• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar bu arada kizim bu bir haftadir besigin korkulk örtülerine tutunup kalkiyo sonra gücü yetmiyo düşüyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyo habire besikte kalkmak için cirpiniyo nr yapcagimi sasirdim kafasini habire besigin tahtalarina vurup duruyo demin ayaga kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip alnini besigin tahtasina vurdu dakikalarca agladi birde besikten duser korkusu basladi bende ne olacak boyle siz de durumlar nasil bu duurmu yasayaniz varmi nasil önlem aliyorsunuz ya
Canım bizim de öyle. Her an yanındayız iki saniye boş bırakmaya gelmiyor. Ama göz önünde de olsa olacak oluyor.
Ben tv sehpası için kenar koruma bantı aldım. Kenarları ve köşeleri sünger gibi oldu. Bir de prizler için bebek kilidi aldım. Böyle böyle tedbir alıyoruz. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Tehlikeli zamanları..

Kızlar bende bişey sorucam ya. Bebişlerinizin tam 9. ayda boyları ne kadar oldu. Bugün doktora gittim inanın kavga edecektim onun ölçtüğü boyun falan doğru olduğunu düşünmüyorum

Biz 9.ayı tamamladığımızda sağlık ocağı 73 ölçtü Dr 74,5 ölçtü. Kilosu 9 çıktı. Seninkine ne dediler ki

Canım beni anlatmışsın sanki. Bende de unutkanlık çok fazla ama ben aklımın sürekli kızımda olmasından kaynaklanıyor diye düşünmüştüm. Psikopata bağlamış şekilde aklım fikrim kızım :) kızımla bozdum kafayı :deli::halay::KK53: bu arada benim de popomda egzama çıktı :mad: ve d vitamini değerim benim de çok düşük. Vitamin takviyesi almadım. Süttem kızıma geçerse, hem onun damlası hem benim takviyem kızıma çok olur diye.

Aynısı bende de var hafızamı kaybetmiş gibiyim çok iyi hatırlarım normalde herşeyi ama bu aralar biri birşey söylüyo hiç yaşamamışım gibi zerresini hatırlamıyorum. Demir eksikliği bende hamilelikten öncede vardı aslında onamı bağlıdırkii
Ben artık para falan kaybedince dutumun vehametini daha iyi anladım, emin olduğum şeyden bile şüphe duyar oldum, herşeyi unutuyorum yanlış hatırlıyorum diye. Haftaya Dr a gidince sorarım bir fikri vardır

Kızlar bende bişey sorucam ya. Bebişlerinizin tam 9. ayda boyları ne kadar oldu. Bugün doktora gittim inanın kavga edecektim onun ölçtüğü boyun falan doğru olduğunu düşünmüyorum
Ben 25 indesaglik ocagina gidecem. Olculunce yazarım. Ama tam duramadiklarindan yanlis olculuyor. Birkeresinde cocugu 63cm olctu. Ertesi ay gittik 62 diyor bide gülüyor su çekmiş bu cocuk diye

yeos yeos dvitsmini cok dusuk.mutlaka takviye damla kullanmalisin. Bebise verirkennswnde kullan ve 15 dk direk gunes ışığı almalisin ciplak tene. Ama unutkanlik b12 vit ile ilgili deniyor .o degere bakildi mi
B12 ye de bakıldı Can'ım. Ref aralığı 211-921 diyor benim 399 çıkmış. Çok da düşük değil heralde. D vitamini kilo aldırır mı yaa ampül verir heralde dr

günaydın anneler biz bugun cok sık uyandık gece cok uykusuzum o haldede işe geldim vla ne zaman bitcek bu uykusuz günler bilmyrm hiç:uykucu::uykucu::uykucu:

günaydın kızlar. benim kızım da bu gece çok uyandı. acayip yoruldum. uyutuyorum beşiğine koyuyorum uyanıyor, dönüyor dönüyor ağlıyor vs...gece boyu 3 kere mama verdim.

emziriyorum koyuyorum uyanıyor. memeyi kendi kendine bırakmıyor. biberonla uyumaya alıştı. emzirdikten sonra yatağa koyunca mama veriyorum. öyle uyuyor.

mama veren arkadaşlar; gece kaç ölçek/cc mama veriyorsunuz?

günaydın kızlar. benim kızım da bu gece çok uyandı. acayip yoruldum. uyutuyorum beşiğine koyuyorum uyanıyor, dönüyor dönüyor ağlıyor vs...gece boyu 3 kere mama verdim.

emziriyorum koyuyorum uyanıyor. memeyi kendi kendine bırakmıyor. biberonla uyumaya alıştı. emzirdikten sonra yatağa koyunca mama veriyorum. öyle uyuyor.

mama veren arkadaşlar; gece kaç ölçek/cc mama veriyorsunuz?
hep mi böyle yoksa ara ara mı canm grcekten tuhen cok yoruluyor insan

Kızlar benimki karnı tok olsa bile emmeden uyumuyor gece de sık uyanıyor yine emerek uykuya geçiyor nasıl bıraktıracağım bilmiyorum doktorda emerek uyamayı bırakması gerekiyor dedi fikri olan var mı

Kızlar benimki karnı tok olsa bile emmeden uyumuyor gece de sık uyanıyor yine emerek uykuya geçiyor nasıl bıraktıracağım bilmiyorum doktorda emerek uyamayı bırakması gerekiyor dedi fikri olan var mı
vala canm benmkdie öle ben baş gelemedim emmeden uymuor dalmıor uykuya illaki emecek.

her gece böyle değil canım. hiç deliksiz uyuduğumuz yok, bazen 1 kere uyandığı oluyor. öyle olduğunda çok mutlu oluyorum. ama emzirip yatağına koyduğumda uyumaması epeydir var.
bizde aynıyız 1 kere felan uyanması mucize benm için ..
nie böle anlamyrm ne zaman düzelecek bunlar:kızgın:

Off ayni durum bizdede vardi dun aksam cok uyandi dise vurdum artik 6 disi oldu 4 yukarda 2 asagida cok uzamadilar daha eminim onlar agri yapmistir. Bazen bir kere uyaniyo o zaman bende cok mutlu oluyorum emerek sallayarak uyutuyorum birakacak gibi degil agliyor cunku uykuya dalamadigi icin biraktirmak zor ya ama daha kucukler benim gorumceminki 2 yasina yaklasti hala emiyo gece de bi kere fln emiyormus
Ise gittigimden bende cok zorlaniyorum calisan annelere Allah yardim etsin zombi gibiyim gercekten
Bu ara bende goz seyirmesi basladi iki haftadir bitmiyor ara ara oluyo sanirim d ve b vitamini eksikligim var doktora gitmem lazim acil
Insallah bu uykusuzluk cabuk biter

Back