2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
benimkide zar zor uyur ama geceleri artik emmiyo bazen iki kere ağlamadığı halde mama yapiyorum iki yudum almadan birakiyo ne yapsam acaba zeten cok hareketli oldugu icin zayif kaldi

Aa kusura bakma dà senjn ki çok anormal mis ben hemen diorum valla. Bu bebe tek benim degil. AHa da bıraktım. Vursun başını senden bilirm Die .hemen alır
onunda kendine göre sebepleri varmış bazen hak veriyom sabah 6 da evden cikio aksam 22 de eve gelio yoruluyorum halım yok dio ama bende ilgili bir baba isterdim açıkcası ne olursa olsun sevdigi halde bakmak icinden gelmiyo

Canim ya haklisiniz ama insanlardan cok etkileniyorim herkes ufacık bu bisey vermiyomusun deyince anneligi yapamiyorim diye üzülüyorum bilmiyorim yabelki takmamaliyim etrafimdaki herkes baskasiyl kiyasliyo bak o bunu verio kilolu sen vermiyon kızın kucuk kalmis gibi kiyaslamalarda yapinca boyle kimseye belli etmiyorum yok benim kizim saglikli zayif degil diorum ama sadece burda sizinle paylaşıyorum sinirliportakal

Canim üzülme gece beslenmesini bırakması daha iyi benim kızım bir aydan fazladır bıraktı beslenmiyor doktor hiç sorun değil bırak uyusun dedi saat başı kslkip mama yaptım İçmedi kilosu da 9 bile değil millete kulak asma boşver sen elinden geleni yapıyorsun canım
Bizdede istahsizlik var bir haftadır cildirmak üzereyim ne versem kilit vuruyor o minnak ağzına emmeyi zaten bıraktı bu aralar sadece devam sütüyle besleniyor

Canim ağzı olan konusuyo sen annesisin ne istediğini sen hissedersin zaten aç olsa yer çocuk hic takılma ona. benim kızda 2 haftadır hic bisey yemiyordu sadece emzirdim artik su içmekten yemek yiyemedim 2 gündür iştahı yerine geldi dış çıkarma zamanları böyle oluyo malesef. Kilo ve boy konusuna gelirsek yegenimle kızım arasında 1 yaş fark var boyları aynı benim kız 9 yeğenim 10 kilo bu kıyaslama yapılacak bir konu degil. Sonuçta herkesin boyu ve kilosu farklı öyle değil mi? Bebeğin sağlıklıysa hic bu söylentilere takılıp o tatlı canını sıkma. Laf söyleyenlerede evet küçük ama sağlığı yerinde de geç ben artik laf anlatmak yerine he he deyip geçiyorum.

Sağolun kizlar zaten bende cok umursamiyorum ama buraya yaziyorum sonucta aynı ayda bebislerimiz var yanlislarimi eksiklerimi söyleyip doğru olani yapmaya ve ogrenmeye calisiyorum

Dış çıkarma zamanı malesef oyleler. Bizde babayı attik diğer odaya kızımla birlikte yatıyoruz geceleri 2 kere fian uyaniyo emziriyorum uyumaya devam ediyo. Bi ara Uyaniyoda 2 saat oynuyodu gece şükür geçti o dönem. Sürekli huyları degisiyo kuzucuklarin büyüyene kadar devam edecek. Allah sağlık versinde gerisi hikaye.

Tam 2.5 saattir uyanan kızımı geri uyutmaya çalışıyorum. Az önce de sinirlenip yatağına bıraktım sarkıp düşmesin diye de elimi dayanıştım kızım da ayakta konuşuyordu hala (sıfır uyku belirtisi bu arada) sonra eğildi parmaklarıma kafasını yasladı yüzünü sürdü yine parmaklarıma mahvetti beni ya böyle masumiyet olur mu

Ayyy canım kıyamam ya. Gece uyanınca çok kötü oluyo insan.Esim uyandırsa tekme tokat girerim ama konu minnoslar olunca akan sular duruyor.Bazen bende sesimi yukseltiveriyorum çok üzülüyorum sonra bizden başka güvendikleri kimse yokki. Annelik böyle bisey işte.

Ayyy canım kıyamam ya. Gece uyanınca çok kötü oluyo insan.Esim uyandırsa tekme tokat girerim ama konu minnoslar olunca akan sular duruyor.Bazen bende sesimi yukseltiveriyorum çok üzülüyorum sonra bizden başka güvendikleri kimse yokki. Annelik böyle bisey işte.

öyle canım valla eşim de arada bana doğru döndüğünde bile resmen ittiriyorum adamı ama minnoşuma kıyamam valla okadar masum okadar muhtaç ki

Evet ya cok sessizlesti artik buralar
kizlar kizim bu aralar tirnaklariyla yüzümüzü boynumuzu tirnakliyo ve bundan zevk aliyo
Birde bu aylarda yeni yeni neler veriyorsunuz menulerine eklediğiniz seyler varmi
Birde gunluk neler veriyorsaniz paylasirmisiniz bilmediklerimiz seylerden geri kalmayalim

Slm arkadaşlar kimse girmiyor artık neden acaba , benim kız artık ayağa bir yerden tutunarak kalkıyor, tutunarak yürüyor. iştahı yok yumurta, yoğurt, peynir yemiyor umarım bir süre sonra yer. pastırmaya bayılıyor ama tuzlu diye vermiyorum. ona özenip yaptığım yemekleri yemiyor bizim yemeklerden biraz yiyor salatalık, portakal, kivi, mandalina ve muzu seviyor günde 1-2 tane bebe bisküvisi veriyorum onu da severek yiyor .

Ay kızlar delirmek üzereyim esimin yüksek lisans için okula gitmesi nedeniyle birkaç aydır kavalidemlerde kalıyoruz. Hafta sonu için esimin teyzesi ve dayisi geldi rizeden.. Ben kızımı 20:30 21:30arası uyuturum rutine alıştırmak için. Cuma akşamı yeni geldiler diye 22:45'e kadar çocuğu uyumadım ayıp olmasın diye. Dün akşam yine saat 23 e kadar bekledim uykusu var yavrumun pek ağlamaz biri ilgilenirse oynamaya devam eder. ee ben uyutayim artik geç oldu dedim ki kayınvalide ne dese begenirsiniz ''aglamiyoki oynuyor işte çocuk uykusuzluktan aglayana kadar dursun görsünler'' iyi dursun bari dedim ne diyeyim o kadar insanın içinde. Bana yine bi surat bi surat. Gece 01:00 de uyuttum kızımı ağlaya ağlaya altını zor bezledim. Ben aylardır uykusu olsada olmasa da uyku rutini oluşturmak icin kendimde 21:00 da yattim.milletin keyfi olacak diye aylardır verdiğim emeğim boşa gitti. Hatta bizim yanımızda koltukta uyusun yatağına yatırma uyuyrkende seyredelim dediler ya. Kuzum geç uyuduğu icin 6 da kalktı uykusunu alamadı huysuz bende mecbur erken uyandım kafayı yicem valla.

Bizimde kahvaltıda süzme yada tam yağlı aztuzlu beyaz peynirin içine birkaç kaşık zeytinyağı ile bazen ceviz bazen zeytin karıştırıp veriyrum birkaç çay kaşığı ev reçeli sekersiz.haşlanmış yumurtayı çok sevmiyor bende bazen tavada karıştırmadan iyice pisiriyorum sarışını o zaman daha iyi yiyor. birde kasar peynirini çok seviyor memleketten muhlama peyniri diye satılan peynirden getirmiştik biz yemiyoruz artik kızım yiyor. Gün içinde kendimize yaptığım yemeklerden ne varsa ev yoğurdu sebze, corba köfte pilav biraz biraz yediriyorum (artik özel yapmıyorum çünkü yemiyor yapsamda bizimkilerden yiyor bıraktım bende özel yapmayi). Küçük bir muz elma rendesi bazen portakal suyu mevsime uygun hangi meyve varsa veriyorum. Akşamda bizim yemeklerden yiyor. Birde bunların yanısıra gün içinde emziriyorum.Bizimde menümüz boyle.

Son düzenleme:
Bal patlıcan domates (yemeklerde biber salçası kullanmaya çalışıyorum az miktarda) ve fıstığın her çeşidi alerjen olduğu için daha hic vermedim.1 yaşından sonra vermiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…