- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.821
Ayy baba olmak varmışİşlerine gelmiyor da ondan canım. Ben de isterim koltuğuma yerleşip keyif yapmayı. Kim istemez? Ama beyefendiler fedakarlık yapamıyorlar. Ben beceremiyorum deyip çekiliyorlar.
benimkide zar zor uyur ama geceleri artik emmiyo bazen iki kere ağlamadığı halde mama yapiyorum iki yudum almadan birakiyo ne yapsam acaba zeten cok hareketli oldugu icin zayif kaldiBizimki saatte bir kalkıp emiyor canm bazen de babasını görüp uyumak istemiyor ona gülüyor filan (uyuyan adama gülüyor) 1.5 saat filan uyutmaya çalışıyorum.. biz uyku tulumu almıştık hep onla yatıyor yoksa kesinlikle üstünde birşey durdurmaz.bir gün tulumu yıkamıştım kurumayınca gece battaniye örttüm ama her dönmek istediğinde battaniyeye dolaşınca ağladı..
onunda kendine göre sebepleri varmış bazen hak veriyom sabah 6 da evden cikio aksam 22 de eve gelio yoruluyorum halım yok dio ama bende ilgili bir baba isterdim açıkcası ne olursa olsun sevdigi halde bakmak icinden gelmiyoAa kusura bakma dà senjn ki çok anormal mis ben hemen diorum valla. Bu bebe tek benim degil. AHa da bıraktım. Vursun başını senden bilirm Die .hemen alır
Canim üzülme gece beslenmesini bırakması daha iyi benim kızım bir aydan fazladır bıraktı beslenmiyor doktor hiç sorun değil bırak uyusun dedi saat başı kslkip mama yaptım İçmedi kilosu da 9 bile değil millete kulak asma boşver sen elinden geleni yapıyorsun canımCanim ya haklisiniz ama insanlardan cok etkileniyorim herkes ufacık bu bisey vermiyomusun deyince anneligi yapamiyorim diye üzülüyorum bilmiyorim yabelki takmamaliyim etrafimdaki herkes baskasiyl kiyasliyo bak o bunu verio kilolu sen vermiyon kızın kucuk kalmis gibi kiyaslamalarda yapinca boyle kimseye belli etmiyorum yok benim kizim saglikli zayif degil diorum ama sadece burda sizinle paylaşıyorumsinirliportakal
Canim ağzı olan konusuyo sen annesisin ne istediğini sen hissedersin zaten aç olsa yer çocuk hic takılma ona. benim kızda 2 haftadır hic bisey yemiyordu sadece emzirdim artik su içmekten yemek yiyemedim 2 gündür iştahı yerine geldi dış çıkarma zamanları böyle oluyo malesef. Kilo ve boy konusuna gelirsek yegenimle kızım arasında 1 yaş fark var boyları aynı benim kız 9 yeğenim 10 kilo bu kıyaslama yapılacak bir konu degil. Sonuçta herkesin boyu ve kilosu farklı öyle değil mi? Bebeğin sağlıklıysa hic bu söylentilere takılıp o tatlı canını sıkma. Laf söyleyenlerede evet küçük ama sağlığı yerinde de geç ben artik laf anlatmak yerine he he deyip geçiyorum.Canim ya haklisiniz ama insanlardan cok etkileniyorim herkes ufacık bu bisey vermiyomusun deyince anneligi yapamiyorim diye üzülüyorum bilmiyorim yabelki takmamaliyim etrafimdaki herkes baskasiyl kiyasliyo bak o bunu verio kilolu sen vermiyon kızın kucuk kalmis gibi kiyaslamalarda yapinca boyle kimseye belli etmiyorum yok benim kizim saglikli zayif degil diorum ama sadece burda sizinle paylaşıyorumsinirliportakal
Canim üzülme gece beslenmesini bırakması daha iyi benim kızım bir aydan fazladır bıraktı beslenmiyor doktor hiç sorun değil bırak uyusun dedi saat başı kslkip mama yaptım İçmedi kilosu da 9 bile değil millete kulak asma boşver sen elinden geleni yapıyorsun canım
Bizdede istahsizlik var bir haftadır cildirmak üzereyim ne versem kilit vuruyor o minnak ağzına emmeyi zaten bıraktı bu aralar sadece devam sütüyle besleniyor
Canim ağzı olan konusuyo sen annesisin ne istediğini sen hissedersin zaten aç olsa yer çocuk hic takılma ona. benim kızda 2 haftadır hic bisey yemiyordu sadece emzirdim artik su içmekten yemek yiyemedim 2 gündür iştahı yerine geldi dış çıkarma zamanları böyle oluyo malesef. Kilo ve boy konusuna gelirsek yegenimle kızım arasında 1 yaş fark var boyları aynı benim kız 9 yeğenim 10 kilo bu kıyaslama yapılacak bir konu degil. Sonuçta herkesin boyu ve kilosu farklı öyle değil mi? Bebeğin sağlıklıysa hic bu söylentilere takılıp o tatlı canını sıkma. Laf söyleyenlerede evet küçük ama sağlığı yerinde de geç ben artik laf anlatmak yerine he he deyip geçiyorum.
Dış çıkarma zamanı malesef oyleler. Bizde babayı attik diğer odaya kızımla birlikte yatıyoruz geceleri 2 kere fian uyaniyo emziriyorum uyumaya devam ediyo. Bi ara Uyaniyoda 2 saat oynuyodu gece şükür geçti o dönem. Sürekli huyları degisiyo kuzucuklarin büyüyene kadar devam edecek. Allah sağlık versinde gerisi hikaye.Canim üzülme gece beslenmesini bırakması daha iyi benim kızım bir aydan fazladır bıraktı beslenmiyor doktor hiç sorun değil bırak uyusun dedi saat başı kslkip mama yaptım İçmedi kilosu da 9 bile değil millete kulak asma boşver sen elinden geleni yapıyorsun canım
Bizdede istahsizlik var bir haftadır cildirmak üzereyim ne versem kilit vuruyor o minnak ağzına emmeyi zaten bıraktı bu aralar sadece devam sütüyle besleniyor
Ayyy canım kıyamam ya. Gece uyanınca çok kötü oluyo insan.Esim uyandırsa tekme tokat girerim ama konu minnoslar olunca akan sular duruyor.Bazen bende sesimi yukseltiveriyorum çok üzülüyorum sonra bizden başka güvendikleri kimse yokki. Annelik böyle bisey işte.Tam 2.5 saattir uyanan kızımı geri uyutmaya çalışıyorum. Az önce de sinirlenip yatağına bıraktım sarkıp düşmesin diye de elimi dayanıştım kızım da ayakta konuşuyordu hala (sıfır uyku belirtisi bu arada) sonra eğildi parmaklarıma kafasını yasladı yüzünü sürdü yine parmaklarıma mahvetti beni ya böyle masumiyet olur mu
Ayyy canım kıyamam ya. Gece uyanınca çok kötü oluyo insan.Esim uyandırsa tekme tokat girerim ama konu minnoslar olunca akan sular duruyor.Bazen bende sesimi yukseltiveriyorum çok üzülüyorum sonra bizden başka güvendikleri kimse yokki. Annelik böyle bisey işte.Tam 2.5 saattir uyanan kızımı geri uyutmaya çalışıyorum. Az önce de sinirlenip yatağına bıraktım sarkıp düşmesin diye de elimi dayanıştım kızım da ayakta konuşuyordu hala (sıfır uyku belirtisi bu arada) sonra eğildi parmaklarıma kafasını yasladı yüzünü sürdü yine parmaklarıma mahvetti beni ya böyle masumiyet olur mu
öyle canım valla eşim de arada bana doğru döndüğünde bile resmen ittiriyorum adamıAyyy canım kıyamam ya. Gece uyanınca çok kötü oluyo insan.Esim uyandırsa tekme tokat girerim ama konu minnoslar olunca akan sular duruyor.Bazen bende sesimi yukseltiveriyorum çok üzülüyorum sonra bizden başka güvendikleri kimse yokki. Annelik böyle bisey işte.
Evet geliyorum ses seda yok çıkıyorumHeyy millet nerede yaa, artık kimse gelmiyor buraya
Aynen valla hergün giriyorum hiç kimse yok yenii topik mi buldu millet ya bırakan kaçmışEvet geliyorum ses seda yok çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?