2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çok zor ya bizimkiler okulunu bile ayarlamaya çalışıyorlar şimdiden bana soran yok bakalım ben istiyormuyum sanki ben bakıcıyım

Yaaa o sac olayı ayri bisey neyseki o konuda hemfikiriz. Kp geçen gün söyledi eşim hemen tepki verdi. Bu arada saçın gürleşmesinde hiçbir etkisi yokmus kazitmanin.

Başka bahane bulurlar canım bence kv nasıl anlaşırız diye psk gitmek lazım

Valla benim yaşadıklarımla aynı 1. Paragraf bu kadar olur birde gelen misafir lohusasın yatman lazım dedi bize hizmet edeceksin diye mi öyle dedi diye problem çıkardılar benden başka hepsi lohusaydı ben idare ettim bizimkiler zaten görüşmüyor doğum gününü nasıl kutlayacağım bakalım

Ee işin var mı misafirin gelir falan diye düşünmüyormu bizimki ilk günlerde 20 gün falan geldi kabus gibiydi kahvaltıyı bile nasıl yaptığımı bilmiyorum yatmak istiyorsun yatamıyorsun bir de herşeye bir uyarıda bulunuyordu 2. Çocuğu düşünüyorum bunlar yüzünden korkuyorum valla

Üfff nedir bu ya valla benim kızım var ama oğlum olsaydi da gelinime ben böyle yapmazdım ya. Eşimle aram açılıyor kv yüzünden. Eşime anlatıyorum eleştirme diyo bu sefer biz kavga ediyoruz. Bende sabır taşı değilim ki.

Haklısın canım insan eşiyle paylaşmayıpta ne yapacak bir de o seni haksız görünce iyice sinirleniyor insan birde idare et yaşlılar demiyor mu sanki bizim ailemiz yok ben annemi o kadar idare etmiyorum bizde desürekli onlara gitmemizi istiyorlar ben sıkıldım artık eşimde çocuğu özlüyorlar gidelim diyor gittiğimizde de suratlar sirke satıyor çocuğa saçma sapan şeyler yediriyorlar birşey söylesem eşim boşver karışma birşey olmaz diyor bazen kendimi zor tutuyorum avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yeter diye bu ne ya köle gibi

Her konuda fikirleri var zaten. Ben kızımı beslerken katı olan besinleri doğrayıp mama sandalyesinin tepsisine koyuyorum teker teker kendisi yesin diye hem oyalanıyor hem keyif alıyor. Kirleniyor diye kendi vermek istiyor benim çocuğum zaten hergun yıkıyorum ki onada karşılar hergun yikanmazmis neyse yaklaşık 2 aydir böyle yediriyorum. Geçen hafta günü vardı kv orda kadınlardan biri önünü koyun kendi yemeye alışsın gelişimi için önemli dedi ki sürekli önüne vermek gerekiyormus doğrusu buymuş deyip duruyo. Be kadın 2 aydır ben ne diyorum ne yapmaya çalışıyorum acaba ben çocuk gelişimi mezunuyum ben soyleyince yanlış oluyorda gündeki ilkokul mezunu Kadın söyleyince doğru oluyor. Ay çıldırıcam ya.

Pes ya aynen söyleyemedin ama değil mi bizimki de siz bilirsiniz ama diye cümleye başlar istediğini yaptırtır ben de 17 yıl idarecilik yaptım anaokulunda ama benden daha deneyimliler

Pes ya aynen söyleyemedin ama değil mi bizimki de siz bilirsiniz ama diye cümleye başlar istediğini yaptırtır ben de 17 yıl idarecilik yaptım anaokulunda ama benden daha deneyimliler
Yok canım bisey denirmi hic dersen sen saygısız olursun 3 gün surat asilir vs. vs.

Yok canım bisey denirmi hic dersen sen saygısız olursun 3 gün surat asilir vs. vs.
Çok isterdim şöyle çatır çatır cevap veren biri olmayı aman deli uymayalım derlerdi kafamda rahat olurdu ama nerdeeee evlilik aşkı öldürmüyor bence evlendikten sonra aşkı kv öldürüyor bir de çocuk olunca gerisini düşün artık

Yaaa o sac olayı ayri bisey neyseki o konuda hemfikiriz. Kp geçen gün söyledi eşim hemen tepki verdi. Bu arada saçın gürleşmesinde hiçbir etkisi yokmus kazitmanin.

Kesinlikle yok tabiki canim o değil çok şükür kızımın saçlarıda gayet iyiii yaşına dahada uzamış olur yanii . Allahtan eşimde bıkmış durumda annesinden benden önce genelde o tepkisini gösteriyo ama anlayan varmı karşı tarafta muamma ...

Önce bi telefonla arıyor yoklama çekiyo çocuk uyanıkmı diye ben biri varsa direk misafirim var diyorum tamam diyip kapatıyor ama akşamına oğlu gelince geliyo yada whatsapptan görüntülü arıyo çocuk hasretinden ölüp bitiyolar ama günde yarım saat görmek yetiyo nedense... birde hafta içi haftasonu hiç farketmiyo pazar günü bile 12 olmadan bizde ben kendi annemle pazar günleri telefonda bile konuşmam ama kv bıktırdı artık sanki kocamla değil onunla evli gibiyim

smilesny he bide geçen kp sanki ben çocuğu kaçırıyomuşum gibi kızım allahaşkına şu kadına çocuğu hergün göster benim başımın etini yiyo dedi bende çok yanıyosanız hasretinden öğleden sonra uyku saati dışında alın bi iki saatte ben dinleniyim dedim 15 gün kadar oldu hiç öyle bi girişimde bulunmadılar

Allah sabır versin canım çok zor işin eşinle konuşsan belki yardımcı olur sana

Süper iyi yapmışsın götür arada bırak çık gez biz eşimle öyle yapıyoruz geçenlerde 7 saat bıraktık belki bir daha istemezler dedim ama bizimki de uslu duruyor getirin diyorlar sonra acısını çıkarıyor evde yeni bir yöntem bulmam lazım çocuğada üzülüyorum yazık ya ben onlarla vakit geçirmeyim diye çocuğum kalıyor onlarla baba mutlu tabii bak bize zaman kalıyor bırakalım diyor ama ben çok istemiyorum gıcık bir gelinim

Geçen hafta kuzenimin kına gecesi vardı bırakayım dedim tmm dedi ağız ucuyla ki ben gittikten 1 saat sonra eşim işten geldi o idare edebiliyo normalde .bıraktım gittim saat 10 olmadan göndermiş eşimi beni alması için durmuyo çocuk diye . Geldim gayette normaldi yanii ama hiçbirşey yedirememişler aç kalmış . Birde ben işe başlamayı düşünüyorum bütün gün nasıl bakılacak kızıma bilmiyorum

Kizlar iyi akşamlar

Babasi gidip kizina puma ayakkabı almis 170 milyona hemde 22 numara büyük geliyo ne yapsam bilemedim acaba gidip kucuk numarasini mi alsam yoksa ilk adimlarini atana kadar ayak büyür de giyer mi acaba ?

Kizlar iyi akşamlar

Babasi gidip kizina puma ayakkabı almis 170 milyona hemde 22 numara büyük geliyo ne yapsam bilemedim acaba gidip kucuk numarasini mi alsam yoksa ilk adimlarini atana kadar ayak büyür de giyer mi acaba ?
Bende satıcı kız yüzünden 22 numara almıştım malesef giyemiyor giysede yürüyemiyor bahçede giydirmistik birkaç kez değişim yapamadim. Şimdi yazlık daha yumuşak daha rahat yürümesine yardımcı olacak bir ayakkabı bakıyorum. Çünkü ayakları o kadar çabuk büyümeyecek 3 4 aya ancak olur gibi geliyor. Değişim yap istersen büyük olduğu için yürümekte güçlük çekiyor benim kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…