• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam herkese. ay ne olur dertlesin benle . ☺ daha 4 ay kadr var ama icimde bi huzursuzluk var işe döneceğim diye. 1 yaşını geçmiş olacak ama o zaman bana ihtiyacı azalır mi ? Uyandığında beni görmeden susmuyor o zaman nasil olacak? Aslında dönmek de istiyorum ama bebemden nasıl ayrilicam düşüncesi yiyor bitiriyor. Hani aklıma gelince sanki kaynar sular kayniyo kafamda. Nasıl rahat edecek şu içim ?

Selam herkese. ay ne olur dertlesin benle . ☺ daha 4 ay kadr var ama icimde bi huzursuzluk var işe döneceğim diye. 1 yaşını geçmiş olacak ama o zaman bana ihtiyacı azalır mi ? Uyandığında beni görmeden susmuyor o zaman nasil olacak? Aslında dönmek de istiyorum ama bebemden nasıl ayrilicam düşüncesi yiyor bitiriyor. Hani aklıma gelince sanki kaynar sular kayniyo kafamda. Nasıl rahat edecek şu içim ?
canm merhaba bende çalışan bir anneyim 2 ay önce başladm çalışmaya
benmde aklmda hep bunlar vardı ama zamanla cozülüyor alışıyorsn için parçalanıyor ama hayat şartları herşey yoluuna girer sen şimdiden düşünme bunları.
bakıcı mı bakacak ?

Merhabalar bebeğimi bırakıp işe başladığımda daha 4 aylık bile olmamıştı bıraktım bıraktım işe geldim.Bu bizim mecburiyetimiz işten ayrılmak gibi bir durumunuz yoksa çalışan anneleriz biz onlarda çalışan annelerin çocukları.Bununla yaşamayı öğrenmek zorundayız.Her sabah arkamdan el sallayıp gönderiyor beni.Güvenle bırakabileceğiniz birisi varsa dert edip üzmeyin kendinizi bence.üzgün haliniz çocuğu da olumsuz etkiler çünkü

Aynen bende öyleyim kafalarına göre ezbere ilaç yazıp gönderiolar. canm
ek gıdayla aranız nasıl
İyi canım
9 aylik kontrolünde 8900 gr geldi
200.gr.vermis.3 ayda
Boyu 75.5 cm
Herseyi yiyor ama, et balık tavuk hatta brokoli.
Ama ishal yüzünden cok kilo verdi,.yani gelişimi kilo.açısından durdu

canm merhaba bende çalışan bir anneyim 2 ay önce başladm çalışmaya
benmde aklmda hep bunlar vardı ama zamanla cozülüyor alışıyorsn için parçalanıyor ama hayat şartları herşey yoluuna girer sen şimdiden düşünme bunları.
bakıcı mı bakacak ?
bakacak kişi de muallakta aslında. Şimdilik babaanne bakabilir. Ama onun için de sabahları uzun bir yolculuğa çıkmamız gerekecek. Eve gelen bakıcı bulamadık henüz. çoğu kişi kendi evinde bakmaktan yana. Evden çıktıktan sonra babaanne daha mantıklı geliyor ama işte onda da her sabah onca yolu çektirmeye içim elvermiyor.

Merhabalar bebeğimi bırakıp işe başladığımda daha 4 aylık bile olmamıştı bıraktım bıraktım işe geldim.Bu bizim mecburiyetimiz işten ayrılmak gibi bir durumunuz yoksa çalışan anneleriz biz onlarda çalışan annelerin çocukları.Bununla yaşamayı öğrenmek zorundayız.Her sabah arkamdan el sallayıp gönderiyor beni.Güvenle bırakabileceğiniz birisi varsa dert edip üzmeyin kendinizi bence.üzgün haliniz çocuğu da olumsuz etkiler çünkü
ahh iste o güvenle bırakabilecek kişi asıl derdim galiba. O zamana kadar guvenebilecek bir bakıcı bulmayı ümit ediyorum ama büyük ihtimal bulamicam ve babaanneue bırakmak zorunda kalcam

İyi canım
200.gr.vermis.3 ayda
Boyu 75.5 cm
neden ishal oldu ki acaba canm ya. hastalanmsydı bi hastalandılar m ızaten hayat tümden duruyor

bebekleriniz neler neler yapabilyor anneler..
benmki emeklemiyor dönüyor yuvarlanıyor koltuklara tutnarak durabiliyor
bay bay anne baba dede dior ( yeni demeye başladı bunlar. )
kendi kendine cıglık atıor cok huysuz 4 dişimiz var
Canım kızım 19 mayıs doğumlu emekliyor bir yere tutunarak kalkmaya çalışıyor ama popoyu kaldıramıyor biz koltuğa yasladığımızda uzun süre ayakta kalıyor, alttan 2 dişi var sadece, gelgel yapıyor ve söylüyor, baybay, alkış, cimcim pır oyununu oynuyor. Henüz sadece heceliyor bağırıyor, bezinin çırtını açıyor. Öpücük atıyor. Şimdilik yapabildiklerimiz bunlar

Canım kızım 19 mayıs doğumlu emekliyor bir yere tutunarak kalkmaya çalışıyor ama popoyu kaldıramıyor biz koltuğa yasladığımızda uzun süre ayakta kalıyor, alttan 2 dişi var sadece, gelgel yapıyor ve söylüyor, baybay, alkış, cimcim pır oyununu oynuyor. Henüz sadece heceliyor bağırıyor, bezinin çırtını açıyor. Öpücük atıyor. Şimdilik yapabildiklerimiz bunlar
maşallah canm benm daha nasıl olsun peki ek gıda ile arası nasıl
kilosu boyu felan
yemesi içmesi iyi mi
tv izliyor mu

Ek gıdayla arası fena değil muz ve ceviz karışımını, erişte, portakal, kivi, et, tavuk seviyor , yumurta sevmiyor, yoğurt yeni yemeye başladı o da çok az, boyu kısa 69 cm minyon olacak sanırım kiloda 8800 gr

neden ishal oldu ki acaba canm ya. hastalanmsydı bi hastalandılar m ızaten hayat tümden duruyor
Dönem donem sikkaka yapiyor.
Disten.dedik.çünkü sebebi.yoktu.
Su ara normal mesela.
Bu arada benim kizim tvye.bakmiyor
Sadece tanıtım ve.reklamlara dikat.kesiliyor
Baby.tvye.bile.pek.bakmiyor
Biri.alkis.yapsin.hele, hemen alkis.yapiyor, cok.seviyor
Bugun de bana.goz.yumma oyunu.yapmaya başladı.
Bi.ara.burnunu kisik yapiyordu. 2.aydir.filan yani.
Çok oyuncu minigim

Evet o canim cok işe yariyo faydasini gorursun mutlaka valla ilk 3 ay cok dikkat ettim birde biz grubumuzda ilk haftalarda beraber karbon diyetini hesapliyoduk sonra spor yarışları koyduk ve ikili gruplar halinde yarislarla hirsli devam ettim bu gruplara katilmam 12 kasimdi 4 ay dolmadi aslinda goruntumde baya fark oluştu hamilelikten sonra kemiklerde kalinlasma oluyo mu acaba cunku 70 göstermiyorum sadece biraz basenliyim onun dışında gayet memnunum halimden
Şu yiyeceklere numara verilen, 50 puan günlük sınırı asmaman.gereken mi ?
Benimde.ilgimi.cekti o, yapilabilir.
Ne guzel.sen.idealine.ulasmissin. benim.gebelik oncesi kiloma 72.ye.bile.cok.var

bebekleriniz neler neler yapabilyor anneler..
benmki emeklemiyor dönüyor yuvarlanıyor koltuklara tutnarak durabiliyor
bay bay anne baba dede dior ( yeni demeye başladı bunlar. )
kendi kendine cıglık atıor cok huysuz 4 dişimiz var
Canım benim oğlum 17 mayıs doğumlu, emeklemiyor yuvarlaniyor,yürüteci çok iyi kullanıyor, gel gel, baybay ve alkış yapıyor. , ge ge baba anne dede ciss eyce diyor, öpücük atıyor burnunu kiristirip hızlı nefes alıp veriyor, 8 dişimiz var, tv telefon izlemiyor bi kaçtane reklam seviyor onlara bakıyor, ek gıda konusunda seçici meyve yemiyor,yoğurt biraz seviyor çorba çeşitlerini seviyor, bu ay hasta olduğu için 9.ay aşısı 2 hafta ertelendi çarşamba günü inşallah boy kilo ve asimiz olacak ama 7 aylıkken 10 kilo 900 gr Di 71 cm Di

İyi canım
200.gr.vermis.3 ayda
Boyu 75.5 cm
Canım ateşi ihmal etme geçen hafta ateşinden oğlumu acile götürdük tahlil yapıldı kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz hala, acilde kan aldirttik çocuktan diye kv nasıl kızdı bize altı üstü ateşi çıktı ben onu iyilestirirdim felan ne laflar saydı enfeksiyon çıkınca utandı, erken farkedildigi için 3 günde oranı çok düştü ama yinede antibiyotik 11 gün kullanalım dedi. Sende bi götür Dr istersen

Kızlar ya 1 haftadır oğlumu bi aksilik buluyor mutlaka, önce kanda enfeksiyon çıktı, keyfi kaçtı o taş gibi kolay kolay ağlamayan çocuk saçının teline degsek ağlar oldu, dün sabah kahvaltı yaparken bi anda kaynar çaya elini soktu, az öncede yurutecinde sağa sola gidip oynuyordu, çamaşır makinesinin üstünde babanın cüzdanı görmüş tahminimizce onu almak için uzanmış muhtemelen biraz tırmanmaya kalktı çünkü boyundan çok yüksek ve yürütecle beraber ters dönmüş onü öyle görünce aklım çıktı, cüzdan yerdeydi yanındaki anahtarda aşağı sallanmistı ordan tahmin ettik. Cok sukur biraz agladi sustu biseyi yok.Okuyorum üflüyorum devamlı daha ne yapsam bilmiyorum, 1 haftada ay parçası tosun oğlum soldu gitti kiloda verdi tahminim, çok üzülüyorum, 2 gece boyunca memeye ağzını bile sürmedi yemek yemedi, kucagimdan inmedi hic bugün biraz açıldı iştahı, valla Rabbim cenneti boşuna anaların ayakları altına sermemis, annelik ne büyük bir görevmiş

canım senin bebeğinin maşallahı var. kilosu boyu yerinde, bir de pamuk gibi paşa. bol bol oku bence. ben nazara inanırım. çabuk göze gelir bebeğin.

bakacak kişi de muallakta aslında. Şimdilik babaanne bakabilir. Ama onun için de sabahları uzun bir yolculuğa çıkmamız gerekecek. Eve gelen bakıcı bulamadık henüz. çoğu kişi kendi evinde bakmaktan yana. Evden çıktıktan sonra babaanne daha mantıklı geliyor ama işte onda da her sabah onca yolu çektirmeye içim elvermiyor.

canım çok sorun yapma, bir şekilde oluyor. emziriyorsan sütünü de etkiler.
ben işe başladığımda bebeğim 5,5 aylıktı. nasıl olcak diye düşününce ter basıyordu. kv bakacaktı, sonra ben bakamam dedi. annem çalışıyordu. ay o günler aklıma geldi. tek başıma geçirdim zaten o günleri de. şimdi annem bakıyor. götürüyorum, orda kalıyorum, sonra dönüyorum. sabah götürmesi zor oluyor ama idare ediyoruz.

kv evi uzaksa her gün götür getir yapması zor olur. gelebilirse o gelsin kalsın veya siz kalın derim. ben de önümüzdeki günlerde götür getir yapıcam ama nasıl olucak bilmiyorum. hele ki bugünden sonra. yolda kustu kızım, ben de biraz panik yaptım falan. evde olsa çok daha rahat olurdu.

Arkadaşlar dün gece ateşimiz 38,5 du 2 defa calpol verdim şimdi 37,5 diş mi acaba parmağı sürekli ağzında hiçbir şey yemiyor sürekli emmek istiyor doktora götürmek de kararsız kaldım

Canım benim oğlum 17 mayıs doğumlu, emeklemiyor yuvarlaniyor,yürüteci çok iyi kullanıyor, gel gel, baybay ve alkış yapıyor. , ge ge baba anne dede ciss eyce diyor, öpücük atıyor burnunu kiristirip hızlı nefes alıp veriyor, 8 dişimiz var, tv telefon izlemiyor bi kaçtane reklam seviyor onlara bakıyor, ek gıda konusunda seçici meyve yemiyor,yoğurt biraz seviyor çorba çeşitlerini seviyor, bu ay hasta olduğu için 9.ay aşısı 2 hafta ertelendi çarşamba günü inşallah boy kilo ve asimiz olacak ama 7 aylıkken 10 kilo 900 gr Di 71 cm Di

Canım ateşi ihmal etme geçen hafta ateşinden oğlumu acile götürdük tahlil yapıldı kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz hala, acilde kan aldirttik çocuktan diye kv nasıl kızdı bize altı üstü ateşi çıktı ben onu iyilestirirdim felan ne laflar saydı enfeksiyon çıkınca utandı, erken farkedildigi için 3 günde oranı çok düştü ama yinede antibiyotik 11 gün kullanalım dedi. Sende bi götür Dr istersen
maşşallah canm benm senn bebiş baya tosuncukmuş annesi bizimki su anda 10 kilo 700 gram 10. aya girecegiz işte ne güzel tv de bakmıyormuş nasıl oyalıyorsn peki eziyeti cok oluyor mu huysuzlugu felan

Back