• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ama yapabildikleri beni cokk sevindiriyor
Duduk otturebiliyor uflemeyi taklit ediyor sakiz cigner gibi agzini caklatiyor lak lak seklinde
Bir bir yapmayi alkis yapmayi ogrendi ben deyince yapmiyor tabi sadece taklit ediyor
Surunerek gidebiliyor bi yere simdilik
Devamli elinden tutup yurutmemizi istiyor
Cok merakli bir minigimiz var
Sicak seylere cisss diyoruz o da soylemeye basladi ve ciss deyince uzaklasiyor

B12 ye de bakıldı Can'ım. Ref aralığı 211-921 diyor benim 399 çıkmış. Çok da düşük değil heralde. D vitamini kilo aldırır mı yaa ampül verir heralde dr
Kemik gelisimi icin onemli bi vit kilo aldirmaz zaten ayda 1 kullanilani var. Onu veriyorlar genelde. Bikac kisiden daha duydum bu sorunu. Ama dirk gunes isigi almaya dikkat et her gun

Ama yapabildikleri beni cokk sevindiriyor
Duduk otturebiliyor uflemeyi taklit ediyor sakiz cigner gibi agzini caklatiyor lak lak seklinde
Bir bir yapmayi alkis yapmayi ogrendi ben deyince yapmiyor tabi sadece taklit ediyor
Surunerek gidebiliyor bi yere simdilik
Devamli elinden tutup yurutmemizi istiyor
Cok merakli bir minigimiz var
Sicak seylere cisss diyoruz o da soylemeye basladi ve ciss deyince uzaklasiyor

maşallah bebeğine canım. yeni birşey yaptığını görünce insan acayip heyecanlanıyor.

Kemik gelisimi icin onemli bi vit kilo aldirmaz zaten ayda 1 kullanilani var. Onu veriyorlar genelde. Bikac kisiden daha duydum bu sorunu. Ama dirk gunes isigi almaya dikkat et her gun

sabah hava tam aydınlanmadan işe gitmek için çıkıyorum. işten doğru direkt eve geliyorum. haftasonu ancak dışarlara çıkıyorum. kapalıyım zaten tek güneş gören yerim ellerim ve yüzüm.
dün eşime dedim d vit düşük çıkmış diye. güneş ışığı alman lazım dedi... evet bana bi tatil lazım dedim:D tatilim gelmiş

Biz 9.ayı tamamladığımızda sağlık ocağı 73 ölçtü Dr 74,5 ölçtü. Kilosu 9 çıktı. Seninkine ne dediler?
arkadaşım hiçbirşeye adam gibi cevap vermedi paramla rezil oldum . ilaç mümessilleri geldi resmene derdest edilip atıldım odadan.kızımında çok uykusu vardı bir yandan o bağırdı.75 cm ölçtü ama benim boyum 160 arkadaşım imkansız yani. ayrıca mezurayla ölçtü. neyse haftaya aşı için gidicem tekrar ölçtürürüm orası daha kesin söylüyor bence.

Kızlar oğlumun 2 gündür ateşi vardı grip değil ishal değil kabız değil ateşi çıkıyor keyfi yoktu, gece acile götürdük kan idrar tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı, antibiyotik kullanıp cuma tekrar bakılacak kanda, o kadar titiz davranıp ta enfeksiyon çıkınca çok üzüldüm.hafta sonu akraba ziyaretine gittik orda çocukların oyuncaklarını ağzına aldı son anda farkedip aldım ama iş işten geçmişti, Dr sordum ondan olurum diye olur dedi, yetişkin insanların opmesiylede olabilir dedi, biraz tombik sarı kıvırcık saçlar pamuk gibi beyaz ten kim görse destursuz şap öpüyor, bundan sonra kızacam valla yavrum niye acı çeksin. Çok keyifsiz kuzum çok üzgünüm

arkadaşım hiçbirşeye adam gibi cevap vermedi paramla rezil oldum . ilaç mümessilleri geldi resmene derdest edilip atıldım odadan.kızımında çok uykusu vardı bir yandan o bağırdı.75 cm ölçtü ama benim boyum 160 arkadaşım imkansız yani. ayrıca mezurayla ölçtü. neyse haftaya aşı için gidicem tekrar ölçtürürüm orası daha kesin söylüyor bence.

Bizde de aynı gün iki ölçü arası 1,5 cm var. Hangisi doğru bilmiyorum.

Ben de her ay özele kontrole götürüyorum ama pek memnun değilim. Dr iyi gibi ama çok kalabalık bir gidiyorum bütün günümüz gidiyor. Bekle bekle bekle... Hastaneyi değiştircem heralde

Kızlar oğlumun 2 gündür ateşi vardı grip değil ishal değil kabız değil ateşi çıkıyor keyfi yoktu, gece acile götürdük kan idrar tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı, antibiyotik kullanıp cuma tekrar bakılacak kanda, o kadar titiz davranıp ta enfeksiyon çıkınca çok üzüldüm.hafta sonu akraba ziyaretine gittik orda çocukların oyuncaklarını ağzına aldı son anda farkedip aldım ama iş işten geçmişti, Dr sordum ondan olurum diye olur dedi, yetişkin insanların opmesiylede olabilir dedi, biraz tombik sarı kıvırcık saçlar pamuk gibi beyaz ten kim görse destursuz şap öpüyor, bundan sonra kızacam valla yavrum niye acı çeksin. Çok keyifsiz kuzum çok üzgünüm

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da etraftakiler çok duyarsız kıvır mıdır mkncırıyolar öpüyorlar... Ben o kadar yapamam başkasının çocuğuna. Yaparsam da en azından bir elimi falan yıkarım

Ben de her ay özele kontrole götürüyorum ama pek memnun değilim. Dr iyi gibi ama çok kalabalık bir gidiyorum bütün günümüz gidiyor. Bekle bekle bekle... Hastaneyi değiştircem heralde

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da etraftakiler çok duyarsız kıvır mıdır mkncırıyolar öpüyorlar... Ben o kadar yapamam başkasının çocuğuna. Yaparsam da en azından bir elimi falan yıkarım
Aynen ben asla dokunmam, hele öpmek içimden bile gelmez, çocuk çekici gelirse ağzımla severim sadece agucuk gugucuk felan işte. O kadar arsız insanlar varkı kucagimdan çekip alıyorlar ya kirmayim diyorum ben çekiyorum artık vermem yavrumu, o mutlu gülücük saçan yavrum gitti somurtkan sürekli agliyan bi çocuk geldi ve kucagimdan inmiyor bana aşırı düştü, oturma yok kucakta oda oda geziyoz. Maşallah 11 kilonun üzerinde kollarım kırılıyor canı sağolsun

Bu arada 9.ay asimiz 2 haftadır erteleniyor, geçen hafta doldurdu 9.ayı ama aşı tarihini yanlış yazmışlar sadece çarşamba günleri yapılıyormuş o aşı bana 16 subat perşembe gununü yazdıkları için bugüne kalmıştı ee oğlumda ateslenip hasta olunca haftaya ertelediler kısmet bakalım

Ben de her ay özele kontrole götürüyorum ama pek memnun değilim. Dr iyi gibi ama çok kalabalık bir gidiyorum bütün günümüz gidiyor. Bekle bekle bekle... Hastaneyi değiştircem herhalde
Ben de doktoru değişicem. Daha iyi doktorlar biliyorum kızım biraz alıştı diye devam ediyordum. Zaten artık pek de gerekmez genel muayene inş hasta olmadıktan sonra gitmeyiz doktora

Ben de doktoru değişicem. Daha iyi doktorlar biliyorum kızım biraz alıştı diye devam ediyordum. Zaten artık pek de gerekmez genel muayene inş hasta olmadıktan sonra gitmeyiz doktora
Ben değiştiriyim diyorum ama pek bildiğim Dr yok. Bir de sağlık sigortamın direkt anlaşmalı olduğu hastanelere gitmek istiyorum bana yakın olan. O yüzden en yakın 3hastaneden birini seçmem lazım. Bakıcam artık.

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Şimdi nasıl? Umarım iyileşmiştir

Kizlar tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Sanirim yine dis sorunu istahsizligi ve uykusuz gecelerimiz cok zorlamiyorum iyice bunalip tiksinmesin diye. Gceleei bazen fitil atiyorum yada surup veriyorum biraz rahatliyo. Onlarda hakli etleri yariliyo rwmen

Kizlar merhaba nasilsiniz
.birsey danisacam kizim bu bir haftadir uyumuyo ne yapmam lazim sabah 9 bucukta uyandi ikindi saat 15 de yarim saat uyudu bu saat oldu yeni zor bela yatirdim ne yapabilirim bi fikri olan varmi

Kizlar merhaba nasilsiniz
.birsey danisacam kizim bu bir haftadir uyumuyo ne yapmam lazim sabah 9 bucukta uyandi ikindi saat 15 de yarim saat uyudu bu saat oldu yeni zor bela yatirdim ne yapabilirim bi fikri olan varmi
Canım bi sıkıntısi olabilirmi acaba, karnı açtır veya diş sancısı çekebilir. 1 çay kaşığı ağrı kesici ver yapabilirsen kundak yap öyle benim oğlum çok güzel uyuyor

Arkadaslar merhaba ben genellikle okuyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor,cocuk uyumusken yazayim dedim ,sutumu dun gece sagdim iki gogusten birden 40ml zorla cokti,sabah sagdm 30zar zor cikti,yorgunluktan mi yoksa sutum mu kesiliyor bilmiyorum,boyle olanlar ek gida mi veriyorsunuz yoksa devam mamalarindan mi:KK43:dinlenip deniycem bu gece cok yorgunum surekli uyaniyor kizim ondan mi bakicam ,belkj duzelir,boyle oluo geri gelen veya kesilen var mi,bebeklerimize allah sagluk versin ..

Back