• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar kizimin disleri hafif hafif sararmaya basladi neden oluyo sizinde mi oyle ne yapmam lazim fikri olan varmi tamam her yediklerinden sanra birkac kasik su vermek lazim baska ne önerirsiniz
Bu arada onceki hafta bireysel de derece olmuştuk. Tebrik ederim senj. . Mayıs anneleri kilolari verio ;) emziriyor musun Sende

Canim bizimde iki altta iki ustte 4 disi var cok tatli bide cenesini hep yamuk yamuk ceviriyo cok komik oluyor ya ben yarim bi nemli bezle silmeyi denim bakim nasil oluyo

Sagol canim sen sherry ve ben ilk 3e girdik bende sizi tebrik ediyorum
Bi yer de okumustum nemli bezle arada silin yazıo du . Benimki de hafif renk Değiştir mis de . Ben yapmadım henüz bişi 2 üste 2 allta var tam tavşan. :KK66: sneinkiler kactane

Bu arada onceki hafta bireysel de derece olmuştuk. Tebrik ederim senj. . Mayıs anneleri kilolari verio :KK66: emziriyor musun Sende
benim kilom cok az kaldi belki kemiklerim kalin ondan cok göstermiyorum bak simdi seni takibe alicam fotograflarrim var

Canim bizimde iki altta iki ustte 4 disi var cok tatli bide cenesini hep yamuk yamuk ceviriyo cok komik oluyor ya ben yarim bi nemli bezle silmeyi denim bakim nasil oluyo

benim kilom cok az kaldi belki kemiklerim kalin ondan cok göstermiyorum bak simdi seni takibe alicam fotograflarrim var
Aa süpersin. . Son halin baya incelmis. Benim dé hedefe 4 kilo kaldı . Yavaş yavas versek de verirz .inşallah sen en son ki hafta kac gr verdin benim 300 gr gitti çok az :(

Kızlar ya 1 haftadır oğlumu bi aksilik buluyor mutlaka, önce kanda enfeksiyon çıktı, keyfi kaçtı o taş gibi kolay kolay ağlamayan çocuk saçının teline degsek ağlar oldu, dün sabah kahvaltı yaparken bi anda kaynar çaya elini soktu, az öncede yurutecinde sağa sola gidip oynuyordu, çamaşır makinesinin üstünde babanın cüzdanı görmüş tahminimizce onu almak için uzanmış muhtemelen biraz tırmanmaya kalktı çünkü boyundan çok yüksek ve yürütecle beraber ters dönmüş onü öyle görünce aklım çıktı, cüzdan yerdeydi yanındaki anahtarda aşağı sallanmistı ordan tahmin ettik. Cok sukur biraz agladi sustu biseyi yok.Okuyorum üflüyorum devamlı daha ne yapsam bilmiyorum, 1 haftada ay parçası tosun oğlum soldu gitti kiloda verdi tahminim, çok üzülüyorum, 2 gece boyunca memeye ağzını bile sürmedi yemek yemedi, kucagimdan inmedi hic bugün biraz açıldı iştahı, valla Rabbim cenneti boşuna anaların ayakları altına sermemis, annelik ne büyük bir görevmiş

bebekleriniz neler neler yapabilyor anneler..
benmki emeklemiyor dönüyor yuvarlanıyor koltuklara tutnarak durabiliyor
bay bay anne baba dede dior ( yeni demeye başladı bunlar. )
kendi kendine cıglık atıor cok huysuz 4 dişimiz var

Kızlar Ece 9. ayını doldurdu, 10. ayda
Tek bir diş bile yok :(
Bizim gibi olan var mı ?

Bir ara ateşi epey yükseldi, kakalar sıklaştı ama yok.
Diş miş yok :(
Siz anlatıyorsunuz ya tavşan gibi filan diye, ben de üzülüyorum benim kuzumun tavşan dişleri nerde diye:(

Canim benim kizim kabiz oluyo hep hergun islaklik degilde kaka yuzunden 4/5 bez degistiriyom azar azar cok kati yapiyo ve cok zorlaniyo zeytinyağı da icmiyo kusuyo :KK43:

Bizde de ayni sorun var ya az az kati yapiyo normal mi acaba baya ikiniyo sanirsin bezi doldurdu ama ugak bisi cikarmis :olamaz:

2-3 gün önce benimki de böyleydi.
ilk günü muz yedirdiydim ayy çocuk aglyarak yaptı kakasını.
keçi kakası gibi çıkıo böle parça parça
muzu bıraktık yine kabızdı.
Ben de zorladım Z yagı içirdim
Bir de iki kayısıyı pişirip ezip yedirdim
O çok işe yaradı

Aa süpersin. . Son halin baya incelmis. Benim dé hedefe 4 kilo kaldı . Yavaş yavas versek de verirz .inşallah sen en son ki hafta kac gr verdin benim 300 gr gitti çok az :KK43:

Sagol canim evet benimde son kilo oldugu içn cok sıkmıyorum kendimi bu cuma bildirimini diosan son hafta 600 gr verdim vorones vorones

Canımcım ikinizi de tbrik ederim 2 hafta önceki sonuc icin.
gecen cuma benden 100 gr gitti sadece ve size nazaran verecek kilom çok.
LargeGemini LargeGemini nasıl bi diyet uyguluyorsun da böyle güzel kilo veriyorsun.
Ben kasa kasa bi haller oldum. Vere vere 9 kilo zor gitti
14 kilo min. daha vermem lazım :(

Kızlar Ece 9. ayını doldurdu, 10. ayda
Tek bir diş bile yok :KK43:
Bizim gibi olan var mı ?

Bir ara ateşi epey yükseldi, kakalar sıklaştı ama yok.
Diş miş yok :KK43:
Siz anlatıyorsunuz ya tavşan gibi filan diye, ben de üzülüyorum benim kuzumun tavşan dişleri nerde diye:KK43:
normal canm sıkıntı etme kendine benm eltimn bebegide 1 yaşında cıkardı ilk dişlerini
bizim su an 4 tane var zamanı gelince cıkartır dert etme kendine
emekleme konuşma felan var mı senn bebişte

normal canm sıkıntı etme kendine benm eltimn bebegide 1 yaşında cıkardı ilk dişlerini
bizim su an 4 tane var zamanı gelince cıkartır dert etme kendine
emekleme konuşma felan var mı senn bebişte
emekleme var hatta tutunup kalkıyor
babası dün bikaç saniye kendisi ayakta durdu dedi, ben görmedim ama.
evet 13. ayda bile çıkaran varmış, ama ben de çok hevesleniyorum.
ben bekledikce, heveslendikce çıkmadı :(
çok sagol..

emekleme var hatta tutunup kalkıyor
babası dün bikaç saniye kendisi ayakta durdu dedi, ben görmedim ama.
evet 13. ayda bile çıkaran varmış, ama ben de çok hevesleniyorum.
ben bekledikce, heveslendikce çıkmadı :KK43:
çok sagol..
benm oglumdada emekleme yo mesela tutunup kalkmada yok bende bu konuda endişelenyorum
konuşabilyor mu peki başka neler yapabiliyor.

benm oglumdada emekleme yo mesela tutunup kalkmada yok bende bu konuda endişelenyorum
konuşabilyor mu peki başka neler yapabiliyor.

Görümcem bana dişi geç çıkarsa yürümesi konuşması ilerler demişti.
Bu oluyor her halde.
Konuşma da yok canım sadece heceleme var.
De de de da da da gibi.
Endişlenme.
Her bebek aynı olmuyor işte.
Doktorunuza sordun mu?

Görümcem bana dişi geç çıkarsa yürümesi konuşması ilerler demişti.
Bu oluyor her halde.
Konuşma da yok canım sadece heceleme var.
De de de da da da gibi.
Endişlenme.
Her bebek aynı olmuyor işte.
Doktorunuza sordun mu?
doktorlar dogru düzgün ilgilenmiyor ki canm ya. başlarında savuyolar resmen

Kızlar ya 1 haftadır oğlumu bi aksilik buluyor mutlaka, önce kanda enfeksiyon çıktı, keyfi kaçtı o taş gibi kolay kolay ağlamayan çocuk saçının teline degsek ağlar oldu, dün sabah kahvaltı yaparken bi anda kaynar çaya elini soktu, az öncede yurutecinde sağa sola gidip oynuyordu, çamaşır makinesinin üstünde babanın cüzdanı görmüş tahminimizce onu almak için uzanmış muhtemelen biraz tırmanmaya kalktı çünkü boyundan çok yüksek ve yürütecle beraber ters dönmüş onü öyle görünce aklım çıktı, cüzdan yerdeydi yanındaki anahtarda aşağı sallanmistı ordan tahmin ettik. Cok sukur biraz agladi sustu biseyi yok.Okuyorum üflüyorum devamlı daha ne yapsam bilmiyorum, 1 haftada ay parçası tosun oğlum soldu gitti kiloda verdi tahminim, çok üzülüyorum, 2 gece boyunca memeye ağzını bile sürmedi yemek yemedi, kucagimdan inmedi hic bugün biraz açıldı iştahı, valla Rabbim cenneti boşuna anaların ayakları altına sermemis, annelik ne büyük bir görevmiş
Canim dikkat etmek lazim bu aylar cok tehlikeli oluyolar benim kizim bugun yurutecte sehpaya kadar gidip örtüyü cekmis cerez tabagi yere düşüp parca parça oldu oncesinde allahtan şanfistigi agzina koymamis allah korudu cok sukur

bebekleriniz neler neler yapabilyor anneler..
benmki emeklemiyor dönüyor yuvarlanıyor koltuklara tutnarak durabiliyor
bay bay anne baba dede dior ( yeni demeye başladı bunlar. )
kendi kendine cıglık atıor cok huysuz 4 dişimiz var
emekliyor 4 disi cikmis besigine tutunup merakli teyzeler gibi etrafi izliyo yerde aynaya dogru gidip kendisini gorunce gulmeye başlıyor teyzesi evde ona bu kac haftadir aşk yapalimi öğretmiş ask deyince başına karşısındakinin basina degdirip burnunu burnuna degdirip başını bi o yana bi bu yana ceviriyo alkış yapiyo hep bu aralar teyze dio eyze eyze demeye basladi daha anne demio ben ezber yapsin istemiyorim ben soylemeden kendisi anne desin istiyorim bizde durumlar boyle cnm

Canımcım ikinizi de tbrik ederim 2 hafta önceki sonuc icin.
gecen cuma benden 100 gr gitti sadece ve size nazaran verecek kilom çok.
LargeGemini LargeGemini nasıl bi diyet uyguluyorsun da böyle güzel kilo veriyorsun.
Ben kasa kasa bi haller oldum. Vere vere 9 kilo zor gitti
14 kilo min. daha vermem lazım :KK43:
Canim karbon diyeti uyguluyorum cogu zaman protein agirlikli besleniyorum yemeklerimi cok kıstım hwrgun mutlaka spor yuruyus yapiyorim kalca bacak egzersizi die bi uygulamayı indirdim cok faudasini gördüm bol su boyle boyle verdim ama simdi cok sıkmıyorum herseyin tadina az daha olsa bakiyorum buyuzden bu hafta 600 tek verdim

Canim dikkat etmek lazim bu aylar cok tehlikeli oluyolar benim kizim bugun yurutecte sehpaya kadar gidip örtüyü cekmis cerez tabagi yere düşüp parca parça oldu oncesinde allahtan şanfistigi agzina koymamis allah korudu cok sukur

emekliyor 4 disi cikmis besigine tutunup merakli teyzeler gibi etrafi izliyo yerde aynaya dogru gidip kendisini gorunce gulmeye başlıyor teyzesi evde ona bu kac haftadir aşk yapalimi öğretmiş ask deyince başına karşısındakinin basina degdirip burnunu burnuna degdirip başını bi o yana bi bu yana ceviriyo alkış yapiyo hep bu aralar teyze dio eyze eyze demeye basladi daha anne demio ben ezber yapsin istemiyorim ben soylemeden kendisi anne desin istiyorim bizde durumlar boyle cnm

Canim karbon diyeti uyguluyorum cogu zaman protein agirlikli besleniyorum yemeklerimi cok kıstım hwrgun mutlaka spor yuruyus yapiyorim kalca bacak egzersizi die bi uygulamayı indirdim cok faudasini gördüm bol su boyle boyle verdim ama simdi cok sıkmıyorum herseyin tadina az daha olsa bakiyorum buyuzden bu hafta 600 tek verdim
Şu yiyeceklere numara verilen, 50 puan günlük sınırı asmaman.gereken mi ?
Benimde.ilgimi.cekti o, yapilabilir.
Ne guzel.sen.idealine.ulasmissin. benim.gebelik oncesi kiloma 72.ye.bile.cok.var

maşşalah annesi cogu seyi yapıyormş:KK200::KK200::KK200::anne::anne: ek gıda ile arası nasıl peki :KK46::KK46::KK46:

Back