2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba canim benim kiz 10gun once oldu,ates yapmiyor demislerdi saglik ocagindan gercekten de dedikleri gibi ates yapmadi, biraz orda agladi sonra gecti,huysuzluk filan diger ignelerde olmustu bunda yasamadik sukur,senin de iyi gecer insallah

Kizlar ya bebeklerinize nasil yemek yediriyorsunuz. Eakiden o kadar guzel yiyordu ki 2 dk da bitiyordu. Simdi basini ceviriyo. Kasiga vuruyo elimi tutuyo agzini kitliyo resmen. En sevdigi seyleri bile cok zor yediriyorum. Bende yedirmek icin sarki aciyorum. Hemen sikiliyo bi kase biseyi bitirene kadar 40 tane sarki aciyorum. Allah askina yardim edin. Hicbirsey yemek istemiyo bu kiz napicam ben bilmiyorum

Olmazmi cnm 2 aydir ne uyku ne bisey. Huysuzluk istahsizlik
Gerci istahsizlik hala devam ediyo. Anlamadim. Bide geceleri aglayarak uyanmalar cani yaniyomus gibi
Şuan yaşadıklarım aynı gazı var diye kimyon çayı içiriyorum gece ağlayarak uyanıyor diye umarım uzun sürmez şimdi nasıl uykusu normale döndü mü

Donem donem bizdede oyle oluyo sıkma canını bende yemediği zaman reklamlari aciyorim evet zararli biliyorum ama zaten istahsiz bir bebek yemio ancak bu sekil doyurabiliyorim

Bizimki de aynı benden yemiyor kaşığı görünce elime vuruyor onun için kan ilacını bile zor içiriyorum kendi yesin diye mama sandalyesinin önüne yemekleri koyuyorum eline alıp yiyor ama her taraf batıyor sonra banyo yaptırıyorum

OLABİLİR canm diş dönemnde cok iştahsz oluyor sana diyecem sakın zorlama die de kendim yaptm o hatayı hiç düzelmcek gibi yemeyecek gibi geliyor ama öyle değil düzeliyor asıl zorlarsan tiskinir sakn zorlama yemiorsa bırak emiorsa emsn süt içiyorsa içsin üzerne gtme bende yaptm o hatayı benmnkinin dişi cıktı hala gece sık kalkar vala

merhaba canm günaydn.. benmn bebegimde yeme sorunu olan bir bebek cok zorlanıyorz ben çalışıyorum üstelik..
zaten hastaken ve diş çıkartırken agzına lokma aldıramadk diş cıkartacagı zamanda huysuz oluyor
ben sevdiği cizgi filmleri acıyorum tv karsısında yediyorum bilyrm cok zararlı ama napym caresizlik insanı böyle sürekliyor o yesinde varsn zararlı yollardan yesn diyorm yoksa bnm bebegimde ymior ben yokken annemde aynı şekilde yediriyor.
ama hastalandı mı yada diş dönemnde tv la dahi yemior

Donem donem bizdede oyle oluyo sıkma canını bende yemediği zaman reklamlari aciyorim evet zararli biliyorum ama zaten istahsiz bir bebek yemio ancak bu sekil doyurabiliyorim
bende tv karsnsnda yedyrm annemde öle yapıor ben işte iken napym bizde mecbur kaldk.. yemeynce annenn de caresi kalmıor

Merhaba kızlar, bugün 9. Ay aşımızı olduk. Bir de özel aşı varmış (menenjit), onu da yaptırdık. İnşallah ateş olmaz.

Doğum günü için mekan araştırıyorum ama çok pahalı eşim de akrabasının çiftliğinde yapalım diyor. Süsleyip ikramları hazırlarız açık havada kutlarız diyor. Aslında güzel olur ama havayı kestiremiyorum. İstanbul'da yağış çok oluyor.

ayyy canım benm büyüdüler de doğum günü planlıyoruz... bence ulaşım konusunda sıkıntı yoksa çiftlik olabilir ama hava durumu belirsiz tabi. ulaşımda sorun olabilcek biryerse başka bir mekan mantıklı

kızlar bende doğumdan sonra inanılmaz bir unutkanlık oluştu. giderek de dozunu arttırıyor. yok cüzdanım çantada mı arabada mı kaldı yok kapıyı kilitledim mi, yok şunu yapmadım vs vs... iş yerinden çıkıyorum ay kartımı unuttum ay telefonumu unuttum... en son evin içinde 200liramı kaybettim.

dün cildiye için dr a gittim göğüs ucumda egzama olmuş. krem verdi. saç dökülmesi de çok artmıştı doğum sonrası. kantahlili yaptı. şimdi sonuçlarıma bakıyorum d vitamini referans aralığı 25-80 diyor. benim sonuç 4,3 çıkmış. baya düşük yani.. sanırım unutkanlığın sebebi de budur. fikri olan var mı? yağ falan kullanıyım dedim ama çok da kullanamadım

Kızlar bende bişey sorucam ya. Bebişlerinizin tam 9. ayda boyları ne kadar oldu. Bugün doktora gittim inanın kavga edecektim onun ölçtüğü boyun falan doğru olduğunu düşünmüyorum

Canım beni anlatmışsın sanki. Bende de unutkanlık çok fazla ama ben aklımın sürekli kızımda olmasından kaynaklanıyor diye düşünmüştüm. Psikopata bağlamış şekilde aklım fikrim kızım :) kızımla bozdum kafayı bu arada benim de popomda egzama çıktı ve d vitamini değerim benim de çok düşük. Vitamin takviyesi almadım. Süttem kızıma geçerse, hem onun damlası hem benim takviyem kızıma çok olur diye.

Aynısı bende de var hafızamı kaybetmiş gibiyim çok iyi hatırlarım normalde herşeyi ama bu aralar biri birşey söylüyo hiç yaşamamışım gibi zerresini hatırlamıyorum. Demir eksikliği bende hamilelikten öncede vardı aslında onamı bağlıdırkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…