2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben varım canım. işe gelirken aylardır kzıma süt sağıp bırakıyorum son bir haftadır zaten yumuşadı göğüslerim ama 5 gündür 10ar cc azaldı resmen bugün çok canım sıkıldı.eve gidince mısır patlatıp yicem süt arttırıyormuş bir de kaşık helvasının arttırdığını duydum onu yapıcam. yorgunluktan ve stresten benimki işle ilgili biraz stresim var kızım da sürekli yürümek istiyor peşinde koşmaktan yoruldum baya h.sonu dinlencm arttırmaya çalışcm inşallah. ha bide ısırgan otu çayı varmış olmadı bide yarın ondan alırım.

Canim karni tok keyfi yerinde sadece meraktan uyumuyo die dusunuyorum besikte tutunup ayağa kalkmaya calistigi icin besige her koydugumda kalkip besige tutunmaya calisiyo bizim gibi böyle yapip uyumayan varmi acaba
Canım bi sıkıntısi olabilirmi acaba, karnı açtır veya diş sancısı çekebilir. 1 çay kaşığı ağrı kesici ver yapabilirsen kundak yap öyle benim oğlum çok güzel uyuyor

Ben hipp in emzirwn anneler icin bitki cayi vardi onu iciyordum iyi geliyordu bayagi,ama son zamanlarda cok yoruluyrum ,uyumuyor gece bizimki azaltti sanirim bu durum

Canim karni tok keyfi yerinde sadece meraktan uyumuyo die dusunuyorum besikte tutunup ayağa kalkmaya calistigi icin besige her koydugumda kalkip besige tutunmaya calisiyo bizim gibi böyle yapip uyumayan varmi acaba
Var canjm benim kzim da aynj ,ben dis skntisina veriyorum durumu ama,her uyandigina tutunup kalkiyor artik bakiyor alalim diye,guler misin aglar misin resmeb durum bu ...

Aynen aynen bide fare gibj başını besikten yukarı cikarip gülmüyor mu tum sinirim yok oluyo ama bu uykusuzluğuda üzmüyor degil hani
Var canjm benim kzim da aynj ,ben dis skntisina veriyorum durumu ama,her uyandigina tutunup kalkiyor artik bakiyor alalim diye,guler misin aglar misin resmeb durum bu ...

Yesilcan86 cok gecmis olsun cnm konu cocuk olunca hassas davranmaliyiz ya enfeksiyona aciklar gercekten dikkat etmek lazim soylemekten cekinme cnm
Goguslerim benim de inik hep gece sisiyorlar sadece onu da indiriyor gece kalkinca. Gun icinde cok uzun emmiyor ama daha cok ictigi icin kalmiyor diye dusunuyorum

Canım ek gıda illaki veriyorum ben, süt sagmadigim için ne kadar çıkıyor bilmiyorum ama benim tosun çok şikayetçi değil, ben her uyutma öncesinde çorbasını veya yoğurdun mutlaka yedirir suyunu icirir bi 5 10 dk sonra emziririm çok güzel uyur maşallah, devam sütü kullanmayı düşünmüyorum zaten yaşına bişey kalmadı o zamana kadar böyle sonrasında isterse inek sütü içer

Uykusu tam gelmeyince benim oğlumda öyle, tabi ben gündüzleri kundak yapıyorum hafiften besigide salladimmi gözler kayıp gidiyor, bugün 10 da uyandı 12 buçukta uyuttum 3 buçukta uyandı, 6 da yatırdım 8 buçukta uyandı gece uyuması 1 ı buldu, kundak dene canım kollarını sar sıkıca kısık sesle ninni söyle uyur belki. Benim oğlum camlibelden çıktım yaya ninnisini çok seviyor onu söylüyorum uyuyor

Canim benimde aklimi kurcalıyor ama nezdman doktora gitsem ne desem iyi çocuğun biseyi yok deyip gönderiyorlar

Bazi doktorlar az yiyo ondan dio ama ne versemde yemiyo demekki tok israr etsem bebege israr etmeyin yemezse zorlamayin diolar şaştım kaldım valla
Bizde de ayni sorun var ya az az kati yapiyo normal mi acaba baya ikiniyo sanirsin bezi doldurdu ama ugak bisi cikarmis

Kizlar kizimin disleri hafif hafif sararmaya basladi neden oluyo sizinde mi oyle ne yapmam lazim fikri olan varmi tamam her yediklerinden sanra birkac kasik su vermek lazim baska ne önerirsiniz

Kizlar kizimin disleri hafif hafif sararmaya basladi neden oluyo sizinde mi oyle ne yapmam lazim fikri olan varmi tamam her yediklerinden sanra birkac kasik su vermek lazim baska ne önerirsiniz
Bi yer de okumustum nemli bezle arada silin yazıo du . Benimki de hafif renk Değiştir mis de . Ben yapmadım henüz bişi 2 üste 2 allta var tam tavşan. sneinkiler kactane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…