- 7 Ocak 2014
- 3.135
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.261
1 gün değil canım 3 gün oluyor, pazar günü evde kimse olmayacak rahatça yapıyım diyorum, hafta içi eltimin 2 yaşındaki kızı benim oğlan kv kp temizlik yemek bulaşık çocukların yemeği içmesi uyuması bez değiştirmesi vs vs dünya isim oluyor mümkün değil yapamam, kurabiyeleri pazar günü yapıp buzluğa koyuyum,muffinide salı günü gece oğlum uyuyunca yaparım diye düşündümKurabiye hemen bozulur mu? Bi gün bekleyebilir gibi sanki ama bu alanda da uzman sayılmam, sanki bir günde bişey olmazmış gibi geldi bana.
Bir de bizim de 17 mayıs , aile anca hafta sonu gelebileceği icin 19 veya 20 mayısta topluca kutlayabilecegiz, carsamba da ufak bi pasta kendi aramızda kutlariz artık..
Sizlede doğum gunudas olmuşuz
Buzluğa kokusu verecek bişey koymuyoruz canım, yinede güzel muhafaza eder öyle koyarimCanım kurabiyeler genelde bozmuyor ama dondurucuda tadı değişebilir diğer yiyeceklerin kokusu geçebilir hava almayan kavanozda saklasan daha iyi olur sanki. Bende doğum gunumuzde herşeyi kendim hazırlamıştım tek atımlık çörekotlu kurabiye yapmıştım yetiştirmem diye 2 gün önceden yapmistim çok beğenildi ve hic bayatlamadi tavsiye ederim.
Canim ben bir hafta önceden borek kurabiye ve zebrakek yaptim kizimin d.günu icin buzluga attim ve genelde de yapar atarim bozulmaz hatta daha tadi hos oluyo buzdolabi posetlerine koy posetin icindeki havayi icine cekip p
osetin agzini bagla hicbiseycik olmaz
Teşekkür ederim canım başka çarem yok yarin yapmazsam daha yapamam gibi