buzluğa mi atsam diyorum bozulma olurmu bi akıl verin bana

Kızlar bişey soracam, benim oğlumun doğum günü çarşamba kısmetse, bi kaç çeşit kurabiye yapmak istiyorum ama hafta içi pek müsait olamıyorum, yarın müsait olacam acaba yarın yapıp buzluğa mi atsam diyorum bozulma olurmu bi akıl verin bana

Kurabiye hemen bozulur mu? Bi gün bekleyebilir gibi sanki ama bu alanda da uzman sayılmam, sanki bir günde bişey olmazmış gibi geldi bana.
Bir de bizim de 17 mayıs :KK45:, aile anca hafta sonu gelebileceği icin 19 veya 20 mayısta topluca kutlayabilecegiz, carsamba da ufak bi pasta kendi aramızda kutlariz artık..

Canım kurabiyeler genelde bozmuyor ama dondurucuda tadı değişebilir diğer yiyeceklerin kokusu geçebilir hava almayan kavanozda saklasan daha iyi olur sanki. Bende doğum gunumuzde herşeyi kendim hazırlamıştım tek atımlık çörekotlu kurabiye yapmıştım yetiştirmem diye 2 gün önceden yapmistim çok beğenildi ve hic bayatlamadi tavsiye ederim.

Canim ben bir hafta önceden borek kurabiye ve zebrakek yaptim kizimin d.günu icin buzluga attim ve genelde de yapar atarim bozulmaz hatta daha tadi hos oluyo buzdolabi posetlerine koy posetin icindeki havayi icine cekip p
osetin agzini bagla hicbiseycik olmaz

Back